Şimdi Ara

Cok detayli bir sekilde anlattim kendimi. S4 mü, iphone 5 mi, Xperia Z mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bunickonbesharf

İyi o zaman bende daha detaylı bir karşılaştırmasını anlatayım sana. Sony telefonun ekranında dragontrail glass kullanırki bu I5'deki Corning Gorilla Glass'tan hem daha esnek hemde daha dayanıklı bir camdır. İşlemci farkını anlatmama bile gerek yok Xperia Z direk I5'i döver. Kamera sensörü olarak Iphone 5 zaten Sony'nin sensörünü kullanıyor bu bile kamera sensörü bazında hangisinin daha iyi olduğunu gösterir. 3G bekleme süresi ve 3g konuşma süresi 2 katından daha fazla SONY'de. Pixel yoğunluğu desen I5 Sony'nin yanına yaklaşamaz. Peki I5 hangi konularda Xperia Z'yi geçiyor söyleyim ben sana 0,3 mm daha ince ve daha hafif birde hafızası var işte o kadar ki zaten sd kartla o açığıda kapatabilirsin. Bak farkındaysan tozlanmama su geçirmez gibi özelliklerini saymadım bile bunlar sadece genel özellikler. Saydığın bütün özelliklerde Xperia Z önde I5 değil. Birde 10,a katlar demişsin ona daha çok güldüm Sony'nin sadece hoparlörü kötü o kadar onun sebebini de herkes biliyor. Bütün bu farka rağmen I5 Sony'Den 400 TL daha pahalı. Kusura bakmayın Apple iyi kazıklıyor milleti, sadece ismine para veriyorsunuz. I5 Xperia Z'nin dengi değil boşuna kıyaslıyoruz aslında. I5'i Samsung S3 ile kıyaslamak lazım.

Ekran sağlamlığı konusunda gerçekten haklısın diyecek yok.

Aralarındaki hız ve stabilite farkına sadece işlemciyle bakıyorsan sana diyecek bir şeyim yok zaten..

400 TL fark yok, 150 TL. Mağazalarda 1850 ile 2000 TL'ye satılıyor bu cihazlar.

iPhone 5 ve s3 ha Gir bak bakalım konulara iPhone 5 ve S4 kullananlar hangisi iyi diyor gör.
    iPhone 5'teki en büyük eksiklik takılma. Ne yazık ki hiç takılıp donmuyor. Android gibi şişmiyor. Xperia Z'nin de bu güzel yanı var ...

Uygulama çeşitliliğine ve müzik performansına bir şey diyemiyorsun galiba. E o kadarı da iPhone'un olsun değil mi ?

Zaten sen İşlemci konusuna girince nasıl bir kullanıcı olduğunu anladım. Kendi telefonunu övmekte haklısın tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: Bunickonbesharf

İyi o zaman bende daha detaylı bir karşılaştırmasını anlatayım sana. Sony telefonun ekranında dragontrail glass kullanırki bu I5'deki Corning Gorilla Glass'tan hem daha esnek hemde daha dayanıklı bir camdır. İşlemci farkını anlatmama bile gerek yok Xperia Z direk I5'i döver. Kamera sensörü olarak Iphone 5 zaten Sony'nin sensörünü kullanıyor bu bile kamera sensörü bazında hangisinin daha iyi olduğunu gösterir. 3G bekleme süresi ve 3g konuşma süresi 2 katından daha fazla SONY'de. Pixel yoğunluğu desen I5 Sony'nin yanına yaklaşamaz. Peki I5 hangi konularda Xperia Z'yi geçiyor söyleyim ben sana 0,3 mm daha ince ve daha hafif birde hafızası var işte o kadar ki zaten sd kartla o açığıda kapatabilirsin. Bak farkındaysan tozlanmama su geçirmez gibi özelliklerini saymadım bile bunlar sadece genel özellikler. Saydığın bütün özelliklerde Xperia Z önde I5 değil. Birde 10,a katlar demişsin ona daha çok güldüm Sony'nin sadece hoparlörü kötü o kadar onun sebebini de herkes biliyor. Bütün bu farka rağmen I5 Sony'Den 400 TL daha pahalı. Kusura bakmayın Apple iyi kazıklıyor milleti, sadece ismine para veriyorsunuz. I5 Xperia Z'nin dengi değil boşuna kıyaslıyoruz aslında. I5'i Samsung S3 ile kıyaslamak lazım.

