Şimdi Ara

ÇOK GARİP BİR OLAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arqhadhaşLar ßéN sh0N ayhLardha chqh shıqhıNtıLı qüNLér qéçırıyh0ruM zatéN shitéyhé dhé yhazMıshtıM yhardhıM édhiN dhiyhé vhé dhuaLar 0qhuMayha ßaşLaMıshtıM.qéçéN qüN ßashıMa oyhLé ßir 0Layh qéLdhi qhi haLa ş0qhuNdhayhıM.ßéN 16 17 yhaşLarıNdhayhqhéN dhé ßoyhLé shıqhıNtıLı ßi dhoNéMiM 0LMushtu ßuNuN üzériNé ßaßaNNéM vhé haLaM ßéNi ßi h0chayha ßaqhtırMıshLardhı h0chadha ßéNdhé MushaLLat 0LdhuquNu vhé MutLaqha işLéM yhaphıLMashıNı shoyhLéMiş vhé ßaNa qüMüş ßi qh0Lyhé vhérMiş ßuNu taqhshıN dhéMiş.ßaßaNNéM qh0Lyhéyhi vhérdhi ßaNa 0Nu ßéN 2 3 yhıL qhadhar taqhtıM ch0qh dha rahattıM aMa sh0Nra Né 0Ldhuyhsha 0 qh0Lyhé qhayhß0Ldhu qitti araMadhığıMız yhér qhaLMadhı taßi aradhaN 0 qhadhar dha zaMaN qéçiNché uNutuLdhu qitti.ßéN yhıNé ßoyhLé şéyhLér yhashaMayha ßashLadhıM taßi vhé ch0qh shıqhıNtıM vhardhı qhéNdhiMché dhua étMéyhé ßashLadhıM.qéchéN qüN 0dhaMı t0phLarqhéN yhéré dhüşMüş ßir şéyhi aLMaqh içiN éğiLdhiM vhé yhuqhardhaN 0 qh0Lyhé éLiMiN üshtüNé dhüştü réshMéN.Né 0LdhuquNu aNLaMadhıM taßi arqhaMa faLaN ßaqhtıM achaßa dhédhiM ßiri Mi attı aMa qhiMshé yh0qhtu.0 qh0LyhéNıN taqhıLıph dhüşéchéği yha dha ashıLı qhaLaßiLchéği ßi yhér dhé yh0qh çüNqhü taM 0dhaNıN 0rtashıNdha dhüştü.ßir dhé 0 qüMüş qh0Lyhé qhaphqharayhdhı.NaphayhıM shizché 0 qh0Lyhéyhı téqhrar taqhMaLııyhıM?

POKEMON ve DIGIMON Koleksiyonumhttp://forum.donanimhaber.com/m_69030784/tm.htm
  • OKUYAMAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ
  • Ayarlanır o ya

Ne diyor bu birisi Türkçeye çevirebilir mi ?
  • _____________________________

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: PaulGilbertX

Ergen diyorum, adolesan diyorum, yine belli ediyor, yine belli ediyor.

1)http://forum.donanimhaber.com/m_65560481/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65560520
    2)http://forum.donanimhaber.com/m_65560729/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65560931
    3)http://forum.donanimhaber.com/m_65561105/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65561128

ßéqhLiyh0rdhuM shéNi ßayh zéqha qhüphü

• Arkadaşlar ben son aylarda çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Zaten siteye de yazmıştım yarım edin diye ve dualar okumaya başlamıştım.Geçen gün başıma öyle bir olay geldi ki hala şoktayım.Ben 16-17 yaşlarındayken de böyle sıkıntılı bir dönemim olmuştu.Bunun üzerine babannem ve halam beni bi hocaya baktırmışlardı.Hoca da bende musallat olduğunu ve mutlaka işlem yapılmasını söylemiş ve bana gümüş bi kolye vermiş.Bunu taksın temiş.Babannem kolyeyi verdi bana onu ben 2-3 yıl kadar taktım.Çok da rahattım ama sonra ne olduysa o kole kayboldu gitti aramadığımız yer kalmadı.Tabi aradan o kadar daha zaman geçince unutuldu gitti.Ben yine böyle şeyler yaşamaya başlladım tabi ve çok sıkıntım vardı.Kendimce dua etmeye başladım.Gçeçen gün odamı toparlarken yere düşmür bir şeyi almak için eğildim ve yukardan o kolye elimin üstüne düştü resmen.Ne olduğunu anlamadım tabi arkama falan baktım acaba dedim biri mi attı ama kimse yoktu.O kolyenin takılıp düşeceği ya da asılı kalabileceği bi yer de yok.Çünkü odanın ortasında düştü.Bir de o gümüş kolye kapkaraydı.Ne yapayım sizce o kolyeyi tekrar takmalımıyım ? BİTTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupermanPrime -- 8 Eylül 2012; 3:16:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

