Şimdi Ara

Çok stresliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk zamanlı denememi az önce bitirdim ve 114 net yaptım, sonucum ilk denemeye göre nasıldır acaba? Düşündükçe çıldırasım geliyor sınavı, sonuç olarak geleceğimizi belirleyecek bu sınav. Yazın bayağı mat1 kastım boş geçirmedim lys olarak da limit-türev-integral biliyorum. Hedefim ODTÜ Bilg. Mühendisliği. Bugün okuma hızımı arttırmak için kitap aldım. Tabi istediğim yere girmek için daha çok nete ihtiyacım var ve çok stresli olduğumdan az önceki denememde birçok aptalca soru kaçırmışım. Acaba nasıl sakinleşebilirim? Hayatım sınav oldu resmen minibüste okula gidip gelirken konu okuyorum, evde de ders çalışmadığım her saat bana zehir gibi geliyor. Suratım sivilce doldu sıkıntıdan.

not: deneme finalin denemelerinden

• Bu netin rahat 140 a da çıkabilir rahat 90 a da düşebilir no panic sivilce olayı fazla asılmadan da olabilir azalt fazlaysa limit türev integral biliyormuşsun zaten bi kere birde şuan kitaplık Zamanı geçtik paragraf çöz konu biliyorsan deneme çöz 1 denemeyle celallenme dikkatsizlik eninde sonunda olacak ama daha fazla soru çözerek halledebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdiden bu kadar çok çalışırsan aralıkta sıkılırsın seneye bırakırsıncılar gelmeden
  • delirdim ben bırakacağımı sanmıyorum çok bırakan varmış fakat düşününce eğer istediğim yere girersem seneye hayat resmen kebap olacak bana

bırakanları da anlamıyorum zaten sonuçta bir senen boşa gidiyor artı kötü üni/bölümde okuyorsun
  • Lütfen çalışmayı bırakma relax ol. Ders çalışırken birşeyle uğraşma. Yapamadıklarını düzenli tekrar et, düzenli çalışmayla hedefinde olursun diye düşünüyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam zaman kalmıyor asılmaya .d günlük en az bir test paragraf çözüyorum zaten malum geçen seneki ygs gibi bir sınav patlarsa bize diye
  • bu konu troll değil mi? Hadi ya nasıl olur ciddi mi harbiden
  • Goncoloz kullanıcısına yanıt
    dedikleriniz fix yapılması gereken şeyler zaten hocam
    umarım düşündüğünüz gibi olur hocam
    saygılar
  • Stres yapma o Zaman senin tek eksiğin sınav tecrübesi denemeleri artır bir sürü yayın var çok konu açan var sen şimdiden başlasan hepsi çözersin bile o yüzden bulduğun yayına yumul

• TSMExcellency kullanıcısına yanıt
    çok ciddiyim hocam delirmenin eşiğindeyim resmen
    11deyken girip integral biliyorum eheheh diye trollerdim geçen seneki 12leri fakat şimdi o psikoloji içine girince kendimden utandım
    geceleri bile aklımdan çıkmıyor şu sınav, ya istediğim yerlere giremezsem diye
  • türev bilen adamda stres olmaz kendimden biliyorum.
    Ayrıca geçen sene integral biliyom diyip trolleyen sen miydin?
    Güzel stresin bol olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irou

saygılar

Önemli olan sakin olman, ygs ye kadar bende paniktim. İlk 20bin yeter diyordum 2.7k gelmişti, sonra sakin sakin çalıştım hoş mf4ten mf3 e geçince biyoya tekrar dönünce biraz bocaladım ama, sıralamamı koruyarak bitirdim. Relax ol yoksa sınavda boş yere 1 yıl kaybedersin. Anın tadını çıkar. Şu anda istediğim yerdeyim ve şunu söyliyeyim çalıştığın her ana değecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @HardCorePearlK
    hocam demesi kolay geçen sene stres yapmam diye düşünüyordum ama cidden çok yanılmışım

@TSMExcellency
    evet hocam .d pek troll değildi aslında ciddi ciddi biliyordum ve soruları çözüp cevapları da atıyordum
    hocam 2.7k gelse ygs den rahatlarım fakat sorun zaten ygs de. ne olacağı hiç belli değil. lys ilk sınav olsa stres olacağımı düşünmüyorum zaten

ayrıca dedikleriniz çok doğru. istediğim yerde olmanın hayali bile çok hoş geliyor. umarım herkes çalışmasının karşılığını alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goncoloz

quote:

saygılar

Önemli olan sakin olman, ygs ye kadar bende paniktim. İlk 20bin yeter diyordum 2.7k gelmişti, sonra sakin sakin çalıştım hoş mf4ten mf3 e geçince biyoya tekrar dönünce biraz bocaladım ama, sıralamamı koruyarak bitirdim. Relax ol yoksa sınavda boş yere 1 yıl kaybedersin. Anın tadını çıkar. Şu anda istediğim yerdeyim ve şunu söyliyeyim çalıştığın her ana değecek.

yahu du 2.7 lik ygs sonucunu bi ativer kardesss artik ....:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezunsan normal
    12 isen çok iyi.

• 12 yim hocam
    sadece bakarak mutlu oldum nedense
    şu anda hangi ünidesiniz hocam
  • quote:

sadece bakarak mutlu oldum nedense
    şu anda hangi ünidesiniz hocam

ben ygs demisim ama ...

bu arada efsanesin ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.