< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ÇOCUKLARA UYGUN TASARİM VE PHOTOSHOP UYGULAMA ÖNERİSİ

-
-
Çocuklar için TinkerCad diye bir ürün geliştirmişler fakat hiç kullanmadım, bir araştırın isterseniz.
-
Teşekkürler hocam araştırağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun zamandır kullanıyormuş hocam bunun dışında öneriniz var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3d kolay program önerisi olarak ( basit ama etkili bu programları, profesyoneller de kullanıyor )
1- Design spark mechanical ( kolay kullanım, çok hızlı kullanım )
2- Onshape.com ( orta kullanım, kaabilieti biraz daha fazla, tarayıcı üstünde çalışıyor )
Bilgi istediğiniz konuda beni haberdar edin, yardımcı olurum,
her programın kendine has, kamera çevirme, sağa sola bakma tuşları vardır ve isteğe göre değiştirilebilir.
Bu tarz programlarda ilk intiba çok etki ediyor, yapamıyorum deyip de soğumasın, çok özel programdır bu ikisi.
-
Programları tanıma amacıyla şu vidyoları izleyin hızlıca,
kolay olan
#DesignSpark #Cad #Modelleme DesignSpark ile Mekanik Modelleme-1 - YouTube
DesignSpark Mechanical #15 Direct Modeling: Plastic part design. - YouTube
orta olan
Onshape Eğitimi | Onshape Nedir, Hesap Açılır, Arayüzü ve Modellemeye Giriş - 01 - YouTube
Onshape Simple Surface Design for Beginners - YouTube
Sanayi sektöründe çok kullanılan, solidworks, autocad, catia, nx, rhino isimlerini duymuşsunuzdur, önerdiğim iki program da onların tarzında işliyorlar,
yani o ikisini öğrendikten sonra, profesyonel programalra geçmek çok daha hızlı olacaktır.
Blender, 3dmax, cinema4d, maya, zbrush gibi programlar ise daha çok oyun ve sinema sektöründe kullanılır,
onlar da değerlidir ama başlangıç için daha zordur.
Sketchup var bir de, o da thinkercad gibi önermeyeceğim bir programdır, öğrenmeye değmez gibi birşey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 18 Mart 2022; 16:56:27 >
-
Google'de cad drawing examples diye aratırsanız,
birçok ölçülü çizim klavuz resmi görürsünüz, en basitlerinden başlanabilir.
Ayrıca, hayal edilen birşeyi, en başta kağıda karalamak, büyük fayda sağlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 18 Mart 2022; 20:42:9 > -
Teşekkür ederim attıgınız videoları izledim tam istedigim gibi biraz zorlayacaktır ama güzel bir altyapı oluşturacağını düşünüyorum. Eğer bu yönde devam etmek isterse ona göre ileri seviye programlara geçiş yapmasını ileteceğim tekrardan teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X