Şimdi Ara

Çok aşırı saldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
3
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye başladığım tempo şuan yok. Seneye başladığım tempoyu geçtim geçen ay olan temponun %5i dahi yok. Mezunum herşey iyi giderken neden böyle oldu anlamıyorum. Çalışma isteğim de var oysa. Masanın başına oturunca içim daraliyor.Gercekten çıldırmak üzereyim artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bugün ben de hafiften saldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam niye mezuna kaldın diye sorsam muhtemelen vereceğin cevap şu olurdu
    Kasım aralık ayında çok boşladım nisan mayıs ayında çok boşladım konuları yetiştiremedim.
    Niye aynı hatayı birdaha yapıyorsun o zaman?

Edit: böyle dediğime bakmayın ben de boşladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11mf -- 11 Aralık 2018; 20:55:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11mf kullanıcısına yanıt
    Hocam cidden böyle hiç düşünmemiştim . Sağolun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende bosladım günde 200-250 soru arası cözüyordum gecen ay gaza gelmistim netler 50-60 arasında olması nedeniyle moralim bozuldu.

en iyi sınıftayım dershanede ben 60 yapıyorum diğer cocuk 98 yapıyor o sınıfa nasıl geldim anlamadım genel olarak ortalarındayım sınıfın ama icimden bir ses istediğim yeri kazanamayacağımı mezuna kalmam gerekeceğini söylüyor.

içimdeki sesi susturamıyorum bende kendime simdi calısırsam mezuna kalsam bile 80 netle baslayarak kalırım diyorum öyle teselli ediyorum kendimi bu sınav yılındaki stressi bir yıl daha cekmekde saçma geliyor oda ayrı bir konu.

bence bu dediklerimi bir çoğunuz yasıyor veya yaşayacak piskoloji olarak kötü durumdayım bosladığım için kendimi ayrı bir kötü hisediyorum bence bir düsünün suanki durumunuzu ona göre davranın ben öyle yapmaya calısıyorum

• Ben de aynı sekildeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.