Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
62
Favori
388.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar satıcı imei eklemiyor. eklemesine de gerek yok zaten. burda önemli olan imei den oluşan id numarasını se tracker sistemine eklemesi. gerisi zaten 2 sms atıyosun saate ayarlanıyor.

    satıcıya sadece id numarasını da atsanız olur. yeterki id numarasını eklesin. eklemiyorsa sürekli rahatsız edin :) new id:... add plase se tracker system :)

    imei yi cihaza atınca id otomatik değişiyor. zaten id de ime nin baştan 5. harfinden başlayarak 10 haneli üretiliyor. satıcının imei eklemeyle uğraşacağını sanmıyorum.

    dil ve saat ayarı için saate atılacak sms : pw,123456,lz,7,3#

    imei için atılacak sms: imei saate girilmemiş ise saate pw,123456,imei,bualanaimeiyazılacak# mesajını saate yollayın (imeiyi,
    bualanaimeiyazılacak yere yazın)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 16 Kasım 2018; 13:31:18 >
  • merhaba ;

    ALİEXPRESTE Q90 çocuk saati aldım youtube deki videoda önerilen komutları denerken bir sorun oluştu pw,slave,telefon no# yaptıktan sonra yani ikinci yonetici eşimin numarsını girdikten sonra her ikimizinde telefonlarında giden hiç bir sms ulaşmıyor saate . Telefon numaraları doğru.Ne benim nede eşimin telefonundan giden sms ler ulaşmıyor saat.Yardımcı olabilirmisniz.Başka hat takınca sorun olmuyor.Ama bu işlemi uygularken takılı hattda problem oluyor.
    başka hatı takıp fabrika ayarlarına çevirdim tekrar çocuğun hatını taktım değişen birşey olmadı
    sms sanki gitmiyor gibi setriker dada çevirim dışı uyarısı veriyor Yardımlarınız için Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppemo -- 18 Kasım 2018; 2:2:27 >
  • Pardon cevap çok basitmiş internet paketi tanımlanmıyınca yuklediğim 30 tl 6 mb indirmeyle tukenmiş paket dışı ucret anlaşılan baya pahlı bu operatorde.bakiyede para olmayınca veri alışverişi olmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppemo -- 19 Kasım 2018; 6:54:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scarface0537

    cocuk takip saatiyle ilgili bilgi ve urun paylasimi,daha hizli sorun giderme,anlik yazisma icin whatsapp grubumuz
    https://chat.whatsapp.com/J97K6o2LeKb7j8PPNc4ksG
    @scarface0537 hocama çok teşekkür ederim. Kendisi benimle saatlerce uğraştı herseyi tek tek anlattı aliexpress ten aldığım Q90 saatimde versiyon sorunu çıktı ts komutu gönderdiğimiz de gelen mesajda ilk satırda versiyon 2018 olduğu için programlarda saati izleyemiyorduk. Saati kendisine gönderdim ve versiyon sorununu halletti 2 gün gibi kısa bir sürede saat tekrar elime ulaştı. Saat ile ilgili bir sorun yaşayan varsa kesinlikle kendisi ile iletişime geçsin. Tekrar çok teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba. Dün A101’den sentar v80 saat aldık. Bimcell hat aldık. 1gb interneti var. Hat açıldı.Soylenildigi gibi SeTracker yükledik. Programda saat çevrimdışı görünüyor. Apn sini güncellendik. Hala çevrimdışı. Hiçbir giriş yapamadık. Rehber felan hiç... Sinirlerim bozuldu. Yardımcı olabilecek varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilalakman kullanıcısına yanıt
    guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.saglikla,iyi gunlerde kullanin.her turlu sorunda cekinmeden https://chat.whatsapp.com/J97K6o2LeKb7j8PPNc4ksG whatsapp grubumuzdan bizlere ulasabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface0537 -- 24 Kasım 2018; 0:26:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba, çocuklar için sesli görüşme de yapılabilen en sorunsuz akıllı saat hangisi?
  • bilalakman kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Benim saatte versiyon 2018 acaba onun içinmi myfrap'e bir türlü tanıtamıyorum? Ne yapmam gerekir yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mandrakeFB

    Merhaba. Benim saatte versiyon 2018 acaba onun içinmi myfrap'e bir türlü tanıtamıyorum? Ne yapmam gerekir yardımcı olurmusunuz?
    hocam merhaba.size tavsiyem ne setracker ne de mfrap gibi amatör uygulamalarla uğraşmamanızdır.kaldı ki setracker'da yok satıcıya mesajdı yok yeni id eklenecekti,eski id sunucudan silinecekti v.s gibi bir sürü can sıkıcı işlerin sonucunu bir muddet beklemeniz gerekecektir.
    https://kid-control.com/ isimli uygulama ile hem pc den(sağ üst köşede web login ile) hem de ios ve android'den takip uygulaması kullanabilirsiniz.çevresinde pc olan biri telefonun şarjını tüketmek yerine,pc ile takip olayını başarılı şekilde gerçekleştirebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface0537 -- 28 Kasım 2018; 14:31:5 >




  • Arkadaşlar selamlar,
    Paşama Q90 Çocuk saatini sipariş verdim LİNK

    Bu alanda hiçbir bilgim yok ilk defa aldım ilk defa kullandıracağım.
    Satın almadan önce satıcıya bir mesaj felan atmadım, elimde boşta duran bir telefon var.

