arkadaşlar benim free bi accountum var. onunla düne kadar oynuyordum. dün wowun sitesinden 1 ay oynamak için 14.99 euroücret ödedim. oyunun dosyaları vardı bende arkadaştan almıştım. şuan aldığım paket aktif gözüküyo fakat oyuna girdiğim zaman karakterim hala trial olarak gözükmekte. acaba birde cd keymi almalıydım?
cd key almadan nasıl ödedin ki aylık ücreti. tabi ki de cd key almalısın tam sürüm oynamak için
quote:
Orijinalden alıntı: celades
cd key almadan nasıl ödedin ki aylık ücreti. tabi ki de cd key almalısın tam sürüm oynamak için
daha önce wow oynadın mı?
quote:
Orijinalden alıntı: yacopo
quote:
suan oyundayım
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: yacopo
quote:
suan oyundayım
pm..
Bende aynı şekilde oyuna giriş yapmıştım. 1-2 gün kadar hesabın halen trial olarak gözükebilir. Zaten Blizzard kendisi belirtiyor bunu. Sen ara ara oyundan çıkıp tekrar gir oyuna. Tekrar girip çıkmadan full sürüme dönüşüp dönüşmediği belli olmuyor hesabın.
Orjinal cd key alman gerekiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme