Şimdi Ara

Çok işlemcili / çoklu ram (Sunucu bilgisayarı gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sunucu bilgisayarı ayarında ama sunucu olmayacak bir bilgisayar toplamak istiyorum.

Xeon E5 işlemciler gibi (turboboost ve 12 çekirdek-24 parçaçıkl ıvs) güncel işlemci varmıdır?

Yaklaşık 15 program açık kalacak o yüzden işlemci çekirdeği fazla ve ramı fazla olması gerekiyor.

Ne alacağımı bilemiyorum. Nette biraz bakındım miningcilerden kalan hazır kasalar var, onlara da pek güvenemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariano3 -- 3 Temmuz 2024; 23:35:56 >

• AMD tarafında 16 çekirdek 32 izlekli Ryzen 9 7950x var. Temmuzda 9950x modeli de gelecek. İntel tarafında ise 8 performans 16 enerji verimli çekirdekli Core i9 14900k var. İntel işlemciler snapdragon ve mediatek işlemciler gibi hibrit yapıda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

Hocam çok pahallı. 4 tane sistem yapacağım ben xeon e5ler 3 bin liraya bulunabiliyor eski ama benim işimi görecek kapasitede. Sadece temin etmede sıkıntı var. Daha uygun fiyatlara yok mu?

Gaming için kullanmayacağım nihayetinde. Çekirdekleri bölüp, her 2 çekirdeğe 2 gb ram atacayacağım

• bu sistem için ne düşünüyorsunuz

www.hepsiburada.com
    Db Dual Xeon E5 2680V4 56 Çekirdek 128 GB Ddr4 Ecc 512 Nvme Fiyatı
    https://app.hb.biz/JLEk5o1BiwfR
  • Siz bilirsiniz. İşlemci 2016 çıkışlı, ne soket desteği ne de sıfır üretimi var. Ayrıca bir sıkıntıda muhatap bulabilir misiniz? Mesela Windows 11 eski donanımlara destek vermiyor. Bu tarz bir sıkıntı da yaşamayın sonra.

https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/91754/intel-xeon-processor-e5-2680-v4-35m-cache-2-40-ghz.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.