dimi 4250 liraya 16 saat çalışalım helal sonuçta |
coin al sat yaparak audi a7 alacağım (3. sayfa)

-
-
Niye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matematik yalan söylemez . Haklısınız . Fakat %30 çakılmasına izin verirseniz size zamana / maliyete neden olur . Bu yüzden bahsettiğiniz tarzda işlem için bir emniyet kemeriniz olmalı . Buna da risk reward sistemi ve stop lose kullanarak sahip olabilirsiniz .
Atıyorum 500 liranız var . Her işleminizde hepsini riske etseniz . Bir %30 düşüşte bakiyeniz adeta buharlaşır . Her zaman +%2 ye değil -%50 ye odaklanmalısınız .
Eğer 5 e böler 100 tl riske ederseniz %50 düşüş olursa 50 liranız yani bakiyenizin gene %10 u gider . Aradaki kaybı mutlaka ayarlamanız lazım . Atıyorum her işlemde maksimum 20 tl kaybedecek şekilde kendi yönteminize uygun bir şekilde stop koysanız şansınız artar .
Bu seferde kazanç artmaz
A8 al
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
burda 16 saat çalışcan ama eninde sonunda bitecek ahirette nasıl hesap verecen orası sonsuz? sonlu hayatı niye sonsuza değişiyorsun
a7nin götü harika
-
sus
Olmayacak şey değil yapabilirsin
@highest in the room benim önerdiğim coinlerin fiyatı arttı sen almış mıydın benim önerdiklerimi
-
ben yüksekten girdim kasım ayı civarı btc 53k falan olursa anca zararım kapanır benim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 25 Mart 2022; 20:48:35 >
-
Gerçekliği hayale tercih etmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X