Şimdi Ara

Çok acil aylık akbil dolum fişi lazım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu ay doldurup elinde bu fişten olan var mı? iş yerindeki yol parasını ona göre alacam eğer bulamazsam 110 lira uçup gidecek

[Ryzen 9 5900X] [Asus Rog strix X570 E] [GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16] [XFX RX 6900 XT] [Samsung 970 Evo Nvme] [FSP Aurum PT 1200W] [Msi core liquid 360rh] [Dark guardian pro] [Samsung CHG70]
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Aylık Akbil Fişi Nereden Alınır?

İstanbul'da toplu taşıma araçlarını kullanmak için aylık akbil fişine ihtiyacın vardır. Aylık akbil fişini aşağıdaki yerlerden alabilirsin:

• İETT Şubeleri: Şehir merkezinde ve semtlerde bulunan İETT şubelerinden aylık akbil fişi satın alabilirsin.
    • Metro İstasyonları: Metro istasyonlarındaki gişelerden aylık akbil fişi alabilirsin.
    • Akbil Dolum Noktaları: Şehir genelinde bulunan akbil dolum noktalarından aylık akbil fişi satın alabilirsin. Bu noktalar genellikle bakkal, büfe veya kırtasiyelerdir.

Aylık akbil fişini satın aldıktan sonra, üzerindeki manyetik şeride bakiye yüklemelisin. Bakiye yükleme işlemini İETT şubelerinden, metro istasyonlarından veya akbil dolum noktalarından yapabilirsin.

2022 yılı için aylık akbil fişi fiyatları şu şekildedir:

• Öğrenci: 225 TL
    • Tam: 450 TL

Aylık akbil fişin geçerlilik süresi, satın alma tarihinden itibaren 30 gündür. Akbil fişini süresi dolmadan yenilemelisin, aksi takdirde toplu taşıma araçlarını kullanamazsın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok mu arkadaşlar
    [Ryzen 9 5900X] [Asus Rog strix X570 E] [GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO DDR4 3600MHz CL16] [XFX RX 6900 XT] [Samsung 970 Evo Nvme] [FSP Aurum PT 1200W] [Msi core liquid 360rh] [Dark guardian pro] [Samsung CHG70]
  • yapacağın iki şey var ya akbil dolum yerlerinin yanındaki çöp kutularını karıştıracaksın ya da akbil dolum yapanların aylık doldurmasını umacaksın

http://www.iett.gov.tr/metin.php?no=23

quote:

Orijinalden alıntı: propescia

sen şu dün lazlar bilmem ne diye konu açan değil misin?lazların böyle sahte işlere girdiklerini bilmezdim. ayrıcalıklıydınız hani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu an sen nerdesin arkadaşım bahçelievlerdeyim ben...İlgin için teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

bende var ama nasıl göndericem
  • _____________________________
    İyi Makale
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.