Şimdi Ara

Çok Acil Yardım Ekran kartını alıyorum şuan(gtx 670 vs 7950)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki ekran kartı arasındayım

Msi Referans tasarım gtx670 var.2.el 4 aylık fiyatı 650 TL kart 2 gb
    Asus hd7950 directcu II sıfır 3 yıl garantili buda 700 TL ve 3 gb.

Siz olsanız ne tercih edersiniz?Nvidianın önde olduğu oyunlar hangileri?Aslında metro 2033 ve last refuge oynayacağım burda amd ler daha iyi performans vermiş zira 7950 680 i geçmiş bu aklımı çeldi.Ama yaza bf3 e başlıyorum burdada nvidia daha iyi.Genel olarak yakın kartlar ama oyuna görede değişkenlik oluyor.

Overclocklu sonuçları nasıldır bilmiyorum pek araştıramadım ama overclock yaparım ikisinede.Tabi Extreme overclock yapmam , benim hep aynı voltaj değerinde(Bu biraz korku yakmak istemiyorum) belirli saat hızım olur kartlarda.Günlük o şekilde kullanırım.

Evet ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 12 Şubat 2013; 15:55:52 >

• Özel soğutma olsaydı 670 derdim de stok karta 650 lira verilmez.

Vatan indiriminden 670 Liraya 7950 PCS+ alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Özel soğutma olsaydı 670 derdim de stok karta 650 lira verilmez.

Peki hocam zahmet veriyorum kusura bakmayında , neden olduğunu açıklarmısınız.

2.el demi para etmez, yoksa ses sorunumu olur.Performans olarak

http://www.overclockersclub.com/reviews/nvidia_gtx670/9.htm

Şuraya baktım genel olarak 670 önde gibi 7970 dede önde.

http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_670_review,17.html

Şuradada 670 iyi gibi sanki?

Karar veremedim inan.Ama şu var , 1-2 sene kart değiştirmeyeceğimi düşünürsem 2gb sorun yaratırmı yoksa 3 gb 384 bit alıp akayım mı?Ha bide 2.el de çok değer kaybedermi 7950 sıfır alıyorum sonuçta

• O testler eski sürücülerle yapılmış sanırım, 11.12 sürücüsü ile %25 e yakın performans arttı..

Ayrıca Referans almayın kesinlikle. referans olmassa ikiside çok güzel kartlar ikiside sizi üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

quote:

Karar veremedim inan.Ama şu var , 1-2 sene kart değiştirmeyeceğimi düşünürsem 2gb sorun yaratırmı yoksa 3 gb 384 bit alıp akayım mı?Ha bide 2.el de çok değer kaybedermi 7950 sıfır alıyorum sonuçta

AMD nin son driverları ile 7950 670 ile eşit oldular neredeyse.

Stok fanlar özel soğutmalara göre biraz daha sesli olur tabi. Sıfır ne alsanız değeri düşer yani.

Şuraya bakın
    http://forum.donanimhaber.com/m_67219102/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71351040

• Teşekkür ederim arkadaşlar sağolun yorumlarınız için,

Şimdi ozaman en son driverlarla 670 ile 7950 birebir eşit olarak var sayarsam geriye 2 şey kalıyor.

Birisi physx , hadi çok önemli değil çok oyun çıkmıyor zaten
    Diğeri ise 2gb durumu.Acaba önümüzdeki 1-2 sene sonraki oyunlara kadar 7950 almak daha iyi olur muki?2 gb yi geçermi memory kullanımı?Şuan sanıyorum 2 gb ye yaklaştı oyunlar 1920x1080 ve aa ile?
  • Pek geçeceğini sanmıyorum, oyunlar zaten Konsol portu.

PC Exc. kaç tane oyun çıkıyor ki. Zaten bellek kullanımını AA ve AF biraz daha yükseltiyor.

Onları açmazsanız ya da düşük açarsınız pek sorun olacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Pek geçeceğini sanmıyorum, oyunlar zaten Konsol portu.

PC Exc. kaç tane oyun çıkıyor ki. Zaten bellek kullanımını AA ve AF biraz daha yükseltiyor.

Şimdi sonuç olarak nediyorsun ozaman hocam.Gerçi 3-4 siteye baktım hepsimi eski driver hayret valla.Gerçi ben şimdi kursam whql kullanıyorum nvidiada 313.96 , atide 13.1 vardı galiba en son onları kurucam.

Evet ne yapalım hocam?Cenk Beyden alabilirsem 670 i alırım , alamazsam ozaman 7950 alayım bari?

Birde aklıma şey geliyor bilmiyorum hak verir misiniz , ati yeni seri kart çıkarmayacak ya.Nvidianın 700 serisi yolda , ati 780 olmasa bile 770 i falan yakalamak için doping falan filan bişeyler yapabilir.Yani bi %15-20 daha performans arttırımı gelebilir driverla.Ondan dolayı 7950 ye daha sıcak bakmaya başladım şuan

• İkisi de pişman etmez diyorum.