    Telefon elime ulaşınca yada ulaşmadan yapmam gerekenler konusunda beni bilgilendirirseniz memnun olurum saatin 120 gün sonra kapanmasını istemem.

    Desteklerinizi detaylı şekilde bekliyorum.




  • Ben de şu saatten aldım ama saate mesaj gönderiyorum saatten cevap gelmitor bir türlü. Forumu nerdeyse baştan sona okudum. Şifre okarak verile 123456, 654321, 54321, 523681 hepsini denedim ama olmadı. Saate kendi simkartımı taktım yani aktif kullanılan. Arama yapıyor arama kabul ediyor. Ama imei değiştirmek için mesaj olayını halledemedim. Yardımcı  Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır?olabilecek var mı acaba?




  • scarface0537 S kullanıcısına yanıt
    Android telefonda Setracker kurulu ve çocuğun saati bu uygulamaya ekli iken KidsControl uygulamasını da kullanabilir miyiz? Yani her iki uygulamayı aynı saat için bir arada kullanabilir miyim? Önerdiğiniz uygulamayı denemek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axilic kullanıcısına yanıt
    saatiniz 2018 version ise bazi modeller setracker'dan baska uygulama eklemenize izin vermiyor ki baska uygulamaya ekleyebilseniz bile iki uygulamayi ayni anda kullanamazsiniz(hangi app enson eklediyseniz o app de gosterir) ama zaten saatiniz setracker'a ekli tekrar donus yapabilirsiniz. gerci setracker gibi uygulamaya belli olmaz tekrar eklenmezse benden bilmeyin.kidscontrol varken setracker'in yoklugunda cok sey kaybetmezsiniz acikcasi ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface0537 -- 9 Aralık 2018; 22:36:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • setracker id ekleme,yazilimsal sorunlar,2018 versiyon saatlerin baska uygulama eklenmeme,v.s
    gibi sorunlarda teknik hizmet verilir.
    whatsapp grubumuz ile
    Çocuk Konum Takip ve iletişim Saatleri ile ilgili Bilgi Paylaşimi
    Anlik Yazismalar ile Daha Hizli Sorun Çözümü

    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarface0537 -- 5 Ocak 2020; 17:14:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Nihat bey, öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim. Sizin bahsettiğiniz gibi hat aldım, hat açıldı. İnternetli tarife aldım, aktif oldu. Hattı saate taktım. pw,123456,ip,54.169.10.136,8001#

    Önce buna, cevap gelmeyince alttakine mesaj gönderdim.



    pw,123456,ip,52.28.132.157,8001#

    Müsaitseniz yardımcı olur musunuz.



    Saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Nihat bey, öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim. Sizin bahsettiğiniz gibi hat aldım, hat açıldı. İnternetli tarife aldım, aktif oldu. Hattı saate taktım. pw,123456,ip,54.169.10.136,8001#



    Önce buna, cevap gelmeyince alttakine mesaj gönderdim.







    pw,123456,ip,52.28.132.157,8001#

    Fakat bana telefonun imei değişti diye tekrar SMS gelmedi





    Müsaitseniz yardımcı olur musunuz.







    Saygılarımla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sim kart çalışıyor telefonla görüşme yapılabiliyor Fakat telefonla eşleştiremiyorum saatte wifi veya bluetooth işareti yok sizin saatler telefona nasıl baglanıyor lütfen yardım .ekranda
    telefona baglandıgına dair ibare
    yok arkadaşlar Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanbaz -- 11 Aralık 2018; 16:42:33 >




  • Merhaba, imei ve id numarasını değiştirdim. Fakat setracker ı aktif edemiyorum. Satıcıya yazıyorum, değiştirmiyor. Başka bir yöntem var mı tavsiye edeceğiniz. Yardımcı olur musunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • setracker programını daha önce normal bir şekilde kullanıyordum. sonra çalışmamaya başladı. mail adresimi kabul etmedi. aynı mail adresiyle yeni üyelik oluşturdum. ancak saati id'sini ekleyemiyorum. saat daha önce eklenmiş uyarısı veriyor. servisle iletişime geçin diyor. ne yapmamız gerekiyor. yardımlarınızı bekliyorum.
  • scarface0537 S kullanıcısına yanıt
    Scarface hiç usanmadan tek tek tane tane çocuğa anlatır gibi beni gece gece yönlendirdin ve hiçbir bilgimin olmamasına rağmen sayende saati kurup her ayarını yaptım. Whatsapp dan verdiğin özel destek için çooook ama çok teşekkür ederim benim her iş için bir fısıldayan adamım vardır bu işin piridir derim, akıllı saatlere fısıldayan adamım sensin. İyi ki varsın.

    Çevremde vodafone a felan çocuk saati için 700 800 TL veren insanları gördükçe gülüyorum.

    Aldığım saat : LİNK

    10 günde geldi satıcı çok ilgili her mesaja dönüyor ve IMEI kaydı için destek veriyor. Yeni üyelik açıp 4 dolar indirim alıp 100 liraya getirebilirsiniz saati ben öyle yaptım... Yedek kayışlı alın kayışa bişe olursa uğraşmayın...

    Hattıda BİMCELL den aldım diğerleri sıfır hat için çok para istiyor BİM 40 TL istiyor tarife de 15 TL gayet uygun. Çok araştırdım diğerlerinde bu kadar uygunu yok.

    Saati alın bi hat alın birde boş imei bulun sonrasını Scarface0537 ye bırakın :) o saatinize fısıldar...

    Bu arada saat süper ortam dinlemesi hoparlör sesi vs mükemmel.




  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.