Arkadaslar yeni COD4 aldım fakat,online oynamaya calıştığım zaman downloading game settings kısmında kalıyo.Bıraksam saatlerce downloading game setings diyecek.Bunun cozumunu bilen bir yazabilirmi.Bu arada oyun PS3 ve Net type 2,oyun PAL,PS3 Pal,PSN Ingiltere.Yardım edenlere şimididen tesekkurler.
cod4 2. elmi modemin linksys mi?
USR kabloluya bağlı D-Link wireless.COD4 takas bir arkadasın
gittigidiyor dan sat o cod 4 ü yenisini al bence
quote:
Orjinalden alıntı: SİNANKAAN
ÜÇKAĞITCI ALANIN BAŞI YANSIN DİMİ
Ikı farklı COD4 te denedim olmadı.
arkadasıma verdigim zaman kendi cod4 umu dakikalarca downloading settingste takılıyordu.sonunda oda kendine sıfır cod 4 aldı sorun cozuldu.Onunkini kendime takınca bu seferde benimki downloading settingste takıldı.Sorunun nedeni bu ama niyesi yok sanırım.İlla o cd ile oynmak istiyorsan.downloading settings te 15 20 dk bekle takılınca.20 dk sonra siyah ekran cıkıp hata veriyor.X e basıp tekrar online game e tıklarsan giriyor.
NOt:takas cod4 lerin hepsinde bu sorun olucak diye bir kaide yok.bazı makinelerde tak diye giriyor.Yinede takası pek düsünmeyin derim.
Bende hiç hata da çıkmıyor.Oyle kalıyor.
quote:
Abow bende ggden cod4 alayım diyodum hiç bulaşmayayım öyleyse
cod 4 online oyunda dun aksam bir fark varmiydi arkadaslar?
ne gibi bi fark? Artık lag kesinlikle yok hep 3 yeşille oynuyorum ben çok güzel
bende dün aldım 2. el cod 4 direk girdi online oynadım 1 saat çıktım sonra.
Arkadaşlar bende ntsc cod4 var, eskiden host olma imkanım oluyordu ve bu sayede yıllardır çilesini çektiğimiz lagtan kurtulma imkanı elde edip eğlenceli oyunlar oynuyordum, fakat artık ksinlikle host olamaıyorum saatlerce bile beklesem 1 2 kişi gelip çıkıyor oda asla dolmuyor. Normal oyunlara girdiğimdede yüzde 90 2 sarı çizgi yüzde 10 zaman zaman 3 yeşili gören bir bağlantıyla oynuyorum host olan arkadaşlar genelde pal ürün sahipleri oluyor sorduğumda oyunlarının pal olduğunu söylüyorlar,şimdi ben pal cod4 alsam bu sorun çözülürmü dersiniz vede en önemlisi oyundaki istatistiklerim devam eder değilmi? sıfırdan başlamak istemem doğrusu online macerasını
quote:
hehe gittigidiyor :ddddddddd
quote:
Orjinalden alıntı: Ahmey
Arkadaşlar bende ntsc cod4 var, eskiden host olma imkanım oluyordu ve bu sayede yıllardır çilesini çektiğimiz lagtan kurtulma imkanı elde edip eğlenceli oyunlar oynuyordum, fakat artık ksinlikle host olamaıyorum saatlerce bile beklesem 1 2 kişi gelip çıkıyor oda asla dolmuyor. Normal oyunlara girdiğimdede yüzde 90 2 sarı çizgi yüzde 10 zaman zaman 3 yeşili gören bir bağlantıyla oynuyorum host olan arkadaşlar genelde pal ürün sahipleri oluyor sorduğumda oyunlarının pal olduğunu söylüyorlar,şimdi ben pal cod4 alsam bu sorun çözülürmü dersiniz vede en önemlisi oyundaki istatistiklerim devam eder değilmi? sıfırdan başlamak istemem doğrusu online macerasını
PSN ID ne kaydediliyor bütün istitistiklerin,sıfırlancağını düşünmüyorum.Bende 4. bölge var,neredeyse hep host oluyorum.Çok fazla oynadığımda yoktur COD4 ü,ama böyle birşey doğru olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme