Şimdi Ara

Çok iğrenç bir sesim var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diksiyonum düzgün olduğunu düşünmeme rağmen sesim çok iğrenç. Küçük çocuk sesi gibi. İğrenç bir şekilde çıkıyor. Mikrofondan kendi sesimi kaydetmem, ne kadar kötü bir sesim olduğunu anlamamı sağlıyor. Fakat normalde konuşurken duyduğum sesle alakası yok. Ne yapabilirim bu durumda?

Ek: Yaş 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 12 Şubat 2009; 22:49:48 >

• Yaş kaç acaba?Eger ergenlik donemindeysen sesin kalınlasır bu sorun da ortadan kalkar:)
  • Yukarı alalım. Bu sorun bu forumda sadece bende yoktur herhalde.
  • Bende de aynı sorun var telefonda karşı tarafa giden sesle yada söylediğin gibi kendi kaydettiğim sesimle duyduğum sesimin arasında dağlar kadar fark var.Normalde sesimde ince değil.Boru gibi derler ya hani öyle yani.Yaş 19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Johnnie -- 12 Şubat 2009; 22:56:51 >
  • geçen sene bendede vardı bu sorun sesim çok kötüydü ama 1 senede baya bi düzeldi artık sesimle ilgili bi sorunum yok ama geçen sene yapmadığım şey kalmadı düzeltmek için
  • tribünde bağırdıgımın ertesi günkü sesimi daha çok beyeniyorum
  • Ya arkadaşlar ne yapabilirim bir yardımcı olun .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sesini kalınlaştıramayacağına göre yapalıbilecek birşey yok. Bal ye.
  • benim sesimde normal ama sesimi kaydettiğimde borazan gibi çıkıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

Sesini kalınlaştıramayacağına göre yapalıbilecek birşey yok. Bal ye.

Tabi ya nasıl düşünemedim ben bal yemiyorum .

Sağol.
  • Ergenliğe girmeden öyle bi sesim vardı ki böyle bildiğin cıyaklıyordum. Duyunca şok olmuştum. Ergenliğe girince düzeldi ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstros -- 12 Şubat 2009; 23:03:40 >
  • kaydedip dinleyince garip gelir zaten, pek takmayın
  • Cidden sesim benimde duzgun ama kaydettigimde intihar edesim geliyor resmen kendi duydugum ile alakasiz igrenc bir ses telefonla konusurkende bunun aynisi gidiyorsa kalsin bir daha konusmiyacam
  • Yukarı.
  • ergenlik dönemleriydi... yazlıktayız..

gece yattım cırcıırrr en ince bebe sesimle.

sabah kalktım bööö böööö diye..

evdekiler donduu kaldıı

şimdide telefonda bayanlar çok beğenir sesimi bence moralini boz

şaka bi yana insana kendi sesi kötü gelir takılma boz moralini gitsin. kaç kere gelcen dünyaya. bugünde bunun için bozzzz.
  • Kaydettiğimiz sesle kendi duyduğumuz ses hep farklı oluyor.Bunun bilimsel açıklamasını sanki bir yerde okumuştum.Kültür/Bilim bölümü de olabilir aslında ama neyse,kaydettiğimiz ses gerçek sesimiz değil onu bilin yeter.Ben de kaydedip sesimi dinlemiştim,iğrençti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

kaydedip dinleyince garip gelir zaten, pek takmayın

arkadaş haklı bence tamamen psikolojik.
  • Ya uğraşmayın sesinizle AllahAlla olsun ince ne olacak benimde ince hatta eskiden kadın gibi çıktığını söylerlerdi takmıyorum beni beğenen bu sesimlede beğenir takma kafana.
  • Kendi sesiniz konuşurken farklı, başka bi kayıttan dinlerken farklı algılamanızın nedeni oldukça ilginç; o da şu;
    Normalde konuşurken, hem ağzımından çıkan sesleri duymamızdan;(normal duyma olayı)
    Hem de Çene kemikleri yoluyla iletilen ses titreşimlerinden dolayı farklı gelmektedir...

Merak eden araştırsın, eksik aktardığım kısımları olabilir ama, okuduğum bir kitapta aktarılan nden-sonuç ilişkisi aynen bu şekildeydi...

Asıl konuyla ilgili olarak da, ses tellerinden kaynaklı nedenlerden ötürü, her zaman aynı ses düzeyimiz yoktur, ve yaşa bağlı olarak da artma/azalma-kalınlaşma/incelme olabilir diye düşünüyorum.
  • Bunu biliyorum ama çözüm yolları arıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.