Şimdi Ara

Çok kararsızım 1 hafta kala kafam hala allak bullak ne olur yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ne derseniz deyin vurun bana. beykent üniversitesini hiç araştırmadım yorum okumadım , bahçeşehir olucak diye ama bahçeşehir 85bin kadar yükselince beykent geldi.. oturdum beykent hakkında yorumları okudum. okuduğum 100 yorumdan 99 u kötü. herkes ticarethane olduğunu söylüyor kimse memnun değil. ayazağa da tamam ama bildiğin köy diyorlar.. ben bunları okuyunca sarsıldım. hiç hoşuma gitmedi çoğu kişi 4 senemi boşa harcadım hayatınızın hatasını yaparsınız diyorlar..
    şimdi dostlar ben seneye hazırlansam 15-16 puan düşücek ama anladığım kadarıyla seneye değilde ondan sonra ki sene girersem puan düşmüyormuş.
    diyelim seneye girdim istediğim yere giremedim yani yerleşemedim ondan sonra ki sene 30 puanla devam edicem değil mi?
    sizce seneye mi hazırlanmalıyım yoksa beykent e gitmeli miyim? beykent te okuyan/bitiren varsa yorum yaparsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heath.Ledger -- 27 Ağustos 2012; 20:44:58 >

İçmek, her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir..
  • yapılcak en mantıklı şey hem okuyup hem bi yandan sınava çalışmak stressiz güzel bi sonuç çıkarabilirsin

Orijinalden alıntı: enes16

yapılcak en mantıklı şey hem okuyup hem bi yandan sınava çalışmak stressiz güzel bi sonuç çıkarabilirsin

beykent üniversitesine gidersem %50 olucak o da 9bin liraya tekabül ediyor. bu da az bir meblağ değil sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Kardeşim niye yazdın o zaman ?

bilmiyorum hocam beykent i nereden duydum neden yazdım neden araştırmadım bilmiyorum.. sadece akrabamız 2 senelik okumuştu o iyi demişti direkt yazdım ama gelebileceği aklımın ucundan geçmiyordu.. çok çaresizim..

Orijinalden alıntı: Heath.Ledger

quote:

bilmiyorum hocam beykent i nereden duydum neden yazdım neden araştırmadım bilmiyorum.. sadece akrabamız 2 senelik okumuştu o iyi demişti direkt yazdım ama gelebileceği aklımın ucundan geçmiyordu.. çok çaresizim..

O zaman bölüm ingilizce ise sana tavsiyem, Hazırlık için üniversiteye gitmen ingilizce derslerini alman.Hem okuluda görürsün,beğenmezsen bir yandan YGS-LYS hazırlanman.
    Yeni giriceğin bir üniversitenin hazırlığını atlıyarak kendi dönemini yakalaman..En kötü 1 Dönem ingilizce okursun 2. döneminde lisans derslerini almaya başlarsın..

Eğer Türkçeyse madem para vermek istemiyorsun ve araştırdığına göre kötü ,gitme seneye hazırlan.İyi bir dershane ile zorla kendini 1 sene kaybettiğini iyi bir üniversite ile tamamla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heath.Ledger

quote:

O zaman bölüm ingilizce ise sana tavsiyem, Hazırlık için üniversiteye gitmen ingilizce derslerini alman.Hem okuluda görürsün,beğenmezsen bir yandan YGS-LYS hazırlanman.
    Yeni giriceğin bir üniversitenin hazırlığını atlıyarak kendi dönemini yakalaman..En kötü 1 Dönem ingilizce okursun 2. döneminde lisans derslerini almaya başlarsın..

Eğer Türkçeyse madem para vermek istemiyorsun ve araştırdığına göre kötü ,gitme seneye hazırlan.İyi bir dershane ile zorla kendini 1 sene kaybettiğini iyi bir üniversite ile tamamla

15 tercih yaptım sadece bu türkçe idi. ya benim yaştan problemim yok hocam hani dedin ya kendi dönemini yakalarsın diye sorun değil yani isterse sınıftakiler 5 yaş küçük olsun.. sanırım dediğin gibi seneye hazırlanıcam. teşekkür ederim değerli yorumların için..

• bende beykente girdim burslu bi sene boş geçmesin diye seneye hazırlanıp devlete geççem
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.