Şimdi Ara

Çok Büyük Bir İkilemdeyim, Tavsiye Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle trollleyeceklere belirteyim, trolllüklere karşı bağışıklılığım var ve trollleyenleri umursamayacağım bile. Yani boşu boşuna kendinizi yormanıza gerek yok trolllemek için.

Neyse konuya gelecek olursak dediğim gibi büyük bir ikilemdeyim şuan.

Diyelim ki siz çok uzak bir yere gideceksiniz ve bir daha Türkiye'ye dönmeniz en az 1-2 yılı bulacak ki Türkiye'de en fazla 15 gün falan kalacaksınız gelseniz bile ama bunun yanında birde ailenizden size çok yakın biriyle konuşmuyorsunuz 1 yıldır. Size çok büyük haksızlıklar yaptı ama bu kişi muhtemelen birkaç yıl sonra ölecek ve siz belki onun mezarına bile gelemeyeceksiniz o kadar uzaktan ve bu kişinin siz gitmeden önce sizi görmek istediğini biliyorsunuz içten içe ama aynı zamanda 1 yıldır suçlu olan kendisi olmasına rağmen sözde sizi cezalandırmak için telefon bile açmıyor size.

Şimdi siz bu kişiyi belki de son kez görmek için yanına gider miydiniz? Gitsem bir türlü gitmesem bir türlü. Belki ömür boyu vicdan azabı çekebilirim gitmezsem ama gidersemde bana yaptığı herşeyi görmezden gelmem gerekecek ve sahte tavırlarla güler yüz göstermem gerekecek ki yanına gittiğimde belki beni gördüğünde sandığım kadar sevinmeyedebilir. En kötü ihtimalle yine biraz sevinir, kovmaz beni tabi ama gururumu ayaklar altına almış olurum bu şekilde bütün ailenin gözünde belki de.

Siz böyle bir durumda olsanız ne yapardınız? Bu bahsettiğim kişi kardeşi bunun sevmediği biriyle evlendiği için kardeşini red etmiş ve yıllardır kardeşiyle görüşmeyen türden bir kişi. Bunu da göz önünde bulundurun.

• Hocam ben giderdim heralde ya çünkü ölünce pişman olucama eminsem mezarına gitmek koyardı yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git
  • quote:

Orijinalden alıntı: T Swiftiee

Hocam ben giderdim heralde ya çünkü ölünce pişman olucama eminsem mezarına gitmek koyardı yani

Ya zaten muhtemelen mezarına Türkiye'de olsamda gidemeyebilirim oradaki insanlarla karşılaşırsam olacakları bildiğim için. Yani belki mezarına bile gidemeyeceğim biri bu ama dediğim gibi kardeşini bile bir hiç uğruna red edebilecek türden biri aynı zamanda. Yanına gitsem olacakları kestiremediğim içinde biraz kararsız kalıyorum görüp görmemek konusunda.

Benimle konuşmamasının sebebide işte ailenin o tarafı birbirlerini yönetmeyi çok seven tek tip insanlar ve ben kendi yolunu kendi seçen biriyim. Benide kuklaları yaptırmadığım için görüşmüyorlar benimle ama aynı zamanda belki de son kez görüşüm olacak bu. Vicdan azabıda olabilir ileride.
    Gerçekten çok büyük bir ikilemdeyim. Şu 1-2 hafta içinde göreceksem görmeye gitmem gerek çünkü. Elime başka fırsat geçmeyebilir.

• Samwell Tarly kullanıcısına yanıt
    Hocam belki sen gidince kafasına bazı şeyler dank eder düzelir ? Zaten ülke dışında olacakmışsın worth to try bence

• quote:

Orijinalden alıntı: T Swiftiee

Hocam belki sen gidince kafasına bazı şeyler dank eder düzelir ? Zaten ülke dışında olacakmışsın worth to try bence

Ya aslında bende gitmek istiyorum, 1 ömür vicdan azabı çekmektense 1 anlık utanç daha cazip ama işte gitmekten de çekiniyorum biraz gittiğimde aramızda geçecek konuşmaları kestiremediğimden ötürü. Ne yapsam bilmiyorum ama muhtemelen son kez görmeye giderim herhalde, sonuçta vicdan azabı 1 ömür bırakmaz insanı...
  • Samwell Tarly kullanıcısına yanıt
    Hocam son karar yine sizin hayırlısı olsun

• İlk yorumunla insanları kışkırtmışsın. Okuma isteğim kalmadı. Troll olan o yazıyı görünce daha da troller zaten .

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

İlk yorumunla insanları kışkırtmışsın. Okuma isteğim kalmadı. Troll olan o yazıyı görünce daha da troller zaten .

Gelin lütfen trollleyin, yalvarırım trollleyin mi yazayım? O zaman daha mı samimi ve içten olurdu yazım?
  • Yuru ya CSB hard

• Durman hata gitmen lazımdı daha gidemezsin

• Ben babamı öldürmeyi ciddi ciddi düşünmüş biriydim şimdi aramız çok iyi Allaha şükür bence git görüş

• trollere fix getirmiş adam, söyleyin wisdoma da trolleri updatelesin
  • Baban ve annen değilse bu kişi istemiyorsan gitme. Fakat küslük olmasın nefsine ağır gelsede git. Sonra ben yanına gittim diyebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.