Şimdi Ara

ÇOK ŞÜKÜR BİM MARKETLERİNDE 21 YIL 6 AYIMI DOLDURDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 Temmuz 1987 yılında başladığım bim marketlerinde bugün itibariyle neredeyse 22 yılımı doldurdum evet halen kasiyerim ne yapayım bu da benim kariyerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok şükür hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1987 de bim marketler daha kurulmamıştı bile hocam imkansız yaniÇOK ŞÜKÜR BİM MARKETLERİNDE 21 YIL 6 AYIMI DOLDURDUM 

• çok sevindim. ilk marketlerden beri siz varsınız o zaman. hissesini almışmıydınız bimin. benim bir arkadaşım 2006 lı yıllarda bim bim derdi . sevmezdim, yalancıydı. işte gel zaman git zaman yeni kuruldu hissesini aldım ben zengin olurum bu işten derdi. ben de hadi oradan derdim ! hadi oradan ! sonra duydum ki bu adam zengin olmuş ve yurtdışına gitmiş ve mısır da ki bimlerle iş mi ne yapmış.

• Bence sen 1987 yılında, elmanın içindeki vitamin bile değildin :D

• herüf şokcu forum üyesiyle dalga geçiyii, hala daha anlamadınız...

• hocam bende 16 temmuz 1985 girişliyim , hala bim de depo şefi olarak çalışıyorum , eyt geldi ama ben emekli olmadım daha , sana eyt gelmedi mi yaw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

filmlere devam ediyomusunuz hocam nerde yaziyosunuz

• Diğer üç harflilere göre BİM daha kurumsal olarak duruyor. Çalışanları daha disiplinli gibi görüyorum doğru mu ?

• May 1995

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. bugün Türkiye'nin organize perakende sektöründe pazar payı en yüksek şirketi konumundadır.

google olmasa bu ergenlere inanan cok ergen olacak.

• Amin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    2000'lerin başlarında gördüğüm ilk BİM marketi bizim ilçenin tam göbeğinde, hem de cadde üzerinde açılmıştı. kahkaha atmıştım BİM adını görünce, bu nasıl isim böyle diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt

bu değerli bir bilgi. borsada böyle zengin olunur. bu konuda mevcut durumda bulunan bir önceki mesajımda bahsedilen arkadaşım da böyle takip etmiştir diye düşünüyorum bim marketi. demek ki bu dedi büyüyor gözümün önünde . ağaç dedi ağaç meyve verecek ve voleyi vurdu. işte bu helal kazançtır. kulaktan duyma değildir. gözlemdir emektir sezgidir. borsa sezgi işidir.

• 22 yıllık kariyer söz konusu ise bu şirkette işe giriş tarihi 2002dir. 1987 de kişinin doğduğu yıl olabilir.

• Bütün tiktokçular a101 şok da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.