Şimdi Ara

ÇOK ACİL HAYATİ BİR KONUDA YARDIM GEREKLİ(ÖZELLİKLE SURİYE İLE ALAKASI OLANLAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhittin Günindi dün sabah saatlerinde Suriye/Halepteki evinden kendisini polis olarak tanıtan kişi ya da kişilerce kaçırılmıştır. Şimdi düşüneceksiniz bu konuyla ilgilenebilecek bu ülkenin yetkili makamları var burada ne işin var diye...
    -Baş konsolosluk arandı; dış işleri bakanlığına aktarıldık.
    -Dış işleri bakanlığı arandı; kişisel bilgiler verildi, teşekkür edip biz size geri döneceğiz cevabı alındı.
    -Baş konsolosluk ve dış işleri defalarca arandığı halde hala bir cevap yada bir bilgi yok.

Hafta sonunda olduğumuz için gerekli işlemler yapılamamış olabilir cümlesini duyuyoruz ve burda bir hayat söz konusu. Türk vatandaşı olduğumuz için mi hayatımız bu kadar ucuz? Bir şey olduktan sonra mı işlemler yapılacak!!! Şimdi yardımcı olabilecek ya da Suriye Halep Büyükelçiliğine ulaşabilecek arkadaşlar bana ulaşabilirlerse sevinirim.

Kişi, çok eski bir dostumun babasıdır, olay gerçektir, şayet yardımı dokunabilecek birileri varsa bana ulaşmalarını rica ediyorum.

0534 487 88 39
    Vahit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 9 Eylül 2012; 22:13:19 >

Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Bir bilgim yok ama UP bilgisi olan cıkabilir.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Çok geçmiş olsun, yukarı çıksın.
  • geçmiş olsun yukarı
  • Yukarı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.