Şimdi Ara

Çok ciddi psikolojik sorunlarım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle nereden başlayacağımı bilmiyorum ama en azından birilerine içimi dökmek istedim, yaşım 22, üniversite öğrencisiyim. Özel bi okulda okuyorum ama aşırı yalnızlık ve depresyonlu bir hayat geçiriyorum. Ailemle aram iyi değil hayatta istediğim hiçbir şeyi bu yaşıma kadar yapamadım yaşayamadım, sevgilim olmadı, çok aşık olduğum birisi bile umut verip çok kötü bi şekilde bıraktı neyse onu atlattım, ama hayatımda hiçbir şey yoluna girmiyo, ailemin parası olmasına rağmen istediğim hiçbir şeyi yapmıyo yapmak zorunda da değil o ayrı konu ama yaşıtlarıma göre kendimi çok ezik hissediyorum, okulumda ki çoğu kişinin arabası vs var bu yaşıma kadar okulda ki kimsede bi şans görmedim çünkü benden daha iyileri varken (maddi bakımdan) benim şansımın olmadığını düşündüm ve halada bunu düşünüyorum. İnternetten tanıştığım kızlarla bile takılmalık bile olsa arabam olmadığı için eğlenemeyeceğimi düşünüyorum ve çoğu zaman bulsam bile yinede bi eziklik hissediyorum. Hobi olarak profosyonel olarak fitnessla uğraşıyorum ama bunun bana pek bi faydası olmuyor açıkcası, ailem beni bu şekilde korumacı yetiştirdiği için(çocukluktan) onlardan da soğudum açıkçası, belki size büyük bir problem olarak gelmiyor olabilir ama bunların hepsini yaşayınca insanın gerçekten çok kötü sinirleri bozuluyor ve boşa geçen en güzel yılların boşa geçtiği bi gençliğin bi hiç uğruna gitmesi asıl intehar a sebep. Bu yılbaşında da yine evdeyim çünkü param yok param olmadığı için ortamım ve arkadaş çevrem yok, biliyorum parayı bahane ediyo diyeksiniz ama hayatımda son yıllarda hiçbir şey düzgün gitmedi ve bu beni hayattan soğuttu ne kadar düzelmesi için uğraşmama rağmen. Bu tarz sorunlarım olduğu için derslerimede yoğunlaşamıyorum ve hayatı şuan hiçbir amacı olmadan yaşıyorum, boşa geçen günler yıllar aylarda en çok canımı sıkan şey oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 27 Aralık 2017; 1:21:14 >

• Sendeki dertse bizimki ne birader parası yokmuş sevgilisi yokmuş bi git ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Sendeki dertse bizimki ne birader parası yokmuş sevgilisi yokmuş bi git ya

Saçma sapan şeyler yazma bana, git kendi sorunlarını çözmeye çalış bu gereksiz şeyi yazacağına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2573B355F -- 27 Aralık 2017; 1:30:17 >

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Saçma sapan şeyler yazma bana, git kendi sorunlarını çözmeye çalış bu gereksiz şeyi yazacağına.

Neden adama hakaret ediyorsun? Sen sorunların oldugundan uzun uzun bahsetmişsin, adamsa bunu bir satırda belirtmiş. Ikiniz de ozunde aynı seyi yapıyorsunuz.

Ben de klinik psikolog tavsiye ederim. Ailen gerek yok falan derse bile cabala ve psikologa git. Maddi durumun elvermiyorsa bir cok universite ogrencilerine psikolojik destek sunuyor. Ogrencilere uygun fiyatlardan destek veren ozel kurumlar da var. Yalnız seanslar konusunda duzenli olmalısın.

