Şimdi Ara

Çok güzel bir modifiye, lada samara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Çok güzel bir modifiye, lada samara

Buda vidyosu

Sizce böyle bir görünüm için ne kadar harcamış olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 9 Şubat 2009; 23:16:43 >

• ne olmuş şimdi bu arabayı böyle yapınca orjinali 1000 kat daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mprivateturun -- 10 Şubat 2009; 2:35:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mprivateturun

Buna modifiye mi diyorsunuz? Pehhh

Çok biliyorsanız bir resimde siz koyunda modifiye neymiş görelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekremdumanli

bendede beyaz lada samara var.ama gerçekten çok hoş olmuş.ne kdar ödemiş.ama lada içn değermi ayrı tabi.

Bende ne kadar harcama yaptığını merak ediyorum, bence lada için değer sonuçta yakut tasarufu iyi ve güzel bir motora sahip.
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • quote:

Orjinalden alıntı: samara91

quote:

Valla arabaya b irsey yapılmamıs ki. Araba zaten curumus durumdaymıs. Toplanmıs. İki tampon iki karlık bi de kaputla bagaj kapagını uzatmakla modifiye olur mu? Ayrıca bu motor kaputu ve bagaj kapagının bu sekli artık kliselesti. Daha degisik daha guzel birseyler yapılmalı. Aynalar bile eski aynaları olarak kalmıs. Tabi yapılan emek vzar sonucta. Ancak o kadar da degil.

Bir de sunu sormak isterim bu araba muayeneden gececek mi? Gecmeyecekse modifiyeli arabaların hic biri mi muayeneden gecmiyor. Madem gecmiyor millet kacak mı biniyor?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: samara91

quote:

Valla arabaya b irsey yapılmamıs ki. Araba zaten curumus durumdaymıs. Toplanmıs. İki tampon iki karlık bi de kaputla bagaj kapagını uzatmakla modifiye olur mu? Ayrıca bu motor kaputu ve bagaj kapagının bu sekli artık kliselesti. Daha degisik daha guzel birseyler yapılmalı. Aynalar bile eski aynaları olarak kalmıs. Tabi yapılan emek vzar sonucta. Ancak o kadar da degil.

Bir de sunu sormak isterim bu araba muayeneden gececek mi? Gecmeyecekse modifiyeli arabaların hic biri mi muayeneden gecmiyor. Madem gecmiyor millet kacak mı biniyor?

Oda aklımdan çıkmıyor değil aslında, o kadar şahin modifiye eden arkadaşlar var, duyduğum kadarıyla muhaneye gidince tamponu söküyorlarmış, eski tamponu takıyorlarmış, onun dışında yürüyen aksanı değişince sorun çıkartıyorlarmış sanırım.

• Valla hocam eskiden belki tampon falan sokmekle geciliyordur. Ama simdi ozellesti duymussunuzdur ne kadar zorladıklarını. Kimilerinin arabalarında ufak kazalardan dolayı boyanmamıs sadece macunla duran yerleri boyat da gel diyorlarmıs. Sinyalin icinde su damlacıkları varsa git degistir diyuorlarmıs falan. Valla insallag gecer. Ulkemizdeki salak sistemin getirdikleri iste. Muhtemelen bu modifiyeli araclarda sıkıntı cıkartacaklardır. Ama aslında oyle guzel modifiyeler var ki. Benim de imkanım olsa da aracımı modifiye etsem. Herkeste aynı arabadan var. Hic bir kisiselligi yok. Avrupada falan nasıl ki?

Valla hocam eskiden belki tampon falan sokmekle geciliyordur. Ama simdi ozellesti duymussunuzdur ne kadar zorladıklarını. Kimilerinin arabalarında ufak kazalardan dolayı boyanmamıs sadece macunla duran yerleri boyat da gel diyorlarmıs. Sinyalin icinde su damlacıkları varsa git degistir diyuorlarmıs falan. Valla insallag gecer. Ulkemizdeki salak sistemin getirdikleri iste. Muhtemelen bu modifiyeli araclarda sıkıntı cıkartacaklardır. Ama aslında oyle guzel modifiyeler var ki. Benim de imkanım olsa da aracımı modifiye etsem. Herkeste aynı arabadan var. Hic bir kisiselligi yok. Avrupada falan nasıl ki?

En çok şaşırdığım şey zaten, modifiye ürünleri satılması yasal, kullanılması yasak anlamış değilim, yurt dışında herkes istediği gibi aracını makyajlıyor.

Orjinalden alıntı: Çağdaş

quote:

Valla hocam eskiden belki tampon falan sokmekle geciliyordur. Ama simdi ozellesti duymussunuzdur ne kadar zorladıklarını. Kimilerinin arabalarında ufak kazalardan dolayı boyanmamıs sadece macunla duran yerleri boyat da gel diyorlarmıs. Sinyalin icinde su damlacıkları varsa git degistir diyuorlarmıs falan. Valla insallag gecer. Ulkemizdeki salak sistemin getirdikleri iste. Muhtemelen bu modifiyeli araclarda sıkıntı cıkartacaklardır. Ama aslında oyle guzel modifiyeler var ki. Benim de imkanım olsa da aracımı modifiye etsem. Herkeste aynı arabadan var. Hic bir kisiselligi yok. Avrupada falan nasıl ki?

En çok şaşırdığım şey zaten, modifiye ürünleri satılması yasal, kullanılması yasak anlamış değilim, yurt dışında herkes istediği gibi aracını makyajlıyor.

Bence de oyle. Ama sanırım bu isi standartlara gore yapan yerlerde yaptırırsanız sorun olmuyor. Mesela ABT isimli modifiye firması fabrikadan sıfır aldıgınız arabayı direk modifiyeleyip size veriyolar. Muhtemelen vardır bir seyi.

• Bencede güzel olmamış, ben aynı aracın sahibi olsam çürükleri falan varsa yaptırır orjinal rengine boyatır binmeye devam ederdim.

Orjinalden alıntı: alpernbugra

Bencede güzel olmamış, ben aynı aracın sahibi olsam çürükleri falan varsa yaptırır orjinal rengine boyatır binmeye devam ederdim.

Keşke, biraz daha param olsaydı, temiz bir samara alıp kullanırdım da, bizimkisi hayal gibi, muhane de sorun çıkartıyormuş herhalde modifiye.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.