Bildirim
Cod2 Map

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Game Türk Rıfle Range vardı server vardı ama şu anda kapalı.Bulursan banada haber ver atış talimi lazım arada. -
Atış talimi lazımmış... Her akşam kevgire çevirdiğin yetmiyormu kardeşşşşiiimmmmm -
Bizleri hergün katlediyorsun serverde yetmiyor mu abi -
yok oyuna giremiyorum ben hata veriyor bundan sonra hergün burdayım admin beni banlayana kadar
gerçekten makinaya indiripte tek başıma oynayabilceğim bir map var mı?
buldum mapı denicem şimdi
http://callofduty.filefront.com/file/Rifle_Range;40691x#581646
çalıştıramadım alala *.pk3 nasıl açcaz ki koyun maine açılır diyor koydum açılmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 18 Mayıs 2007; 14:41:33 >
-
Makinanda yüklü olan modlarda var bunlara dikkat.COD2 içine Poligon isimli bir klasor ac ama maine değil.Bir tanede ona yapıştır .iwd dosyasını.Çalışacaktır. Sonucu yazarsan sevinirim.
-
bende tam bunun gibi birşey arıyordum sağolun arkadaşlar. -
Yardımcı olduysak ne mutlu bize. -
malesef olmadı -
Çok fazla servere girip çıkıyorsan aşırı şekilde mod dolar cod klasörü.Ondanda kaynaklanabiliyor(çakışıyorlar)..Temiz bir COD kurup dediklerimi bir dene bakalım. -
pc ye format atacağım o zaman tekrar denerim -
Selam arkadaşlar.Bu forumda bir eksiklik var yada ben bulamadım.COD2 nin neden map dosyalarını yayınlamıyorsunuz.Multiplayer oynarken bide bu dosyaların yüklenmesini bekliyoruz.Bilmiyorum ama eğer mümkünse bununla ilgili bir köşe yapılsa iyi olmaz mı?
Saygılarımla teşekkürederim....... -
abi yeni görüyorum kusura bakma ama olmadı -
Evet belli bir süre sonra oyunu yenilemekte fayda var...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X