Şimdi Ara

Çok kısa mesafe için motor yinede tehlikeli olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. İşyerim evime 3km kadar uzakta yani yürüyüşle 25dk falan sürmekte. Lakin yol üstünde çokta temiz olmayan birkaç muhitten geçmem gerekiyor. Bende hem güvenlik açısından için hemde yürüyüşten zamandan kazançlı olmak için ufak bir motor almayı düşünüyorum (125 lik veya 250 lik) Binamın kapalı park yeri var yani bir problem olacağını sanmıyorum çalıntı vs. Istanbulda oturuyorum ve trafik büyük problem , motorcuların çektikleri sıkıntıların farkındayım lakin motor alsam bile uzun yol gitmeyi düşünmüyorum sadece ev iş kullanıcam . Sizce böyle kısa ve bildiğim bir yolda motorsiklet almak mantıklı mı yoksa evdeki bulgurdan olmayalım. Motorcu arkadaşların cevabını bekliyorum



  • İstanbul gibi bir yerde risk her zaman var az km yapman riski azaltır..köpeği yayası arabası yol durumu kural tanımaz halde motor kullanıpta hayatta kalmak bir mucize..çocukluktan beri motor kullanıyorum yaşım 39 en son kazada motosiklet kullanmayı bıraktım ama bu araları trafikten dolayı yine bir çılgınlık yapabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük motorda kaza yapmayan çoğu tanıdığım scooter da mutlaka kaza yapmışlardır. Ufak teker, dönüş ivmeleri vb sebepler yüüznden uzun yol kısa yol farketmiyor yani risk var. Sadece ev-iş düşünüyorsanız elektrikli bisiklelere bakın, zaten mesafe çok kısa.
  • Arkadaşım 50 cc scooter al senin işini görür hem alırken fazla para vermezsin hemde işletim maliyeti çok düşük

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.