• İşe gir çalış para kazan
    Daha Fazla Göster
  • iç unutursun kanka ben 2 yıldır öyle yapıyorum.
  • dışı seni içi yakar o girmek istediğin çevre. istanbulda bende özel ünide babamın egosunu tatmin etmek için elektrik mühendisliği okuyorum. kiram faturalarım hepsi otomatik ödemede. aylık net 4 bin tl para geçiyor elime. bazen her haftasonu en kötü 2 haftada bir gece klüplerinde en kötü standdayız eğleniyoruz. ama dersler rezalet. istemediğim başarılı olamaycağım bi bölümde okuyorum. sırf kendi aişe işimizli ilgili diye. normalde bu sene mezun olacakken. okulum en az 1 sene uzadı. en az. anneme dedim doğal karşıladı tek erkek çocuk olmamdan ötürü. aynı zamanda yalnız yaşamaktan bu stresten kendimi çok alkole verdim. haftanın rahat 4 5 günü içiyorum. içip içip kafamı dağıtıyorum. sanki son günlerimmiş gibi. baba okulun uzadığını öğrenince fena sıçacak agzıma. kendisi haklı o kadar hiçbirşeyi esirgemedi. şirkette bile vekalet verdi tüm işlemlere. istesem bankadaki tüm hesapları boşaltabilirimde. tam vekalet verdi fakat başarılı olamamktan kafayı yiicem. ama kendi kendime vicdanım rahat bu dönem çok alkole verdim ettim ama. eskiden çok sabahladım çalıştım ama olmadı. keşke başarılı olabilceğim ve seveceğim bi bölüm okusaydım aama nasip olmadı. bence takma kafana. karı kız işleri zaten boş. onda sana verceğim tüyo. bitane sağlam kankan olcak. özgüveni yüksek. pç olcak yani. benim bir tane var okul kültür üniden tanıdığım. hatta rehberimde pzvng diye kaayırlıdır. her hafta o kızları ayarlar getitir. benim eve aatarız kızları. o ailesiyle yaşıyor çünkü. bu dediğim çocuk hatbi arama motoru. swarm instagram azar tinder heryerden buluyor. 3 senedir takılıyoruz. heralde 70 80e yakın farklı kız geçmiştir. araba olayına bişey diyemicem. araba sadece tanınmadığın ortamlara giderken prestijdir. memlekette tofaşla gezsem yine aynı muhamele ama istanbulda okuldan çıkarken bile dikkat çekiyorsun. özel ünide araba şart dostum araba aldırmaya bak. bizim okulda bide araç klübü var orda grubumuz var onlara takıl çevre yap. plakanda güzel olsun. benim plaka 34 deil memletimin plakası. seriside soyadım. sonuda guzel bi sayı dikkat çekiyor. okuldaki 3 farklı kızın plakaya yorumu. hem şehir dısından geliyor hem arabası var seni daha cok prestij sahibi yapıyo kızlara.
    .unku gunumuzde istanbuldaki aileler ankara izmir bursaya cocugunu yollayacagına aynı paraya ıstanbulda ozelde okuyuyor. sonrada özel ünide okuyor oluyor zenginiz triplerine giriyorlar okulda :D sıkıyosa git bilkente göreyim seni. ki ankaradaki kiralar istanbula endeksle daha hesaplı hayatta hesaplı.

özet dşşaüına güvenmeyen özel okula gelmesin kasıyor. zengin zengin takılamıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

quote:

Adam sendeki derdin cogu bizde de var demeye getirmiş. Kaldi ki baskalarinin hayatlarina bakmak instagramda dolasmak gibi.Insanin moralini bozar ve kendini gelistirmende bu moral bozukluguyla cokta olasi olmaz.Hepimizden iyi birileri muhakkak olacak senden kotuleri olduğu gibi.Kotu oldugun yonleri gelistirmeye bak su an benim yaptigim gibi.

Paran olsa da zamanın boşa gidecekti muhtemelen.

Zamanı, gencliği yazık etmemek lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Efendim araba aldıramıyorum, paraları var ama istediklerimi yapmıyorlar falan filan...

