Şimdi Ara

Çok özlüyorum ahey ahey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sanırsam benim günüm.Evet.Ben bir aşığım.Sevmeye aşığım.Onu gördüğümden beri herşey düzene girmiş gibiydi.Her gördüğümde bana bakıp saçlarıyla oynaması,gülümsemesi,gerçek olamayacak kadar güzeldi.Ama bir sorun var.Neden korkuyorum gidip sevdiğimi söylemek Aslında tanışmam lazımdı ilk önce. Zaman su gibi geçiyor be adamım. Ya başkasına severse düşüncesi iyice beni deli etmeye başlamıştı. Bu arada çok az arkadaşım var bir asosyalim. Sanırsam uzaktan- bilimsel tabiriyle platonik- bir aşk benim için güzeldi.Söylemezsem sadece hayallerde yaşattığım bir aşkım olacaktı.Ve dün benim hayatımın değiştiği gündü.Onu gördüğüm ilk yerde söyleyecektim. Ve saat 10.00 gibi her zaman oturduğu yere geldi. Arkadaşı vardı ve bir cesaretle gittim yanına oturdum ikisinin merhaba dedim titrek sesle. Bu ilkti 19 senelik hayatımda ilk defa bu kadar heyecanlanmıştım çünkü ilk sevgilim olabilirdi güzel kız. Ve onu tanımaya başlamıştım.Hiç sıkılmıyordu yanımda.Dedim ki okuldaki kafeye geçelim birşeyler içelim.Seni daha fazla tanıyabilirim dedim.Kız,benden daha çok heyecanlıydı sanki o beni seviyordu o gelmişti yanıma. 2-3 saat durmadan konuştuk kafede.Sonra birlikte çıktık okuldan onu götürmek istedim benim sevdiğim mekana. Olur dedi ve hemen koluma girdi.Metrobüse binmiştik benden kendisini tutmamı istedi.Belinden kavramıştım o da bana sıkıca tutunuyordu.Hiç böyle olacağını düşünmemiştim.Gerçekten herşey daha güzel olabiliyor sonra sahile gittik ve ayaklarımızı sallayacak şekilde oturduk taşa. Başını omzuma yasladı.Bugün çok güzel bir gün hoşlandığım erkek yanımda ve çok mutluyum dedi.Kız benden hoşlanıyormuş beee. Kalbim küt küt atmaya başladı.Sevdiğime kızarmış yanaklarımla bakıyordum bana baktı ve öptü yanağımdan.Benden bu akşamlığına evine misafir olmamı rica etti.Korktum başta çok basit gelmişti ama hoşlanıyordum.Akşam yemeğini güzel bir restoranda yedik.Gözlerime ışıl ışıl bakıyordu. Hadi artık birazda evde bakışalım dedi.Birkaç parça çerez ve kolayla gittik ve kapıyı açar açmaz beni yanağımdan öptü. Buyur canım benim dedi. İçerideki kanepeye oturduk ve çerezleri alıp film izlemeye başladık romantik komediydi.Her sahnede daha yakınlaşıyordu. Sonra bir ara tuvalete gitti.Geldiğinde çok şıktı üstüne güzel kıyafetler giymişti.İlk günden ilişkiye mi girmek istiyordu diye düşündüm sonra yanıma oturdu ve sarıldı alnından öpüp film izlemeye devam ettik. Kulağımda bir emilme hissi vardı. Yavaş yavaş başımı çeviriyordum ki kulağımı koparırcasına ısırmaya başladı.Kapıdan havlaya havlaya kangallar geliyordu.Ve sevdiğim kız zebaniye dönüşmüştü.Lanet olsun diye haykırdım.Ninca merjan dedeyi çağırmak istedim. ama yerden fosiller fışkırık fırlayıtıyordu. Tekme yımrık zümzük ne varsa sallıyordum. Ve bir ands kendimi maymun kralın yanında buldum bana asasını verip çoktan uzak doğu dövüşlerini öğretmiş beni dünyaya yolluyordu uyandım ve aduketler hiyya huu jiyaa gibii sözlerle saldırdım hepsine pencerelerden kaçmaya planladım ama çoktan zindanlarına götürmüştü. Bir gemiydi Zabangal diye. Son kez bağırdımmm ve bağırmamla bayıldım. Daha az önce gözlerimi açtım ve wifi buldum cehendemden giriyorum lütfen kurtarın buradaki zindanlarda çürücüeeeeeeeem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumayin zebani

ctrl + f yaparak zebaniyi bulabilirsiniz
  • Zabangal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DİKKAT ABAZA ÇIKABİLİR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.