![]() Arkadaşlar merhaba. CoinList borsası, her ayın ilk günü 50 bin $ ödül havuzundan yeni kayıt olup işlem yapan kullanıcılara 10 dolar ödül veriyor. Ben de referans linkimi kullanarak borsaya şimdiden üye olup KYC yapan ve ödül havuzu yenilendikten sonra aşağıdaki işlemleri yapan arkadaşlarımıza size gelen ödülün yanında bana gelen ödülün yarısını da 6$ anında göndereceğim. Konuyu şimdiden açmamın nedeni ise önceden paranızı hazırlamanız, üyeliğinizi açıp KYC onaylatmanız ve ödül havuzu yenilenince işlemleri hızlı bir şekilde yaparak ödülden sıkıntısız bir şekilde faydalanmanızı istememdir. Not : 1 Mayıs 2022 saat 03.00 sıralarında ödül havuzunun yenilenmesini bekliyorum. Şimdiden referans linkimden üye olup KYC yapabilirsiniz. Kampanya şartlarında üye olduktan sonraki 90 gün içinde hacim yapmanın yeterli olduğu belirtiliyor. Bu bakımdan hesap açımı ve KYC onayını şimdi, al-sat hacim şartını da ödül havuzu yenilendikten sonra yani 1 Mayıs günün ilk saatlerinde 03.00 sıralarından itibaren yapacağız. YAPMANIZ GEREKENLER : 1- REFERANS linkinden sisteme üye olup, mail onayı verdikten sonra KYC yapıp onay alıyoruz. Referanssız link (Ödeme yapmıyorum) ÖDÜL HAVUZU YENİLENDİKTEN SONRA YAPMANIZ GEREKENLER : 2- Hesabınıza tek seferde 105 ya da 106 dolar civarında kripto para yatırıyorsunuz. (Para yatırma ve hacim yapma anlatımı altta mevcut. Kesintileri az olduğu için ALGO anlatımı yer alıyor. Ucuz olması açısından DOGE da gönderebilirsiniz. Unutmayın, hacim için tek işlemde en az 100 dolarlık al ve 100 dolarlık sat yapmanız gerekiyor. Daha garanti olması için isterseniz ikinci defa al-sat işlemi yapabilirsiniz.) 3- Hacim işlemini başarıyla tamamladıktan sonra gün içinde 10 dolar ödülünüz hesabınıza tanımlanacak. 4- Ödülün tanımlandığına dair bana mail gelir gelmez forum içinden özel mesaj yoluyla veya t.me/gkhnya adresinden benimle iletişime geçebilir ve isim, soy isim ile mail adresinizi yazarak ödülünüzü talep edebilirsiniz. 6 DOLARLIK TEZOS ÖDÜLÜNÜ ALMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER : Başka bir yerde yok referansımı kullananlara özel bu taktiği paylaşıyorum. Eminim ki burada açıkladıktan sonra her yere yayılacaktır, sizler için bu masrafsız kolay kendi bulduğum yöntemi paylaşıyorum bu sebepten referansımı kullanarak üye olup beni desteklerseniz çok sevinirim. 6$ Tezos ödülünü almak için al-sat yapmanıza gerek yoktur. İçeriye attığınız coinden ufak bir miktar (örneğin 120$ bakiye var ise 10$ aktarın gibi) CoinList Pro'ya transfer edip hiçbir işlem yapmadan 2-3 dakika bekledikten sonra geri CoinList'e aktarmanız durumunda 100 Karma puanı 10-15 dakika içerisinde gelecek. ![]() NASIL $ALGO GÖNDERİLİR VE İŞLEM YAPILIR? - Wallet kısmından ALGO’yu bulun. - Receive kısmına tıklayarak cüzdan adresinize borsanızdan ALGO gönderin. - BUY/SELL kısmına tıklayıp SELL diyip ALGO’ları USDC’ye çevirin. - BUY/SELL kısmından BUY diyip USDC’leri ALGO’ya çevirin. - SEND kısmından ALGO’ları borsanıza çekin. Daha önce referansım ile üye olan ve 22$ almaya hak kazanan bir referansımın mail örneği (Referansım ile üye olup işlemleri tamamladıktan sonra bu şekilde mail aldığınızda benimle iletişime geçip ödülünüzü alabilirsiniz) : ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhand -- 29 Haziran 2022; 23:49:29 > |
Bildirim