Azimli olmadığım doğru ama azimli olmayanların da yaşayabilecekleri bir yer olmalıydı, mevcut yerlerden daha iyi bir yeri kastediyorum. Sabahın altı buçuğunda bir çalar saat sesiyle uyanıp yataktan fırlayan, giyinip zorla bir şeyler atıştıran, sı*ıp, işeyip, dişini fırçalayan, saçını tarayan, başka birine büyük paralar kazandırdığı bir yere ulaşmak için trafikle boğuşan ve tüm bunlara sahip olma fırsatı bulduğu için müteşekkir olması istenen biri hayattan nasıl keyif alabilir?
  • her insanın 2 temel sorunu vardır
    1.para 2.ilişki
    tum sorunlar bunların yan kollarıdır ama ana sorun bunlardır
    para sorununu bir işte çalışarak çözebilirsiniz
    kız sorununu çözmeniz içinde paraya ihityacınız var
    paranız kadan kızlarla aranız iyi olur
    araba şart değil ama para şart tabi kız işi aynı ticaret işi gibidir
    bakma sen yok sevgi aşk ıvır zıvır diyen çok çıkar ama işin gerçeği paradır
    fazla söze gerek yok kız olsan çulsuzun birinimi tercih edersin yoksa parası olanamı
    yani bu olayın özü para tip bile paradan sonra gelir
    piyasada her kızın ve her erkeğin bir değeri vardır
    parana oranla kız bulursun hiç paran yoksa kız bulamazsın az paran varsa o oranda bir kız bulursun zenginsen kızlar seni bulur
    aşk sevgi diyede birşey yoktur çıkarlar vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: baroncan1

iç unutursun kanka ben 2 yıldır öyle yapıyorum.

Bu nasıl bir tavsiye ulan adamı niye yanlış yönlendiriyorsun sen içince ne değişti hayatında hiç birşey sadece zamanla sen değişeceksin loş bir kafayla ne kurabilirsin kafanda hiçbirşey bir hiç olacaksan içmeye devam lakin düşünebilmek ayrı birşey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum tam olarak beni anlattın.Bende özel bir üniversitede okuyorum.Burada araba bi artı puan değil çünkü okulun %80 ninde araba var.Araban olsa anca nötrsün.Bende neden bilmiyorum arabam olmadığından kızlarla konuşamıyorum, arkadaşlarım beni gittikleri yere çağırmıyolar çünkü dönüşüm onlar içinde sıkıntı olucak.Bu okula geçtiği imden beri yüksek olan özgüvenim yerlerde.Ve şuda var ailem bana yeteri kadar para vermiyor.Durumumuz iyi Allaha şükür fakat günümüzde gençlerin nasıl para harcadığını nereye para harcadığını anlamıyorlar.Büyük ihtimal elinde para olursa sigara alır alkol alır diye düşünüyorlar ama yinede alıyorum.Arkadaşlarım sürekli takılırken ben parayı düşünüyorum.Arkadaşlar buda dert mi demeyin herkesin kendine.Üniversiteye geçtiğimden beri psikolojik olarak yıprandım öncelerden antidepresan kullanıyodum yazın iyi olmuştum fakat şimdi yine başladığım yere geri döndüm

• of ya sevgilim yok of dünya beni anlamıo offf
  • Aynı problemleri yaşadım üniversite'nin ilk ayında okulu bırakıp eve döndüm, babam alzhaimer hastası 56 yaşında daha oda yetmezmiş gibi damarlarında ciddi tıkanıklar var yarın ikinci by pass ameliyatını olacak. Annemde her geçen gün kötüleşiyor sürekli ağrıları var hastaneye babamı görmeye bile gidemiyor. Tüm evin işlerini ben hallediyorum, lisedeyken kız arkadaşı edinme ve sosyalleşme fırsatım olmuştu, toplumun %90'ı varoş ve değer haketmeyen insanlar o yüzden yalnızlık artık koymuyor

