Şimdi Ara

🎯Coinlist 22$ KAZAN 🎁YATIRIM KARŞILIYORUM- 6$ İADE ↪YÜKSEK KAZANÇLI ✅ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • ÇARŞAMBA GÜNÜ 03.00'da 50.000$ ÖDÜL HAVUZU AÇILIYOR.

✅ DURUMU OLMAYANLARIN YATIRIMINI KARŞILIYORUM.

💹YATIRIMI KENDİ YAPANLAR BENDEN AYRICA 6 $ KAZANACAK.

🔲🔷 Kayıt ve KYC'yi şimdiden tamamlayın.

Benden referans linki isteyebilirsiniz telegram üzerinden. Forumda link olarak değil de url olarak paylaşabildim. URL'yi tarayıcınıza yapıştırarak da kayıt olabilirsiniz. Kayıt olurken ekran kaydı almayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris-balci -- 30 Mayıs 2022; 15:54:10 >
  • Bu GECE 03.00'da 50.000$ ÖDÜL HAVUZU AÇILIYOR.

✅ DURUMU OLMAYANLARIN YATIRIMINI KARŞILIYORUM.

💹YATIRIMI KENDİ YAPANLAR BENDEN AYRICA 6 $ KAZANACAK. Toplamda 22 $

🔲🔷 Kayıt ve KYC'yi şimdiden tamamlayın.

Benden referans linki isteyebilirsiniz telegram üzerinden. Forumda link olarak değil de url olarak paylaşabildim. URL'yi tarayıcınıza yapıştırarak da kayıt olabilirsiniz. Kayıt olurken ekran kaydı almayı unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala kayıt ve KYC'yi yapmayan varsa hızlı bir şekilde yapsın. Ödül havuzunun açılmasına son 1buçuk saat kaldı.

• Yatırım yapamayanlar yatırım karşılıyorum. 16 dolar kazanmak için acele edin.

ÖDÜL HAVUZUNDA GÜNCEL OLARAK 38,920$ gözüküyor. Bu gece bitebilir. Telegram adresimden referans linkimi isteyin. İşlemleri hemen tamamlayalım.

🎯Coinlist 22$ KAZAN 🎁YATIRIM KARŞILIYORUM- 6$ İADE  ↪YÜKSEK KAZANÇLI ✅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris-balci -- 1 Haziran 2022; 16:59:51 >
  • Ödül HAVUZU TÜKENMİŞ OLABİLİR. ARTIK YATIRIM YAPMAYIN. ÜYE OLMUŞSSANIZ 1 TEMMUZU BEKLEYİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris-balci -- 2 Haziran 2022; 13:57:3 >
  • 1 Temmuz Günü Yine Yatırımları Karşılıyorum. Telegramdan veya buradan ulaşabilirsiniz. Geçen ay 15 kişiden fazla kişinin yatırımlarını karşıladım.

Şimdiden referans linkim aracılığıyla üye olmayı unutmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GÜNCELL 💥💥
    1 Temmuz Günü Yine Yatırımları Karşılıyorum. Telegramdan veya buradan ulaşabilirsiniz. Geçen ay 15 kişiden fazla kişinin yatırımlarını karşıladım.

Şimdiden referans linkim aracılığıyla üye olmayı unutmayın.

• Yatırım Karşılıyorum yazmanız yeterli. Yatırımını kendi karşılayanlar 21 dolar kazanıyor.

• 1 temmuz saat 03.00da islemlere başlıyorum. Yatırım karşılayabilmem için kaydolurken kısa bir ekran kaydı almanız yeterli.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.