Şimdi Ara

Çok uyuz ediyor böyle olması lütfen yardım edin .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img199.imageshack.us/img199/6087/adszs.jpg Arkadaşlar resime tıklayıp bir bakın mausun sağ tuşuna tıklayıp yenile diyorum bazen yenile de resimdeki gibi kalıyor , Mausun sağ tuşuyla kapat dediğimde böyle kalıyor yenile yapsam da gitmiyor bu beni çok rahatsız ediyor kökten bir çözümü yok mu ?

İmza için OCA'ya teşekkürler.

Elektrik ve Elektronik Muhendisligi 4. Sinif
  • quote:

Orijinalden alıntı: GedoMazou

Format at. Magmadan cozersin olayi.

Formatsız nasıl halledebilirim .

Orijinalden alıntı: Tanertopkara

quote:

Orijinalden alıntı: GedoMazou

Format at. Magmadan cozersin olayi.

Formatsız nasıl halledebilirim .

Windowstan kaynaklanan bir problem eskiden bana da olurdu. Baska cdden format attim daha olmadi hic. Ama format atamam anlik cozumler lazim bana diyorsan oyle oldugu zaman oturumu kapat yap tekrar gir.

İmza için OCA'ya teşekkürler.

Elektrik ve Elektronik Muhendisligi 4. Sinif
  • explorer.exe'yi sonlandırıp,yeniden çalıştırırsanız sorununuz düzelir.

Ayrıca bu tür teknik problemleri ''Teknik Destek'' bölümüne açarsanız hem konu kirliliği olmaz,hem boşuna uyarı almazsınız,hem de daha sağlıklı çözüm yollarına ulaşabilirsiniz.

Hayırlı günler.
    Intel i9 9900K – ASUS ROG MAXIMUS XI FORMULA – Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200 Mhz – Samsung 970 Evo Plus NVMe – Corsair Hydro H100i RGB Platinum -ASUS TUF 5070Ti – Creative Sound Blaster ZX - Corsair Carbide Air 540 - Corsair QL 120x6 - Samsung 43" Odyssey Neo G7 – Edifier S550 Encore - Corsair Strafe RGB MK.2 – Logitech G502X - ASUS ROG PELTA - Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara - Thrustmaster TH8A
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.