Şimdi Ara

CoD MW2 Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün oyunu aldım ve yükledim ama multiplayera girdiğimde hiçbir şey yoktu. Sanırım serverları kapanmış ve artık başka firmalar kendileri server açmış vb. şeyler gördüm internette gezinirken. Multiplayer a girmem için ne yapmam lazım lütfen yardım edin.

• Sanırım nat ımı açmam gerekiyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Modem modeli cbw-700v
  • Oyuna girdiğinde ilk server'ı bulması biraz uzun sürüyor 5 dakika kadar ondan sonra hızlı bir şekilde buluyor. Bir sorun yok yani oynayan binlerce kişi var
  • Yalnız dün akşam steam 11gb lık multiplayer indirmeye başladı bu normal mi?
  • O 11 GB mevzusu eğer VPN gibi ıp degisten bir program kurduysan steam seni başka topraklarda olduğunu varsayiyor.bu yüzden oyunu oynatmiyor yuklemeni istiyor.ornegin : VPN ile rusyada gösterdiğini an oyunubyuklemeni istiyor steam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

O 11 GB mevzusu eğer VPN gibi ıp degisten bir program kurduysan steam seni başka topraklarda olduğunu varsayiyor.bu yüzden oyunu oynatmiyor yuklemeni istiyor.ornegin : VPN ile rusyada gösterdiğini an oyunubyuklemeni istiyor steam.

yeniden yükleyince o sorun kalktı da bu nat olayını yapamadım onu nasıl yapıyoruz internette bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.