Şimdi Ara

Çok stresliyim hukuk kazanmak çok mu zor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
12.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Frottoo F kullanıcısına yanıt
    Özel ders alıyomuşsun??

    98 tyt 40 ayt mat edebiyat dokunmadan 35 k geldi benim de 20k yapmak o kadar zor olmasa gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiceman07 -- 1 Eylül 2020; 13:57:10 >
  • Yapabilirsin, Tyt ve Ayt matematik netlerinin çok yüksek olması lazım. Ben sınava sayısaldan girdim, Ayt'deki sosyal 1 konularına hiç çalışmadım ona rağmen çözüp hukuk kazandım. Temelinin iyi olması lazım kötüyse bu sene ekstra emek harcarsan başarabilirsin.
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Konuyu saptırmayın lütfen.Amacınız ne bilmiyorum ama benim amacım destek almak illaki maddi durumumu merak ediyorsanız da aldığım özel ders hocam benim halam.
  • Frottoo F kullanıcısına yanıt
    Özelde okuyamam ama özel ders alıyorum çok saçma geldi de ondan soruyorum. Niye çıkışıyosunuz anlamadım. Desteği de verdim ortalama mf ler bile tm de ilk 40k ya giriyor. Ondan ilk 30k aşşırı kolay olmalı
  • Frottoo F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, az da olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu. Öncelikle hangi kaynaktan çalıştığınız önemli soru doğrusunu değerlendirmek için. Orta seviye bir kaynaktan 15 soruda 7-8 doğru demek, pratik istiyor ama konu orta seviyede öğrenilmiş demek. Kolay bir kaynaktan 15 soruda 7-8 demek konu yüzeysel öğrenilmiş bir soru bankasının temizlenmesi ve seri konu anlatımı dinlemenin gerekliliğini gösteriyor. Zor kaynakta 15 te 7-8 orta seviye olunmuş pratikle bu iş biter anlamına gelebilir. Problemler konusunu hocanızdan dinlendikten sonra seri olarak her gün aksatmadan en az 10 tane (karışık-mix) problem çözün. TYT'nin en büyük olayı bu. Sürekli prob çözerseniz çok hızlandığınızı ve geliştiğinizi bir aya kalmadan hissedersiniz. Tekrar periyotlarına önem verin soru yapamayınca moral bozmayın, çözemediğiniz sizi geliştirir. Bir konuyu çalışınca 1 hafta sonra tekrar edin sonra 2 hafta sonra tekrar sonra 1 ay sonra tekrar. Tekrar etmezseniz boşa çalışırsınız. Uyku düzeninize dikkat 23:30 ile 03 arasında uyumaya çalışın beynin öğrenilen bilgileri hafızaya geçirme vakitleridir.

    Fonksiyonlar konusunu çok iyi öğrenin en ufak nokta bırakmayın. TYT/AYT'de banko gelen konu ve AYT'nin en temel yapı taşıdır. Çok iyi bilirseniz çok rahat edersiniz. Her konunun fonksiyonlarla ilişkisini anlarsınız. Kasım 15 max Aralık 15'te TYT ile işiniz bitsin (Dil Bilgisi - TYT Mat - Geometrinin büyük kısmını kast ediyorum. Bundan sonra seri matematik denemelerine girin. TYT'nin tek formülü bu. Affedersiniz hayvan gibi deneme çözmeniz gerekmekte. Günde az çalıştığınızı düşünüyorsanız kronometre ile çalışın. Ben günde 1 saat çalışıyorum deyip çok iyi yerleri kazanmış insanlara inanmayın, inanın çok çalışıyorlar. Dil bilgisini erkenden bitirin yoksa ilerde elinize ayağınızda dolaşır ve TR deneme çözdüğünüzde eğer bitirmişseniz net artışı ve motivasyon sağlar. Matınızdaki eksiklikleri sözel ile tamamlayacaksınız o yüzden sözelleri en sona bırakmayın.




  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Hocam allah aşkına ne alakası var bir senelik çalışmaya yatırım olarak haftalık 90tl özel ders vermekle 4 sene özel üniversitede okumak aynı şey mi?
  • Frottoo F kullanıcısına yanıt
    Özel ders alıp kazanman %100 değil ki? Neyse zaten akrabanmış özel dersi veren daha uzatmayayım
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Her yatırım da olumlu sonuç vermez zaten teşekkür ederim bilgileriniz için
  • Sayısalda 60k yapmakla eşdeğer. Zor değil
  • Konu hala güncel ✔️
  • degil hocam.duzenli calismaya bak sadece.
  • ayt matematigi 32+ yapmaya bak bu isini baya kolaylastirir.tyt fen bakmayi ihmal etme guvenilir alandir turkce veya matematikte yasayacabilecegin surprizi tolere eder.
  • Hayır çok kolay
  • Zor falan değil. Kötü bir Anadolu lisesinden mezun oldum ilk senemde 120k bu sene biraz gayretle 10k yaptım. obp 72.
  • Çok zor değil sınava kadar ilk 1k potansiyeline bile varabilirsiniz ama asıl mesele sınav anını yönetmek bunu halledersiniz başarılı oluyorsunuz.
  • Vay be arkadaşlar hepiniz kolay diyorsunuz yapılmayacak şey değil diyorsunuz çok ümit verdiniz bana benim bu konuları konuşabilecek arkadaşım olmadığından dolayı belki bir iki kişi konuya cevap atar dertleşirim diyordum ama şimdi bir bakıyorum ki sayısız cevap bir sürü özel mesaj iyi ki varsınız hepinize çok teşekkür ediyorum,taktik öneri her şeye açığım sizleri çok seviyorum🥺🥺🥺❣️❣️
  • Frottoo F kullanıcısına yanıt
    O bu seneye özel seneye duzgün sınav yaparlarsa yine 45 k bandına gelir.Bu sene sayda herkes mat yaptı ama fen yapamayan ya da az tökezleyen tayfa tıp ve dişin cok uzaginda kaldı. Ama matta saglam yaptigi icin bir de 3 5 edebiyat cozduyse zaten 30k ya girdi. Ea lar ise her seneki gibi cok buyuk bir cogunlugu ben zaten mat bilmiyorum modunda.Sınav kolay olsa dahi... 10 tane yapsam kafi diyolar.(yuzde 80 i tabiki )
    Hal boyle olunca geçmiş yıllara nazaran cok daha fazla mf , tm de ilk 30 binde yer aldı. Ve mf de istedikleri olmayınca hukuk vs seçtiler diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Septsept -- 1 Eylül 2020; 22:1:37 >
  • Septsept kullanıcısına yanıt
    Evet mantıklı geldi bana da şimdi okuyunca,keşke mf alanından girenler tm den tercih yapamasa şaka bir yana hakları tabii çözüyorlar yapıyorlar amaa haksız rekabet
  • Evet zor, dozunda stres iyidir merak etme.
  • Hayır değil.2018 yksde 170 bin yapıp istemediğim bir bölüme gittim 1 sene hazırlık okuyup verip 2020 yks için çalışmaya başladım.Sadece matematik geometri çalışıp hamda 18470 e girdim okul puanı 20377 ye attı.(ayrıca benim tyt 186k idi)Sadece matematik ve geometri çalış son 2 3 ay kala sözellere bak ilk 30 bine çok rahat girersin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.