Orijinalden alıntı: aladinn

dışı seni içi yakar o girmek istediğin çevre. istanbulda bende özel ünide babamın egosunu tatmin etmek için elektrik mühendisliği okuyorum. kiram faturalarım hepsi otomatik ödemede. aylık net 4 bin tl para geçiyor elime. bazen her haftasonu en kötü 2 haftada bir gece klüplerinde en kötü standdayız eğleniyoruz. ama dersler rezalet. istemediğim başarılı olamaycağım bi bölümde okuyorum. sırf kendi aişe işimizli ilgili diye. normalde bu sene mezun olacakken. okulum en az 1 sene uzadı. en az. anneme dedim doğal karşıladı tek erkek çocuk olmamdan ötürü. aynı zamanda yalnız yaşamaktan bu stresten kendimi çok alkole verdim. haftanın rahat 4 5 günü içiyorum. içip içip kafamı dağıtıyorum. sanki son günlerimmiş gibi. baba okulun uzadığını öğrenince fena sıçacak agzıma. kendisi haklı o kadar hiçbirşeyi esirgemedi. şirkette bile vekalet verdi tüm işlemlere. istesem bankadaki tüm hesapları boşaltabilirimde. tam vekalet verdi fakat başarılı olamamktan kafayı yiicem. ama kendi kendime vicdanım rahat bu dönem çok alkole verdim ettim ama. eskiden çok sabahladım çalıştım ama olmadı. keşke başarılı olabilceğim ve seveceğim bi bölüm okusaydım aama nasip olmadı. bence takma kafana. karı kız işleri zaten boş. onda sana verceğim tüyo. bitane sağlam kankan olcak. özgüveni yüksek. pç olcak yani. benim bir tane var okul kültür üniden tanıdığım. hatta rehberimde pzvng diye kaayırlıdır. her hafta o kızları ayarlar getitir. benim eve aatarız kızları. o ailesiyle yaşıyor çünkü. bu dediğim çocuk hatbi arama motoru. swarm instagram azar tinder heryerden buluyor. 3 senedir takılıyoruz. heralde 70 80e yakın farklı kız geçmiştir. araba olayına bişey diyemicem. araba sadece tanınmadığın ortamlara giderken prestijdir. memlekette tofaşla gezsem yine aynı muhamele ama istanbulda okuldan çıkarken bile dikkat çekiyorsun. özel ünide araba şart dostum araba aldırmaya bak. bizim okulda bide araç klübü var orda grubumuz var onlara takıl çevre yap. plakanda güzel olsun. benim plaka 34 deil memletimin plakası. seriside soyadım. sonuda guzel bi sayı dikkat çekiyor. okuldaki 3 farklı kızın plakaya yorumu. hem şehir dısından geliyor hem arabası var seni daha cok prestij sahibi yapıyo kızlara.
    .unku gunumuzde istanbuldaki aileler ankara izmir bursaya cocugunu yollayacagına aynı paraya ıstanbulda ozelde okuyuyor. sonrada özel ünide okuyor oluyor zenginiz triplerine giriyorlar okulda :D sıkıyosa git bilkente göreyim seni. ki ankaradaki kiralar istanbula endeksle daha hesaplı hayatta hesaplı.

özet dşşaüına güvenmeyen özel okula gelmesin kasıyor. zengin zengin takılamıyoruz.

ne acı bi hayatın varmış kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Aynı problemleri yaşadım üniversite'nin ilk ayında okulu bırakıp eve döndüm, babam alzhaimer hastası 56 yaşında daha oda yetmezmiş gibi damarlarında ciddi tıkanıklar var yarın ikinci by pass ameliyatını olacak. Annemde her geçen gün kötüleşiyor sürekli ağrıları var hastaneye babamı görmeye bile gidemiyor. Tüm evin işlerini ben hallediyorum, lisedeyken kız arkadaşı edinme ve sosyalleşme fırsatım olmuştu, toplumun %90'ı varoş ve değer haketmeyen insanlar o yüzden yalnızlık artık koymuyor

niye okulunu okuyup bi meslek sahibi olmadın ki?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.