Şimdi Ara

Coinler yaktı bizi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Agalar sizce bu düşüş ne kadar sürer %30 civarı bi zararım mevcut maalesef. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?



  • İnsanlar şu rezil ekonomik durumda bir yerlerden para kazanmaya çalışıyor. Dünya'da serveti sorgulanması gereken milyonlarca insan varken kripto paralardan 3-5 kuruş kâr etmeye çalışanlara kolay yoldan para kazanmaya çalışan yaftası yapıştıran hıyar ağalarının amacı ne?


    Haftada 60 saat, ayda 250 saat köle gibi çalışıp 2800 liraya tamah mı edecek millet ne istiyosunuz olum insanlardan. Herkes bir şekilde riske girip bir yerlerden kazanç sağlamaya çalışıyor. Hayat bu değil mi zaten. Kripto paralara yatırım yapan adamlar neden kolay yoldan para kazanmş oluyor. Dünya'da o kadar yatıırmcı milyarder var dakikalar içinde servetine servet katan adamlar. Birilerinin yeğeni olduğu için milyonlara sahip olan o kadar insan var. O serveti nasıl yaptıkları bilinmeyen bir ton adam var. Zengine niye laf yokta 3-5 kuruş yatırım yapan adama beleşçi diyosunuz. Bu ülke her şeyiyle zor bi ülke en çokta ekonomisiyle zor bi ülke insanlar ne yapacak taş mı yiyecek bir şekilde bir miktar risk alıp yatırım yapıyo herkes.


    Ayet, hadis atıp az ile yetinmeye öğütleyen muhafazakarlara da söyleyim hepiniz iki yüzlü kaypak insanlarsınız. Birincisi az ile yetinmek diye bir şey yok herkes bu dünya'da ekonomik şartlarını en iyi hale getirmek için yaşar. Kimse köle olmaya gelmedi bu dünyaya. İkincisi böyle ayet hadis atıp öğüt verenlerin %90'ı zengin evi arabası olan kişiler. Hatta bir çoğu haram dediği faiz ile kazanç sağlayan kişiler. O yüzden böyle iki yüzlü insanların da laflarını ciddiye almayın. Kendileri allah din kitap der fakire şükretmeyi öğütler kendisi audi'ye biner 22.katta 5+1 lüks dairesinde yaşar. Benim halamgilde öyle ultra zenginler ne zaman görsem fakirliği överler. İki yüzlü kaypaklar.


    Kimsenin ne dediğine bakmayın aldığınız risk sizi ilgilendirir. Nasıl ki birilerinin lafıyla yatırım yapılmayacağı gibi birilerinin lafıyla da kripto para bitmez. 2018'de de bitti denilen, geçen sene 8k dolar olan btc şuan 40k dolar. Hep artacak hali yok düşer de artar da. Ayrıca insanlar sabırsız. Adam 2-3 gün düşünce panik yapıyor ya da 2-3 gün artınca hep artacak sanıyor. Borsada insanlara çok uzun gelen 2-3 günü bırakın 3 ay bile kısa bir süre olabiliyor. Bir daha hiç düşmez dediğiniz fiyata 3 ay sonra düşebiliyor, bir daha hiç artmaz dediğiniz o noktaya 6 ay sonra gelebiliyor.


    Borsa parayı sabırsız olandan alıp sabırlı olana teslim eden bir araçtır. (-Warren Buffett)

  • 2 3 kişiyi görüp gaza gelip iş yapmayın
  • Alakası yok be.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 19 Mayıs 2021; 15:10:6 >
  • MAHVOLDUK USTA %50YE YANAŞTI KAYIBIM. ANA PARADAN BU HA YOKSA KARLA BERABER %70 CİVARI

  • Reis yapabileceğimiz tek şey coinleri panik satışı yapmayıp elimizde tutmamız ve yükseleceği zamanı beklememiz. Ve bence bu süre çok da uzun değil gibi
  • Hocam benim zarar'da %55i i geçti hemde ana paradan HODL'a devam mecburen bu boğa yarıda kesildi tahminim 1-2 Haftalık mini bir ayı piyasayası yaşayıp boğa ya devam etme yönünde ama ne olursa olsun coinlerimi ucuzdan balinalara yedirtmem
  • poyrazispir12 kullanıcısına yanıt

    demin btc 36kya iğne attığında telefona koşup sattım sonra geri aldım. elimde %2oranında azaldı coin sayısı. neden yaptın dersen düşünmedim :(((

  • Hocam panik satışı , keşke yapmasaydınız :(
  • Hocam sen bu işe ciddi girip yüksek paralar mı yatırdın ?

  • Oyun içinde oyun. Bu işe girerken kazanacağının ve kaybedeceğinin bilincindeydin değil mi ?
  • böyle düşüşü ilk kez gördüm ne olmuş la bir sebep olmalı bu düşüsün merak ettim açıkcası

  • Sabah zararım 23 bindi şimdi 35 olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramowarr

    böyle düşüşü ilk kez gördüm ne olmuş la bir sebep olmalı bu düşüsün merak ettim açıkcası

    Daha öncede dustu nasil dusmedi.2017 yilinda 19bin dolardan 5bin dolara dustu.Dusus sebebi ise herkesin para kazanmasinin imkansiz olmasi.Herkes bitcoin konusuyordu.Bitcoin 60bin dolar olunca insanlar gecen yil 10bin dolar oldugu icin daha fazla vermek istemediler yeni alicilar olmadi ve sistem tikandi.Kisaca ponzi benzeri bir olay ama paralari toplayip kacan yok.Paralari alanlar kimse bitcoin almazken, bitcoin dusukken yani 1-20bin dolar arasinda bitcoin toplayan balinalar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 19 Mayıs 2021; 16:8:1 >
  • Napim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gold5555

    Daha öncede dustu nasil dusmedi.2017 yilinda 19bin dolardan 5bin dolara dustu.Dusus sebebi ise herkesin para kazanmasinin imkansiz olmasi.Herkes bitcoin konusuyordu.Bitcoin 60bin dolar olunca insanlar gecen yil 10bin dolar oldugu icin daha fazla vermek istemediler yeni alicilar olmadi ve sistem tikandi.Kisaca ponzi benzeri bir olay ama paralari toplayip kacan yok.Paralari alanlar kimse bitcoin almazken, bitcoin dusukken yani 1-20bin dolar arasinda bitcoin toplayan balinalar.



    Alıntıları Göster

    anladım . dediğiniz mantıklı kim almak ister ki 60k dan





  • Borsa böyledir.Coin işini hiç sevmem ama geçmiş olsun.

  • Girdi haşırttı blekbört. Geçmiş olsun daha bir şey bekleme.
  • Sende her para konusuna atlayip ahkam kesmekten sıkılmadın mi

    fakirim diyene calis diyorsun

    Zenginleri elestirenlere calis seninde olsun diyorsun

    Zarar edene neden girdin diyorsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-289234E80 -- 19 Mayıs 2021; 16:26:8 >
  • 1 seneye düzelir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.