Şimdi Ara

CoD 2 Multiplayer oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben Cod çok seviyorum ama bitürlü diğer çeşitlerine ısınamadım.Benim için en güzel olanı Call of Duty 2 idi.Eskiden Multiplayer dediğimde key i kabul etmiyordu.Aradan çok zaman geçti ve tekrar oynamak istiyorum.Acaba bu sorunu aşmak artık mümkün mü?

Edit:bu konu altında yazıyormuş zaten nasıl oynayabiliceğimiz.O zaman sorumu değiştirmek istitorum.Acaba oynasana.com ve xfire den farklı olarak direk multiplayer seçeneğine giripte oynamak mümkün mü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 20 Ağustos 2012; 22:52:37 >

• GAMETRECKER DA tonla server var uygun olanlara girer zaten
  • Ben cod 2 multiplayer nasıl oynanabileceğini açıklamıştım . Ama senin sorun şu galiba : Cod 2 multiplayer i xfire ve oynasana.com dışında nasıl oynayabilirim? yanlış anlamadıysam tabi. Cod2 mp exe ye gir
    start new server den
    server ini kur
    buradan online nasıl oynanır bilmiyorum ama lan bağlantısıyla oynayabilrsin
    tabi bunun için pcler arası kablo bağlantısı olmalı . bu tür ; genellikle internet kafe ortamında kullanılır . Yada evinde 3-4 pc varsa sende yapabilrsin
  • CoD 4 Multiplayer'e başla bırakmazsın
  • Arkadaşlarla cod 4 multi oynamaya gidiyoruz internet kafeye , m4 carbine nin üstüne red dog sight miydi neydi ondan koyunca süper oluyo tavsiye ederim . Silah zaten sekmiyo , onu koyunca daha ii hedef alırsın .
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.