Şimdi Ara

Çok fonksiyonlu yazıcı ama hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Çok fonksiyonlu bir yazıcı almak istiyorum forumu da bayağı okudum ama kafam karıştı biraz. Ben artık kartuş peşinde koşmak istemiyorum, eğer zor ve karışık bir işlem değilse kendim evde doldurmak istiyorum..100-250 lira arasında bir bütçem var, sizden ricam hangi model yazıcı ve bu yazıcının kartuşlarını doldurmak için neler gerekli olduğu hakkaında bilgi..

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...



  • Kartuşları doldurmak için gerekli olan renklilerde her renkten sonra temizlemeye uğreşmayın 3 adet 5ml enjektör, yazıcı kartuşuna uygun bir vakum aparatı ( çok gerekli oluyor, özellikle bir kaç dolum sonrası hava yapabiliyor bu aparatla vakumlayıp kullanabiliyorsunuz), kartuşa uygun kaliteli mürekkepler. Hazır dolum setleri yerine kaliteli mürekkepleri araştırıp tek tek almak daha iyi oluyor.

    Yazıcıyı seçmeden önce kullandığı kartuşlara bakın ve kartuşların dolumunu araştırın. Sorun oluyor mu bir öğrenin buna göre yazıcıya karar verin. Yazıcıların fiyatları çok yüksek değil zaten. Bir de kartuş bozulursa yeni kartuşa ne kadar ücret ödeyeceğiniz de önemli.

    Önemli bir not da, kartuşlarınızı dışarıda doldurtmak yerine kendiniz doldurun bu şekilde uzun süre problemsiz kullanırsınız. Ben kendi yazıcımdaki kartuşu iki yıl kadar sorunsuz kullandım. Hala yazmaya devam ediyordu ama yazıcıda arıza ekranı çıkıp fotokopi, tarayıcı fonksiyonları çalışmayınca artık yenisini almak zorunda kaldım.

    Kartuşları doldurmak çok basit bir işlem. Önemli olan tam bitmeden doldurmanız. Bu şekilde çok uzun süre problemsiz kullanırsınız.




  • Takipteyim,banada böyle bir yazıcı lazım ayrıca evde kartuş doldurmak basit bir işlem.
  • Epson SX 425 ve kolay dolan kartuşlar tam istediğiniz şeydir kanımca.

    Kolay dolan kartuşlar için bana ulaşırsanız yardımcı olmak isterim.


    Saygılar.
  • 425 yerine 525 alırsanız daha memnun kalırsanız. Hem baskı adetleri daha yüksek olduğu için daha uzun sürede dolum yaparsanız hemde dublex baskı özelliğinizde olur daha hızlı vs gibi teknik özelliklerdende yüksek bi makina almiş olursunuz
  • yorumlar için sağolun arkadaşlar bende epson bakıyordum fakat epsonla ilgili forumda bayağı olumsuz görüşler mevcut kafam karıştı doğrusu
  • O görüşlerin bir çoğu eski makinaları için geçerli dikkat ederseniz.Her markanın yaptığı gibi onlarda kendilerini geliştirmekteler benim kendi şahsi görüşüm 425den sonraki her makinasi gayet seve seve alinabilicek makinalardir.
  • kolay dolum kartuşu olan bir yazıcı alabilirsin.

    ben canon mp 560 almıştım ama yeni çıkan mg modelleri var kolay dolum setleri mevcut, hemde resim baskısı gayet güzel.

    daha önce canon mp 210 kullandım onun dolum seti yoktu o durumda resetleme sorunu ortaya çıktı bir süreden sonra eski kartuşları kabul etmedi.

    Önce marka düşün yazıcıda marka önemli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derniere -- 9 Ağustos 2011; 19:59:48 >
  • ne yazacaksanız açık yazın hangi markada ne gibi sorun olabiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.