Şimdi Ara

Cok ucuz oyunlar ve steam yüzde 26 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Mad max i 45 tl ye pes 2016 yi 45 tl ye veriyorum ayrıca steam üzerinden her oyunda yüzde 26 indirim rekabet olsun :) hepsi gift verilecektir steam wallet ile alacağım limit 300 tl referans lı üyelere önce gönderirim. Ödeme isbank ingbank.
    Referanstan kastım yeterli olan dün üye olup sallama kendi açtıkları hesaplar ile referans yapanlar değil. En az 5 ciddi referans ve ayrıca böyle bir ilk kullanıcıya 100 tl ye kadar %35 indirim yapıp vereceğim (sadece ilk gelene) Önce oyunu göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunmanyagi -- 2 Nisan 2016; 13:31:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: oyunmanyagi

Mad max i 45 tl ye pes 2016 yi 45 tl ye veriyorum ayrıca steam üzerinden her oyunda yüzde 26 indirim rekabet olsun :) hepsi gift verilecektir steam wallet ile alacağım limit 300 tl referans lı üyelere önce gönderirim. Ödeme isbank ingbank.

Dikkatli olmakta fayda var
  • Arkadaşım konuyu baltamis maalesef para gönderdinde oyunu mu yollamadik. Daha yeni uye once benden oyunu istiyor :) sadece yeterli en az 5 uyeli kullanicilara önce oyun. Bide isteği oyun toplami 289 tl :)

Orijinalden alıntı: cinosanap

quote:

Orijinalden alıntı: oyunmanyagi

Mad max i 45 tl ye pes 2016 yi 45 tl ye veriyorum ayrıca steam üzerinden her oyunda yüzde 26 indirim rekabet olsun :) hepsi gift verilecektir steam wallet ile alacağım limit 300 tl referans lı üyelere önce gönderirim. Ödeme isbank ingbank.

Dikkatli olmakta fayda var

Evet arkadaşlar bu arkadaşa uyuz olduğum için ilk yeterli referanslı arkadaşa 100 tl ye kadar %35 indirim yapacağım. Üstelik önce oyunu göndererek.

Sattıklarım; hitaf19, can6prmk, black_1905, drk132, Pulmicort, sasa222, bbsaa, Ottway, Coming, base07 .
  • 20 tl hocam

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.