Şimdi Ara

COD 4 Multi'de 1280 x 1024 Yapamıyorum ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fakat dikkatimi çeken bişey oldu AA 4X'te çözünürlük 800 x 600,

1280x1024 yapmak istediğimde olmuyor yine 800x600'e dönüyor acaba bu normal mi yoksa ekstra bişey yapmam lazım mı ?

Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Fakat dikkatimi çeken bişey oldu AA 4X'te çözünürlük 800 x 600,

1280x1024 yapmak istediğimde olmuyor yine 800x600'e dönüyor acaba bu normal mi yoksa ekstra bişey yapmam lazım mı ?

Teşekkürler...

1280x1024 yapıp kaliteyi bozacağına 1024x768 de oyna daha iyi.. bende 19'' monitor var 1024x768 te ve 4x te oynuyorum...19'' ten büyükse monitorun ekran kartın yetmiyo olabilir..
  • Sanırım ekran kartın 1900 xt o çözünürlülüğe cıkması gerekir ama ati ekran kartlarında bir dirver sorunu var yıllardır devam ediyor sırf driver sorunları yüzünden ati kulanmıyorum birde en son driveri indirip dene bence.
  • Arkadaşlar ekran kartım x1950 pro 512 mb ram 2 gb ddr2 667 işlemci,m ise e2180 2.0. ghz sistemde hiç overclock yok.Kullandığım sürücü paketi ise 7.10 yani son sürücüler.Gelgelelim oyunu multi olarak yada single olarak bir türlü yüksek çözünürlükte oynayamıyorum.hep 640/480 çamur gibi görüntüler.Demoyu çok rahat bir şekilde 1280/1*24 oynamıştım sadece shader mediumdu.Sizce sorun nedir?Sistemi trojan testinede sokuyorum ama nafile hiç birşey bulmuyor.
  • Xfirelarınızı kapatıp deneyın..Donanımla alakasız bir konu.xfire desteklemedıgı ıcın cod4 le cakısma yapıyor ve oyun grafık ayarları yaparken Apply Tusundan sonra otomatık olarak Masaustune donuyor ve kapanıyor.

Xfıreın yenı updateıne kdar bu bole.
  • Arkadaşlar sanırım yanlış anlaşıldım.

Ben single playerda 1280 x 1024 oynuyorum fakat

Multi oynarken sadece 800 x 600 de oynayabiliyorum :(
  • o zaman ...Activison/Call of duty 4 Modern Warfare/Players/Profiles/ sonra çıkan klasöre bidaha gir orda config_mp dosyasını worpad le aç CTRL+F ile r_mode diye arat buldugun yere single da yada hangi çözünürlüğü istiyorsan monitörün desteklediği onu yaz kaydet ve çık sorun hallolmuştur büyük ihitmal..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arakabdullah

o zaman ...Activison/Call of duty 4 Modern Warfare/Players/Profiles/ sonra çıkan klasöre bidaha gir orda config_mp dosyasını worpad le aç CTRL+F ile r_mode diye arat buldugun yere single da yada hangi çözünürlüğü istiyorsan monitörün desteklediği onu yaz kaydet ve çık sorun hallolmuştur büyük ihitmal..

Allah razı olsun kardeş...

Sorun çözüldü....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.