Ekran sağlamlığı konusunda gerçekten haklısın diyecek yok.

Aralarındaki hız ve stabilite farkına sadece işlemciyle bakıyorsan sana diyecek bir şeyim yok zaten..

400 TL fark yok, 150 TL. Mağazalarda 1850 ile 2000 TL'ye satılıyor bu cihazlar.

iPhone 5 ve s3 ha Gir bak bakalım konulara iPhone 5 ve S4 kullananlar hangisi iyi diyor gör.
    iPhone 5'teki en büyük eksiklik takılma. Ne yazık ki hiç takılıp donmuyor. Android gibi şişmiyor. Xperia Z'nin de bu güzel yanı var ...

Uygulama çeşitliliğine ve müzik performansına bir şey diyemiyorsun galiba. E o kadarı da iPhone'un olsun değil mi ?

Zaten sen İşlemci konusuna girince nasıl bir kullanıcı olduğunu anladım. Kendi telefonunu övmekte haklısın tabi.

Ben telefonu alalı 2 gün oldu, dünyanın araştırmasını yaptımda aldım, Bahsettiğiniz android şişmesi eskidendi geride kalmışınız siz. Fiyat farkı nerede 150 TL nerede gördün sen onu elinin altında intternette var gir aynı mağazalarda bak bakalım fiyatları ne kadarmış. Müzik performansı olarak kulaklık kullandın mı sen Xperia Z'de? Hoparlörden vuruyor zaten sürekli Sony'ye saldıranlar. Bazıları müzik dinlemekteki kaliteyi çok sesli dinlemek sanıyor, onlar da zaten beğenmez Sony'yi. Benim derdim kendi telefonumu övmek değil. Iphone kullananlarda çok var bu takım tutar gibi desteklemek körü körüne. Açın artık gözünüzü biraz. Ne Sony nede Samsung 2 sene önceki hallerinde değiller. Sen nereden bakıyorsun bu telefonları kullananlara cidden merak ettim yerli yabancı bir sürü site var internette karşılaştırmak için. Gir bak bakalım I5 ile S4 kıyaslayanlar ne demişler. İşlemci konusuna girdim çünkü çoğu kişi işlemcisine bakıyorda telefon alıyor benim için önemli bir özelliktir ama çokta değil, telefon sonuçta bilgisayar programı yazmıyoruz. Kısaca tarafsız olarak kıyaslayın o zaman sizde göreceksiniz gerçeği. (Hoparlöre laf atanlar radyosu olmayan akıllı telefonlarına baksınlar birazda )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bunickonbesharf -- 29 Haziran 2013; 19:10:42 >

• Arkadaslar konuyu aman diyeyim funboy luk noktasina getirmeyiniz. Rica ediyorum. Iphone un en buyk ozelligi bana gore deger kaybina en az ugrayan marka olmasi ve senede sadece bir model cikartmasidir. Baska bir artisini neyazikki goremiyorum. Stabilite demissiniz evet o konuda belki 2sn hizlidir. Ama bu 2 sn icin 500tl fazla para vermek pek akillica gelmiyor bana. Sonucta 0-100km/s degil bu :).
    Sunu da itiraf edeyim android deki rehberin gec gelmesi pek hosuma gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para zevk zaten alıcının ınsıyatfınde olan seyler bugun herkesın elındekı telefondan az ya da cok muzdarıplıgı vardır keske soyle olsa bırazcık burası bole olsa gıbı ben zaten elma armut modellerıne sıcak bakmadım hıc ama cok sevende var,herkesın dogrusu kendınedır o yuzden cok fevrı olmaya gerek yok,

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.