Şimdi Ara

!!! Çok Sağlam Bir Medya Oynatıcı - Zoom Player 6.0 !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
25.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kullananlar cevap yazabilirmi? acaba bu oynatıcıdada gom veya bsplayer da oldugu gibi altyazı ekleme degistirme altyazı ileri geri sardırma olayları varmı. gom playerda ve bsplayerda altyazı konusunda hiç sıkıntı cekmiyoruz. acaba bu programda nasıl. lutfen bilgi verin eksigi yok ise denicem.
    Ama yok K-Lite+DeCoPa+BS player uclusunu kurmadan , filmi keskinlestirmeden izleyemiyorum ben

zoomun en ileri türevini indirip kurdum. powerdvd gibi, dvd fimlerde aynı anda iki alt yazı (diyelim hem türkçe hem de inglizce) göterir mi zoom? aradım bulamadım, bu yüzden sildim.

öğretmenim. okulumuzda iki alt yazıyı aynı anda göterdiği için powerdvd kullanıyoruz. zoom da bu işi yaparsa ona geçeceğiz.

bilgi rica.

saygılar
    lumix g3
    lumix 14-42
    konica hexanon 50 mm f:1.7
    vivitar 35 mm f:2.8
  • çok güzel bir program ayrıca boyutuda çok küçük
    paylaşım için teşekkürler

Bende gom player var , bunu mu yüklesem acaba hangisi daha iyi

Orjinalden alıntı: kaplanmete

Bir ara kullanmistim gayet guzel ayar yapmadan direk filmi izlmek isteyenler icin en ideal programlardan biri alternatif olarak GOM playerda deniyebilirsiniz.
    Ama yok K-Lite+DeCoPa+BS player uclusunu kurmadan , filmi keskinlestirmeden izleyemiyorum ben

son cumleye gore +1 bende
    Buluşmalar kaldı mahşere diyor.
  • Programın 6.0 sürümü çıktı.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • Bu programın en çok klavye kısayollarını seviyorum. Bir altyazıyı kaçırdığımda hemen "," tuşuna basıyorum 5 saniye geri atıyor. Onun dışında pause yaptıktan sonra ":" ve ";" tuşlarıyla kare kare ileri geri oynatabiliyor. En güzel özelliği de görüntüyü bozmadan sonsuz zoom yapabilmesi. Ha bir de filmin en boy oranını ekrana oturtma özelliği çok hoş. Tek eksi yönü biraz çağın gerisinde kaldı. Hala onu açmam, bunu tanımam demesi büyük kayıp. bende 5 sürümü vardı. Belki sürüm 6 ile dosya uzantılarına biraz daha fazla destek gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 23 Nisan 2009; 22:58:42 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.