Şimdi Ara

Çok acil bir bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim halen bir lisans programına kaydım var. Ancak bu sene hatrı sayılır bi sıralama yaptım tercihte yapıcam. Bi yere kayıtlıyım diye yerleştirilmeme olasılığım varmı. Tercihler açıklanınca hemen kayıdımı aldırmaya gidicem ama şuan halen kayıtlıyım lütfen bi yardımcı olun

• upppp
  • en iyi cevabı ösymden alırsın ara ösym yi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaken

en iyi cevabı ösymden alırsın ara ösym yi..

aradımda 45 dakikadır sıradayım halen bir cevap yok yarım saate yakın 5. sırada bekliyorum
  • arkadaşlar lütfen bir bakın
  • Bu konuda kimseden yardım isteme bence // Rehberlik hocanla - En yakın ösym bürosuyla - yada Ankara ÖSYM ara konuş

Sonra pişman olma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaken

Bu konuda kimseden yardım isteme bence // Rehberlik hocanla - En yakın ösym bürosuyla - yada Ankara ÖSYM ara konuş

Sonra pişman olma :)

ösym'e ulaşamıyorum ancak şu yazıyı okudum tercihlerde yerleştirilir ancak kayıdını sildirmediği taktirde başka okula kayıt yapamaz yazıyor yada benmi yanlış anlamışım?
     Çok acil bir bakın

• tralast kullanıcısına yanıt
    Tercihler belli olduktan sonra kayit sildirirsin sorun cikmaz forumda cok kisi var boyle yapan endiselenme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

Tercihler belli olduktan sonra kayit sildirirsin sorun cikmaz forumda cok kisi var boyle yapan endiselenme

dostum bu yazıyı okudum yerleştirmeme engel değilmiş ancak yerleştirildiğim yere kayıt yaptırmadan önceki okulumdan kayıdımı aldırmam gerekiyormuş. Ben mi yanlış anladım bi baksana
     Çok acil bir bakın

Evet yerlestirmeye engel degil fakat iki okulda ayni anda kaydin olamaz onun icin tercihler aciklandiktan sonra eski okulundaki kaydini sildirirsin

• Aynı anda iki lisans programına kayıt olamazsınız. İstediğiniz yere yerleştikten sonra diğerinden kaydınızı sildirip istediğiniz yere gidebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

Evet yerlestirmeye engel degil fakat iki okulda ayni anda kaydin olamaz onun icin tercihler aciklandiktan sonra eski okulundaki kaydini sildirirsin

çok sağolun arkadaşlar bende öyle biliyordum ama bi kız arkadaş kayıt sildirmeye gitmiş ösym'i aradım falan ayağı yaptı. Bende öyle olmaz 2 lisans programına kayıt olunmaması lazım yoksa yerleştirdikten sonra kayıdını alıp kayıt yaptırsan sorun olmaz dedim. Oda hadi ya gerçektenmi bilmiyordum diye tepki verdi. Hey allahım boşu boşuna korkutuyor benide
    Onemli degil korkulcak bir sey yok hayirli olsun yeni okulun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.