690a özel soğutma Giga kalıdysa alın yoksa 670 liraya 7950 PCS+ alabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

AMD nin son driverları ile 7950 670 ile eşit oldular neredeyse.

Stok fanlar özel soğutmalara göre biraz daha sesli olur tabi. Sıfır ne alsanız değeri düşer yani.

Şuraya bakın
    http://forum.donanimhaber.com/m_67219102/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71351040

AMD nin 12.11 sürücülerindeki performans artışı oyun içi tutarsızlıklara sebep oluyordu , yeni gelen 13 sürücüleriyle performans artışı azaltıldı yani öyle ilk anlardaki gibi fark yok artık ki NVIDIA da peformans driverları yaptı hemd 310.70 ve 313.96 olmak üzere iki kere. İkinci el GTX 670 en tercih edilebilir karttır. Forumda sıfırını 699 a satan cenkyyy var ona ulaş istersen

• quote:

quote:

Şimdi sonuç olarak nediyorsun ozaman hocam.Gerçi 3-4 siteye baktım hepsimi eski driver hayret valla.Gerçi ben şimdi kursam whql kullanıyorum nvidiada 313.96 , atide 13.1 vardı galiba en son onları kurucam.

Evet ne yapalım hocam?Cenk Beyden alabilirsem 670 i alırım , alamazsam ozaman 7950 alayım bari?

Birde aklıma şey geliyor bilmiyorum hak verir misiniz , ati yeni seri kart çıkarmayacak ya.Nvidianın 700 serisi yolda , ati 780 olmasa bile 770 i falan yakalamak için doping falan filan bişeyler yapabilir.Yani bi %15-20 daha performans arttırımı gelebilir driverla.Ondan dolayı 7950 ye daha sıcak bakmaya başladım şuan

2 durum ise vatan indirimli 7950 pcs+ alınmalı referans kart alınmaz. neden ise referans kartta çok performans alamazsınız. oyunlarda aşıı yüklendiği zaman ısınma yapar. ses yapar. oc çok iyi olmaz. bir de özel soğutma ile üreticiler bios hızını yükseltiyor. daha fazla oc oluyorlar.
    titan serisi 770

• quote:

quote:

Şunu da unutmayın AMD performans driverı çıkarırsa NVIDIA da çıkarır , driver konusunda geride kalmaz emin olun

• anisotropic filtering ve AA 'da 1-2 teste baktım 670 %10-15 önde , veriyolunda da az geri, ben olsam 670 alırım, Phsyx gayet güzel bi olay, sallanan bayraklar olarak düşünme sadece, duvara ateş ediyosun toz,efektleri,Akan su veya sıvılar , tamam çok yaygın deil ama,neden olmasın.? Metro 2033 amd evolving yazıyo ama phsyx var :) açında sıçıoz.AYRICA
    forum 2. el bölümünde referans tasarım 7950 - 450 TL ilan var. git onu al cebinde paran kalır az daha koyar CF yaparsın :) (ilerde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 12 Şubat 2013; 16:57:48 >
  • Tamam ozaman Cenk Beyle görüşeyim varsa 670 yoksa 7950 alıyorum.İnş pişman olmam.
  • Bide yeni 700 serisi ne zaman gelcekki?1-2 ay varsa bekleyebilirimde.
  • quote:

Bide yeni 700 serisi ne zaman gelcekki?1-2 ay varsa bekleyebilirimde.

HD 7950 şu an için f/p oranı en iyi kartlardan birisi , herkes driver sorunu yaşamıyor ama şu konuya bir bakın ;

http://forum.donanimhaber.com/m_71501986/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71504268

Bu arada 700 srisinin alınabilir kartları daha hazirana kadar gelmez ha bütçe sorunu yoksa TITAN geliyor 20 şubatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 12 Şubat 2013; 17:03:14 >

• Peki 8000 serisi gelince(Gerçi çok varda) 7950 ye üvey evlat gözüyle bakarmı amd? Yoksa driver desteği iyi olurmu yine
  • quote:

Alınır mı hocam bu fiyata?Yüksek mi?

http://forum.donanimhaber.com/m_71608347/tm.htm

Gerçi Cenk Beyin şu 3 fanlı 670 leride aklımı çeldi.Valla onu alırsam kasa takmam , 460 la yola devam.Kenara koyup kartı izlerim

• quote:

Yurt dışıymış, arızalanırsa çöpe atarsınız.
  • quote:

quote:

Yurt dışıymış, arızalanırsa çöpe atarsınız.

Kartta sorun yoksa kolay kolay arızalanmaz herhalde emin değilim?

Fiyat uygun mu peki?Aslında ben doğru düzgün karar veremedim 670 e'de gidiyor aklım driverlarda 7950 yi olumlu etkiledi dediniz.Aslında herhalde şimdi yeni kartlar çıkmadan öncede almak pek mantıklı değil gibi.Bu şekilde 2.el bi kart alıp yeni kartlar gelince gtx770 falan alsam nasıl olur hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.