Şimdi Ara

Çok özlüyorum onu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk reel ilişkimdi, 8. sınıfa kadar aynı sınıfta eğitim görmüştük. Ben 6. sınıfta ergenliğe girdiğim için duygularım ve hormonlarım da bir anda öne çıkmıştı. Çünkü ailem yüzünden ben saf ve duygusuz birisi olarak yetiştirildim ama ne var ki ergenliğimden sonra o kadar duygulu bir insan oldum ki buna bazen ben de şaşırıyorum. Malum duygular öne çıkınca birisi için olması gerekiyordu. Bana en yakın o vardı, en yakınımda. Arkadaşlık duygum değil de aşk duygum gelişti ona karşı. Ailelerimiz de birbirini tanıyordu. Ben bir türlü söyleyemiyordum çünkü ne bileyim korkuyordum bunca yıl beraber arkadaş gibi davranmıştık, benden tamamen kopmasından korkuyordum. Lise 2'ye geldiğimde cesaretimi topladım ve bunu ona söyledim. İlk başta reddetti fakat sonra bir gün bize geldi dersle ilgili bir şey için beraber eğlenmiştik bayağı o gün. Eve gider gitmez bana Facebook'tan teklifimi kabul ettiğini söyledi. Ben ne yapacağımı şaşırdım ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyordum. Çok iyi birisiydi kendisi, biraz çekingendi ama tam kafa dengi birisiydi. Yani bırak sevgili olmayı, hayatını verebileceğin bir insandı. Benim maddi sıkıntılarım çoktu, kendinin de vardı çünkü evlerimiz birbirine çok yakındı, aynı yerde, aynı koşullarda yaşıyorduk. Bu yüzden benden hiçbir şey istemiyordu sadece sevgimi istiyordu. Bende sevgimi verebildiğim en güzel şekilde vermeye çalışıyordum.

Fakat o iğrenç şey başladı, cinsellik. Bi yere kadar iyiydi ama ben kendimi tutamaz oldum. Onu çok seviyordum ama yaptığım şeyler onu sadece vücudu için seviyormuşum gibi gösteriyordu. Ben duramıyordum, aptaldım, salaktım, gerizekalıydım. Onu çok seviyordum hatta sonuna kadar seviyordum fakat bunları yapmaktan uzak tutamıyordum kendimi. Hiçbir kötü isteğim yoktu ki. Ben sadece...bilmiyorum Sonra uzaklaştı benden. Hatta ayrılmak istediğini söyledi bense salak gibi hayır gitme diyeceğime egom yüzünden git dedim. Gideceksen git dedim. Arkadaşlarımın gazına geldim, farklı fikirlere kapıldım. Ne olursa olsun bırakmayacaktım onu, söz vermiştim ama tutamadım. "Daha iyisi gelecektir merak etme." sözlerine kandım onlardan güç aldım...ama asla daha iyisi gelmedi. Öyle birisiyle karşılaşamadım bile. Çünkü karşılaştığım, tanıdığım tüm kızlar ego dolu. Sadece egoyla yaşıyorlar. Sadece dış görünüşün olsun istiyorlar. Senin sevmeni değil de insanların hakkında konuşacaklara önem veriyolar.

Şuan çok pişmanım. Üzerinden 1 yıldan fazla geçti fakat ben hala onu özlüyorum. Hala kafamda hayaller kuruyorum onla ilgili, yanımdaymış gibi kendimi teselli ediyorum. Bende kalan resimlerini açıyorum sürekli bakıyorum onlara. Facebook hesabından veya Twitter'dan ulaşamıyorum ona. Numarasını da değiştirmiş geçenlerde. Keşke geri gelse, keşke yine yanımda olsa. Keşke o kadar saçma davranmasaydım. Ne yapacağımı bilmiyorum her geçen gün ona karşı olan özlemim artıyor. Olması gerekenin tam tersi oluyor. Sizce ne yapmalıyım? Ne yapabilirim?

• Ben bile özel bölümünde Trollük yapmıyorum, sen neyin kafasını yaşıyosun ben hala anlamadım.
  • Yaşın şuan kaç ? Cinselliğin ilişkilerde bi zararı yok ne kadar ileri gittiniz neler yaptın kız neden soğudu senden
  • Omq kullanıcısına yanıt
    Yaşım 17 işte sorun da o ya cinselliği en az seviyede tuttum. Ben onu kıyafetsiz görmedim bile.
  • özet geçer misin üşendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Posetyus

Yaşım 17 işte sorun da o ya cinselliği en az seviyede tuttum. Ben onu kıyafetsiz görmedim bile.

hocam hem az seviyede tuttum diyosun hem kız soğudu diyosun anlamıyorum mesajdan falan mı dedin
  • Olan olmus tecrube iyidir geri gelmeyecegine gore dusunmenin anlami yok hayatini zehir etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba dostum;
    ikimizin de nerden baksan hikayeleri aynı sayılır fakat ben hiç birlikte olmadım/çıkmadım.
    eğer gerçekten seviyorsan evleriniz yakınsa burda beklemen hata. ona her türlü gidip açılma şansın varken neden özlemini daha çok bastırıyorsun ki?
    benim evimde yakındı sevdiceğime konuşamıyordum evinin önüne gider her gün 2 tane devirirdim 1 pakette sigara biterdi rahat onu o balkonda görmek için..
    git ve konuş herşeyi açıkla yeterince acı çektin zaten. zaman kaybetme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

quote:

Orijinalden alıntı: Posetyus

hocam hem az seviyede tuttum diyosun hem kız soğudu diyosun anlamıyorum mesajdan falan mı dedin

Ya hayır sürekli o konu vardı bizim sohbetimizde son zamanlarda. Ondan kaçtı benden.

quote:

Orijinalden alıntı: SirLethe

Merhaba dostum;
    ikimizin de nerden baksan hikayeleri aynı sayılır fakat ben hiç birlikte olmadım/çıkmadım.
    eğer gerçekten seviyorsan evleriniz yakınsa burda beklemen hata. ona her türlü gidip açılma şansın varken neden özlemini daha çok bastırıyorsun ki?
    benim evimde yakındı sevdiceğime konuşamıyordum evinin önüne gider her gün 2 tane devirirdim 1 pakette sigara biterdi rahat onu o balkonda görmek için..
    git ve konuş herşeyi açıkla yeterince acı çektin zaten. zaman kaybetme.

Dinlememesinden benden daha çok korkup uzaklaşmasından korkuyorum ben. Bide mahalle bu yanlış anlarlarsa, birinin kulağına giderse olan ona olur ben üzülürüm.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.