Arkadaşlar cihaz 3.1.3 jb'li...Bugün tüm uygulamalarımı yükledim tekrardan...İnternetten indirdiğim ipa dosyaları(ki zaten iTunes'ta mevcuttu)AppSync OS 3.1'i kurarak yukledim telefona. Ancak isin ilginç kısmı: O yukedigim ipa uzantılı oyun AppStore'da güncelleme olarak gözüküyor ve ''free'' diyor.Search kısmından arattigimda ise yüklü olarak gözükmüyor. Diğer ilginç olay da 2 tane uygulama vardı.Bunlar da AppStore'da yuklu olarak gözüküyor. Halbuki hiçbirini parayla yuklemedim:) NASIL oluyor bu?;):)
app synci kurmadan once hic app storedan free uygulama indirip girdin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: technical death metal app synci kurmadan once hic app storedan free uygulama indirip girdin mi?
Evet...Jb oncesinde birkaç ''free'' uygulama indirmiştim.Şimdi böyle güncelleme görünüyor.Aslında bu bir sorun değil jb'imi yaptım uygulamalarımı yükledim.Sadece çok ilginç.Apple'ın bir tuzağı olabilir mi bu jb'li telefonları falan tespit etmek için....Uygulamayı güncellemeyi deneyeyim mi?
Siz neden sormuştunuz?Nasıl bir etkisi olabilir?
Up
cihaz seri ve imei noları kendi sunucularında bilgi olarak kullanamaz, sadece bir yazılım ile bilgisayarın kendi ustunde cihaz ile ilgili işlem yapabilir, bilgileriniz kesinlikle apple sunucularına gitmez, bu yasal prosedür gereği bu sekildedir...
quote:
Orijinalden alıntı: deagle100
quote:
Orijinalden alıntı: technical death metal app synci kurmadan once hic app storedan free uygulama indirip girdin mi?
Evet...Jb oncesinde birkaç ''free'' uygulama indirmiştim.Şimdi böyle güncelleme görünüyor.Aslında bu bir sorun değil jb'imi yaptım uygulamalarımı yükledim.Sadece çok ilginç.Apple'ın bir tuzağı olabilir mi bu jb'li telefonları falan tespit etmek için....Uygulamayı güncellemeyi deneyeyim mi?
Siz neden sormuştunuz?Nasıl bir etkisi olabilir?
cunku bazi telefonlar bunu yapmayinca indirdigi uygulamalar acilmiyor da belki oyle bir sorun olabilir diye dusunmustum
Teşekkürler arkadaslar yorumlarınız gercekten çok bilgilendirici oldu zira bir tanıdığım bana Apple yeni versiyona uygun olan uygulamalardan cihazı jb'li olanları tespit edecek,kitleyecek falan...Aslında tam inanmamıştım;ama gene de kafamda bir soru işareti kalmıştı. Fakat çok merak ettigim konu ise bu olay neden kaynaklanıyor nasıl oluştu zira daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım(Sonradan retore ettim düzeldi;ama bunu çok merak ediyorum. Gercekten tekrar sagolun arkadaslar:) @technical death metal Bu arada 3.1.3 yapmıştım sadece jb'siz telefon olarak kullanıyordum.Haliyle birkaç ''free'' indirmiştim.Sonrasında jb yaptım.Birkaç şey yükledim,böyle oldu...Yani sizin dediğiniz gibi bir seyden kaynaklanmadı sorun...Bu sorunun categories adlı bir sorunlu uygulamadan olduğunu zannediyorum zira restore'dan sonra tekrar jb yaptım,bu sefer onu yüklemedim bu sefer sorun olmadı:)
sorunu hallettiginize sevindim artik boyle bir sorunu da tanimis olduk
quote:
Orijinalden alıntı: technical death metal
sorunu hallettiginize sevindim artik boyle bir sorunu da tanimis olduk
teşekkürler evet maalesef bir sorun daha eklendi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme