Bildirim
CoD MW2 Acil Yardım
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım nat ımı açmam gerekiyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Modem modeli cbw-700v -
Oyuna girdiğinde ilk server'ı bulması biraz uzun sürüyor 5 dakika kadar ondan sonra hızlı bir şekilde buluyor. Bir sorun yok yani oynayan binlerce kişi var -
Yalnız dün akşam steam 11gb lık multiplayer indirmeye başladı bu normal mi? -
O 11 GB mevzusu eğer VPN gibi ıp degisten bir program kurduysan steam seni başka topraklarda olduğunu varsayiyor.bu yüzden oyunu oynatmiyor yuklemeni istiyor.ornegin : VPN ile rusyada gösterdiğini an oyunubyuklemeni istiyor steam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
O 11 GB mevzusu eğer VPN gibi ıp degisten bir program kurduysan steam seni başka topraklarda olduğunu varsayiyor.bu yüzden oyunu oynatmiyor yuklemeni istiyor.ornegin : VPN ile rusyada gösterdiğini an oyunubyuklemeni istiyor steam.
yeniden yükleyince o sorun kalktı da bu nat olayını yapamadım onu nasıl yapıyoruz internette bulamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X