Arkadaşlar ben son aylarda çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Zaten siteye de yazmıştım yarım edin diye ve dualar okumaya başlamıştım.Geçen gün başıma öyle bir olay geldi ki hala şoktayım.Ben 16-17 yaşlarındayken de böyle sıkıntılı bir dönemim olmuştu.Bunun üzerine babannem ve halam beni bi hocaya baktırmışlardı.Hoca da bende musallat olduğunu ve mutlaka işlem yapılmasını söylemiş ve bana gümüş bi kolye vermiş.Bunu taksın temiş.Babannem kolyeyi verdi bana onu ben 2-3 yıl kadar taktım.Çok da rahattım ama sonra ne olduysa o kole kayboldu gitti aramadığımız yer kalmadı.Tabi aradan o kadar daha zaman geçince unutuldu gitti.Ben yine böyle şeyler yaşamaya başlladım tabi ve çok sıkıntım vardı.Kendimce dua etmeye başladım.Gçeçen gün odamı toparlarken yere düşmür bir şeyi almak için eğildim ve yukardan o kolye elimin üstüne düştü resmen.Ne olduğunu anlamadım tabi arkama falan baktım acaba dedim biri mi attı ama kimse yoktu.O kolyenin takılıp düşeceği ya da asılı kalabileceği bi yer de yok.Çünkü odanın ortasında düştü.Bir de o kümüş kolye kapkaraydı.Ne yapayım sizce o kolyeyi tekrar takmalımıyım ? BİTTİ

phaNpha ßütüN qharizMashı qitti yhazıNıN, aşqh 0LshuN shaNa 0LMadhı ßu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gedo Mazo -- 8 Eylül 2012; 3:14:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gedo Mazo

quote:

Orijinalden alıntı: BaRReT81

Arkadaşlar ben son aylarda çok sıkıntılı günler geçiriyorum.Zaten siteye de yazmıştım yarım edin diye ve dualar okumaya başlamıştım.Geçen gün başıma öyle bir olay geldi ki hala şoktayım.Ben 16-17 yaşlarındayken de böyle sıkıntılı bir dönemim olmuştu.Bunun üzerine babannem ve halam beni bi hocaya baktırmışlardı.Hoca da bende musallat olduğunu ve mutlaka işlem yapılmasını söylemiş ve bana gümüş bi kolye vermiş.Bunu taksın temiş.Babannem kolyeyi verdi bana onu ben 2-3 yıl kadar taktım.Çok da rahattım ama sonra ne olduysa o kole kayboldu gitti aramadığımız yer kalmadı.Tabi aradan o kadar daha zaman geçince unutuldu gitti.Ben yine böyle şeyler yaşamaya başlladım tabi ve çok sıkıntım vardı.Kendimce dua etmeye başladım.Gçeçen gün odamı toparlarken yere düşmür bir şeyi almak için eğildim ve yukardan o kolye elimin üstüne düştü resmen.Ne olduğunu anlamadım tabi arkama falan baktım acaba dedim biri mi attı ama kimse yoktu.O kolyenin takılıp düşeceği ya da asılı kalabileceği bi yer de yok.Çünkü odanın ortasında düştü.Bir de o kümüş kolye kapkaraydı.Ne yapayım sizce o kolyeyi tekrar takmalımıyım ? BİTTİ

panpa bütün karizması gitti yazının, aşk olsun sana olmadı bu

Öyle yazıya böyle cevap

• quote:

Orijinalden alıntı: RoCKyMk

OKUYAMAYIN

Ha demesen çok okunuyordu sanki.

• Şunun dilinden anlayan varsa sorsun bakalım kime bakmış bu gariban...

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: RoCKyMk

OKUYAMAYIN

Ha demesen çok okunuyordu sanki.

He sen de yazmasan ölürsün di mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.