Şimdi Ara

çok acil konu lütfen bakın arkadaşlar ygs-lys

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdşlar ben meslek lisesi 4. sınıf öğrencisiyim bu yıl 3 gün staj2 gn okul aslında aklımda dershaneye gitmek vardı ama öyle fem final maltepee gibi dershanele değil ailem bana şunu dedi bu yıl kendin hazırlan eğer kazanamazsan seneye feme göndrelm bu yıl neden gitmeyeceğim diye sorarsanız 2.bi açık kapı bırakmak istiyorm ayrıca bu yıl sadece 2 gn gidebilirim dershaneye onn içinde 3-4 milyar saymak istemiyorm açıkçası dershaneye evde kendi tempomu yakalar güzel bir şekilde çalışır mat-geoyuda beceremediğim konuları abimle çalışcam ama hala kararsızım sizce gitmelimiyim bu yıl dershaneye ayrıca bu yıl gitsem bile kıytırık bi dershaneye giderim onndapek faydası olmuyomuş

• Bende meslek çıkışlıyım ben mezuna kaldım benim hiç vaktim olmuyordu çünkü okul şiledeydi sabah 6 akşam 6 yorgunluk uyku sınavlar uygulamalar falan ygs hiç zamanım kalmadı pek hafta sonu dersaneye gidiyordum işte vaktin yoksa pek yararlı olmuyor etütler kaçıyor soru çözümleri kaçıyor biz mesleklerin ikinci sene hazırlanması daha sağlıklı sanki vakit+ders açısından seni etkileme istemem karar senin ben bu sene hallederim diyosan oke ama dersaneye gidip kazanamazsan yada boşuna gittim gibi bi hisse kapılabilirsin ben öyle hissettim bana yararı olmadı herkes farklıdır tabi bu senede evde hazırlanıcam kendini verebileceksen git dostum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.