Şimdi Ara

CoinSpace Hakkında Fikir istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar şu zamana kadar gerek qnet gerek megadan sayısız teklif aldım en sonunda inciri denemiştim o da battı
    Her neyse konumuza dönelim bir arkadaşım bahsetti biraz araştırma sonucu coinspace i buldum. Lafı uzatmadan ilgimi çeken yerlerini söyleyeyim.
    İlk olarak o sabit 36 Euro ilgimi çekti (300 euro girişe günlük 2.4 Scoinx30 72 coin= 36 euro ) Bana anlatılan ve benim oradan buradan buldugum bilgiler bunlar. Düşünceme göre hiç uğrasmadan ve birilerini kayıt etmeden de kazanmak mümkün bankaya para yatırmak gibi bişey sanırım faiz getirisi ama hala kafamda soru işarteleri var incire ilk girdiğimde de ekip işi oldugunu biliyordum ve fazla ugrasmıyordum. Öğrenciyim sizce ölü yatırım mıdır 300 euro yoksa denemeye değer mi fikirlerinizi bekliyorum... iyi forumlar







  • Bitcoin dışında yapılacak coin yatırımları ölü yatırımdan başka bir şey değil.
  • S-coin ölü yatırımsa neden üye sayısı her keçen gün artıyor. Ödemeler ortada üyeler ortada kazanılan para da ortada. Bitcoine ne kadar yatırdında ne kazandın s-coine ölü yatırım diyosun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engkpc

    S-coin ölü yatırımsa neden üye sayısı her keçen gün artıyor. Ödemeler ortada üyeler ortada kazanılan para da ortada. Bitcoine ne kadar yatırdında ne kazandın s-coine ölü yatırım diyosun.

    Network marketing olayi scoin.

    Son durumu hakkinda bilgin varmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8. ayımı doldurmuş bir s-coin yatırımcısıyım. Buyrun arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.