Şimdi Ara

Çoğu kişinin boşa çalıştığı gerçeği (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
5.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yok hayatım babam hayatta sadece dedemden ufak bir mebla kaldı onlada 2 taksidi kapadım evin sadece oyle yok o sırtınızdan ter gelicek ter hayat kolay lay lay lom değil cennet gene hiç değil hayat zor .

hele kariyer yapmazsan iyi eğitimin yoksa iyice böyle böcek fare gibi ezilirsin gerçek dünya bu acımasız,kahpe, her yerde böyle bu Türkiyede biraz daha hard sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2025; 19:40:37 >

Kerim'in 2 dairesi varsa doğru söylüyordur çalışarak almıştır çalışarak sahip olunmaz diyenler, paraları ibon'a, elektroniğe, PS konsola ve gereksiz mutfak ürünlerine ateşleyip pantolonsuz gezen insanlar. Maaşlarını savuruyorlar ve kendilerini böyle şeylerle tatmin edip milletin evine çöküyorlar falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Haziran 2025; 19:39:5 >

Şu anda faizler yüksek olduğu için insanlar ps telefon gibi şeyler alıyor çünkü biriktirse parası eriyip gidecek faizler 0.40 0.50 iken ev alıp tavsiye vermek kolay tabi yaşadığım yerde en ucuz ev 4 milyon 2 milyon kredi çeksen bile aylık taksidi 70 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amazingjuo -- 10 Haziran 2025; 19:50:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bence ölene kadar kiracı olarak kalıp, "ev sahibi bize bahmıyyyyyyyyyyy" demek icin PS, telefon ve o zamazingoları satın alıyorlar. Milletin evine çöküp kont drakula gibi yasamak varken neden PS satın almasınlar ki? Ben olsam ben de PS satın alırdım meuheuheuhe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Haziran 2025; 20:14:10 >

Yaklaşık 3 senedir fiziki altın birikimi yapıyorum. Alkol sigaram yok ailemle yaşadığım için kira,fatura gibi derdimde yok bunlara rağmen geldiğim noktada en ucuz sıfır arabayı bile alamıyorum ailemle yaşamasam karnımı bile zor doyururdum sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amazingjuo -- 10 Haziran 2025; 20:14:8 >

Ben yapabiliyorum ama sen az satın alıyorsundur altını, az altın satın alırsan, 3 senede birikmez elbette.

Hocam benim maaş 48 k ailemle yaşamama rağmen ancak bu kadar oluyor düşük maaşlı kirada kalanlar için ev almak hayalden ibaret millet keyfinden kiracı olmuyor yani sizin sandığınız gibi

Sen 4 milyonluk evden bahsediyorsun ama Antalya, daire fiyatlarının en pahalı oldugu şehirlerden biri belki de en pahalısıdır. Tüm ecnebilerin gözü burada ve burada bile 2 milyona falan varoştan daire bulabiliyorsun belki zemin falan olur bilemiyorum ama tabii elbette burun kıvıracaksın ama evsiz bir insanken böyle bir hakkın oldugunu da düşünmüyorum fakat sen üzerine alınma ama milletin iyi evine çökmek varken, neden varoşta zeminde oturalım diyen çok drakula oldugu da bir gerçek tabii ki.

Tamamen keyiften oturuyorlar hatta bazıları, ev alacağıma "dünyayı gezerim" falan diyor.. gezeceğinden değil ama yani param olsaydı bile ev almazdım milletin evine çökerdim demek istiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 10 Haziran 2025; 20:25:19 >

Dediğiniz gibi çevremde yurtdışına tatile gidecek durumu olup onu yatırıma harcayamayıp gezip tozanlarda var ama fakir olup alamayan daha fazla

• aynen @head ortanca kız kardeşim öğretmen parayı çatır çatır yiyor her sene bodrumlar,akdenizler, avrupalar, ispanyalar, italyalar 2.000 tlilk tiyatro biletleri,trendyol buna çalışıyor,yok fişekhaneler yersen olamazsın doğal, ki onla yaşıt meslektaşları yazlık bile aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2025; 20:36:4 >

Kardeşin böyle bir hayat yaşıyorsa sana kötü bir haberim olurdu ama gene salladığın için gerek yok.

öğretmen maaşı 55 bin,55 binle nasıl bunları yapabiliyor biraz az salla italyaya gidiş dönüş uçak bileti alsan memur maaşı zaten

aldığı paranın çoğunu yiyor neyini alıcak? oda hayatımı yaşıyorum kafasında herkesin kendi tercihi kimse karışamaz.

ev sahibi olman için tutumlu olucan harcamanı kısacan öyle lay lay lom la ev sahibi olunmaz senin paralel evreninde var o, hayattan bir haber olduğun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2025; 20:42:47 >

55 k maaşla nasıl hayatını yaşayacak kafeye gitmeyi lokantada yemek yemeyi zenginlik sanıyon sen  

sende zenginliği madonna jenifer lopez olmak sanıyon kapı yakın git bir medeniyeti kokla ciğerlerine çek gel kimse sizi silah zoruyla tutmuyor bilader, bak bakalım neler alıcan kısa sürece yatlar katlar hamamlar yalılarmı alıcan nedersin git bir dene?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2025; 20:55:17 >

Kimsenin yat kat istediği yokda devlet memuruna hayatını yaşıyorlar demek neyin kafası aldıkları 55 k zaten büyükşehirlerde kiralar 30-35 bin hayatı yaşamak bu mu oluyor sana göre sokağa çıkıp yemek yiyen zengin lüks peşinde  

aldığın 2000-3000 dolar parayı çatır çatır yersen oradada, bir çöpün olmaz üstünde hayatım evrensel kural o sosyal medyayı azalt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2025; 20:52:14 >
    Öğretmenler Tayyip partisi döneminde ayrıcalıklı sınıf oldu. Tayyip partisi onlara Yeşil Pasaport veriyor. Yıl boyu en ucuz Pegasus vs bilet kovalayıp gidiyor. Öğretmen memur takımı zaten cimrinin pintinin önde gidenidir. Öyle uçağa çok para vermezler. Çifte zekalıdır onlar. Tayyip Partisi sayesinde bir hayal yaşıyorlar. Muhatap olduğun kişi Tayyip partisinin azılı destekçisi. Öyle değilmiş gibi görünmeye çalışıyor. Bilmediğin konular var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yine karşı argüman üretemeyince salladın.

Türkiye tarihin en refah dönemi diyen, çalışan herkesin ev araba aldığını söyleyen, bunun için kafeler dolu diyen sensin, ben değil. Ben tam tersi olarak eskiden insanların ev alabildiği, üstüne gezip tozabildiğini söylüyorum.

O saydığın seviyede yaşamak için çok ciddi miktar kazanmak gerek. Mesela kardeşin 300bin mi alıyor aylık? Yani ya kardeşin o seviye harcamıyor ya da sadece öğretmenlik yapmıyor, tabi böyle bir kardeşin varsa.  

Sana sorduğum sorulardan kaçmasan göreceğiz kim hayattı bilmiyor. Sen daha henüz vize-pasaport ne onu bile anlamış değilsin, herkesin avrupaya hemen gidebileceğini sanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 10 Haziran 2025; 21:4:23 >

Kirada apartmanın olunca böyle konuşmak kolay tabii  

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.