Şimdi Ara

Çok Temiz iphone SE 32GB (Ekstralarla Detaylar İçeride)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihaz 2 yıllık (garantisi 10 Mayıs 2020'de doluyor), batarya sağlığı %84 ve iyi durumda. Kozmetik olarak sıfır çünkü ömrü boyunca orjinal spigen armor kılıf ile özenle kullanıldı.

    Kulaklık sıfır, hiç kullanılmadı. Şarj kablosunun orjinali çok az kullanıldı. Cihaz faturası ve kutu içeriğinin yanında:

    Spigen armor kılıf,
    1,8 metre Basues örgülü lightning kablo
    0,4 metre Basues örgülü lightning kablo
    Apple iPhone SE/5S/5 Boostcase 2200 mAh Şarjlı Kılıf - Mor


    Cihaz fiyatını muadilleri ile buna göre kıyaslamanızı ve fiyatını buna göre değerlendirmenizi öneriyorum.


    Ben iphone 5S'ten geçmiştim (çok fazla android de kullandım). Cihaz kullanım tavsiyesi olarak: küçük ekran, küçük kasa ancak yüksek performans beklentisi arayan kullanıcılar için 4" ekranlı cihaz olarak artık malesef rakipsiz (androidde artık yok). Daha önce apple kullanmayanlar içinse fotoğraf, video çekimi (4K 30fps ve 1080p 60fps desteği), video çekimindeki ses kalitesi, sesli görüşmedeki ses kalitesi , handsfree görüşmedeki ses kalitesi, whatsapp görüşmesindeki ses kalitesinin hemen hemen diğer tüm cihazlardan daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim. Aradığınız özellikler bu paragrafta olan şeyler ise doğru cihaz iphone SE modeli. Bunlar dışındaki arayışlar içi onlarca android alternatifi zaten var. Iphone'ları iphone'lar ile kıyaslayın derim...


    Cihazı görmek isteyenler Küçükçekmece Sefaköy metrobüse 1-2 dk mesafede olan Arel Üniversitesine gelip inceleyebilirler (orada çalışıyorum). Almayı düşünenlerin burada yazdıklarım konusunda şüphesi olmasın. Fiyatı makul vermeye çalıştım, alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

    Fiyatı: 1700 TL (güncellendi)

    Forumdaki telefonum eski kalmış (5 0 5 9 3 5 9 5 2 4), yenisi 0 5 3 3 7 1 1 0 9 8 5 ya da zurrani gmail com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 25 Nisan 2020; 0:33:7 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Fotoları ekleyeyim.

    Çok Temiz iphone SE 32GB (Ekstralarla Detaylar İçeride)Çok Temiz iphone SE 32GB (Ekstralarla Detaylar İçeride)Çok Temiz iphone SE 32GB (Ekstralarla Detaylar İçeride)Çok Temiz iphone SE 32GB (Ekstralarla Detaylar İçeride)Çok Temiz iphone SE 32GB (Ekstralarla Detaylar İçeride)Çok Temiz iphone SE 32GB (Ekstralarla Detaylar İçeride)Çok Temiz iphone SE 32GB (Ekstralarla Detaylar İçeride)Çok Temiz iphone SE 32GB (Ekstralarla Detaylar İçeride)Çok Temiz iphone SE 32GB (Ekstralarla Detaylar İçeride)Çok Temiz iphone SE 32GB (Ekstralarla Detaylar İçeride)
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Sadece şarj aleti ve cihaz olarak isteyen birine 1450'ye verdim en son. Başlığı değiştirmek için ikinci hattıma sms gelmesi gerektiğinden düzeltemedim satıldı şeklinde...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.