Şimdi Ara

Çok Utangaçım..:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,Başlıktada göründüğü gibi çok utangaçımLise 2'ye gidiyorum.Bu zamana kadar sadece 2 çıktığım kız oldu. Çıkma teklifinide onlar etti.Ve bu ilişkiler 1 haftayı bile geçmedi çok utangaç olduğum için.Allah'a şükür tipim fazlasıyla iyi ama arkadaşlarımın dediği gibi kullanamıyorum.Arkadaşlar NASIL BU UTANGAÇLIKTAN KURTULABİLİRİM?

Not lütfen dalga geçmeyiniz,dalga geçeni şikayet etcem.

• Bende o dertten muzdaribim. Liseliyim bende 3. Ama şu anki ilişkim 3 ay olacak nerdeyse. Kızlarla takıl açılırsın heralde Mesela boş derslerde kızların araya dal
  • Lise bitince kurtulursunuz. Ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radikalizm

Lise bitince kurtulursunuz. Ciddiyim.

• quote:

Peki liseden sonra üniversitede bu duruma düşenler için ne diceksin. Şu an için tam olarak dediğim durumdayım da
  • Bölüm ve okul önemli. Makina, Gemi mühendisliği, İnşaat, Elektrik Elektronik gibi bölümlerdeysen, hele hele bir de Teknik üniversitedeysen işin biraz zor hocam.
  • Hiç çekinme bizim sınıfta kızlar oturmuştu ben dırek yanlarına gidip konuştum. Sonuç aramız çok iyi ve biriyle yakında sevgili bile olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moja

quote:

Peki liseden sonra üniversitede bu duruma düşenler için ne diceksin. Şu an için tam olarak dediğim durumdayım da

Relax ol atla muhabbete tabi cıvığını çıkarmadan, yoksa sana itici bir gözden başka bakmazlar

• ss at bi tipini görek hele :D
  • Benim için e önemli söz budur . Onlarda senin gibi insan .
  • Zamanla geçer takma kafana . Extra çabalar içerisine girme onları kız değil mesela en yakın erkek arkadaşınla konuşuyo gibi düşün gereksiz kasılma rahat ol yeter ;)
  • Zamanla geçer kısmına katılmıyorum ne yazık ki...

Bir oyun oynayalım seninle , Bu oyunun sonunda kaybedeceğin hiçbirşey olmayacak , kazanacakların ileride bu anı düşünmene neden olacak.

Korkularının , endişelerinin , utangaçlıklarının üzerine git. Evet bir oyun oynar gibi.

Herşey kız olayı değil , yabancı biri ile konuşmaktan utanıyorsan , otobüste birine saati sor , bildiğin halde sor. Teşekkür et...
    Göz göze gelmeye utanıyorsan , birine uzunca bak...o da sana bakıyorsa gözlerini çevirme , o çevirene kadar.

Dış görünüşüne aldırma , çünkü dışardaki popüler tiplerin sadece ağzı laf yapıyor.

Korkularının üzerine git ve yüzleş onlarla.
  • Radikalizm

Anadolu Lisesine gidiyorum ,yani sadece erkek yok.

cago1234
    SS koymam ama tipimi kötü bulmuyorum.

heavy86
    Dediğin oyunu yarın denemeye çalışcam ama benim sorunum genel olarak kızlarla.Mesela yan sınıftan çok güzel bir kız var arkadaşlara çok yakışıklıymış demiş.Birde benden sebep hep bizim sınıfa girip bana bakıyor ve galiba karşılık bekliyor ama ben halen daha utanıyorumBirde o benim suratıma bakarken benim suratım kıpkırmızı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy86

Zamanla geçer kısmına katılmıyorum ne yazık ki...

Bir oyun oynayalım seninle , Bu oyunun sonunda kaybedeceğin hiçbirşey olmayacak , kazanacakların ileride bu anı düşünmene neden olacak.

Korkularının , endişelerinin , utangaçlıklarının üzerine git. Evet bir oyun oynar gibi.

Herşey kız olayı değil , yabancı biri ile konuşmaktan utanıyorsan , otobüste birine saati sor , bildiğin halde sor. Teşekkür et...
    Göz göze gelmeye utanıyorsan , birine uzunca bak...o da sana bakıyorsa gözlerini çevirme , o çevirene kadar.

Dış görünüşüne aldırma , çünkü dışardaki popüler tiplerin sadece ağzı laf yapıyor.

arkadaş çok güzel açıklamış.. ilgin olmayan kızlara karşı bunu uygularsan utangaçlığını yenebilirsin bence..
    ayrıca hoşlandığı insandan utanır mı insan yahu bi de bu açıdan bak.. hem ayıp bişey yapmıyorsun ki kimsenin seni ayıplayacağı da yok..
    kasmamak çok önemli dediğim gibi ilgin olmayan kızlarla kendine güveni sağlayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: talhaulu

quote:

Orijinalden alıntı: heavy86

Zamanla geçer kısmına katılmıyorum ne yazık ki...

arkadaş çok güzel açıklamış.. ilgin olmayan kızlara karşı bunu uygularsan utangaçlığını yenebilirsin bence..
    ayrıca hoşlandığı insandan utanır mı insan yahu bi de bu açıdan bak.. hem ayıp bişey yapmıyorsun ki kimsenin seni ayıplayacağı da yok..
    kasmamak çok önemli dediğim gibi ilgin olmayan kızlarla kendine güveni sağlayabilirsin.

Evet insan sevdiği kızdan utanmaz ama ben utanıyorum işte bu zamana kadar 2 kızla çıkmıştım demiştim hatta teklifide onlar etmişti.Bu ilişkiler 1 hafta bile sürmemişti çünkü yüzlerine bile bakamıyordum.Ama inşallah yencem bu utangaçlığı.

• insanları görünce gülümse ve merhaba de en basitinden.. yavaş yavaş atarsın utangaçlığını.. ya da bir topluluğa katıl tanıdığın insanlar olsun onlarla bir şeyler yap arasıra ve kimseden çekinme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Merhaba arkadaşlar,Başlıktada göründüğü gibi çok utangaçımLise 2'ye gidiyorum.Bu zamana kadar sadece 2 çıktığım kız oldu. Çıkma teklifinide onlar etti.Ve bu ilişkiler 1 haftayı bile geçmedi çok utangaç olduğum için.Allah'a şükür tipim fazlasıyla iyi ama arkadaşlarımın dediği gibi kullanamıyorum.Arkadaşlar NASIL BU UTANGAÇLIKTAN KURTULABİLİRİM?

Not lütfen dalga geçmeyiniz,dalga geçeni şikayet etcem.

Sana tavsiyem haftasonlari part time olarak calis bi giyim magzasi olabilir yada bi cafe yada cinema olabilir bu gibi yerlerde 1 bilemedin 2 ay calis sadece haftasonlari hem utangacligin hemde insanlarla iletisimin gelisir degisir :) bence bunu uygula ilk baslarda biraz gerilirsin yada utanirsin ama alistiginda ise kop babam kop :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnbzkrt -- 31 Aralık 2011; 2:29:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cago1234

ss at bi tipini görek hele :D

GİF'çiler çıkar ortaya şimdi
  • aga relax oluver azcık çokda relax olma yhani salak gibi bakarlar sana kızlarla konuş işte nolcak kaybedeceğin bşy olmaz
  • sadece kızlara açılmak isterken mi utangaç oluyorsun? erkeklere açılmayı denedin mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.