Şimdi Ara

Çok özledim seni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu içimdeki duyguyu nasıl tarif ederim bilmiyorum ama özlüyorum işte. niye özlediğimide bilmiyorum, seni sevmem için çok birseyde yapmadın aslında.

    hayallerimiz vardı.. bi tren bileti yetecekti bize, nereye gittiğimizin bi önemi yoktu. sadece sevgimiz herseyi anlamli kılacaktı. ne oldu bize böyle, iyi şeyler olmadığını biliyorum ama bizim filmimiz kısa metrajlı sonu mutsuz biten filmlerden olmamalıydı. Madem Allah istemedi neden karşılaştık ki o zaman? bitecekti madem neden bu kadar hevesli basladik? cok mu sordum ne, inan bunlardan daha fazlasi var kafamin icinde. cevap bulamadigim bu sorularla yatiyorum her gece, bazen saat 3 te kalkiyorum tlf ekranina bakiyorum hani olurda mesaj atarsin diye. eskiden gece uyanir beni sevdigini yazardin. neyse gidim mi ben? bugun ayriligimizin uzerinden 1,5 ay gecti. ve senden en ufak bi hareket yok, nasil dayaniyorsun? seviyorum birakma diyordun ne oldu? senin bana igtuyacin yok artik sanirim.


    ben simdi ne yapacam?





    daha once bundan iyilerini face e yazdim, bunuda face e yazsaydim kendini bisey zannederdi, icimi dokmem gerekiyodu geldim buraya yazdim k.bakmayin. uzuluyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.