Şimdi Ara

Çocuk takip saati ayarı nasıl yapılır? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
62
Favori
388.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ankarada yaşayan arkadaşlara yardımcı olurum hertürlü bağlantı sorunu Server ip apn problemi düzeltiriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mihmander kullanıcısına yanıt
    Saatte takılı olan hatta kontur veya sms hakkı varmıydı? size o hattan sms gönderilecek dolayısıyla sms için herhangibir engel olmamalı.
  • ufukdeniz kullanıcısına yanıt
    selam ufukbey satıcı ile telefonda tüm ayarları yapıyoruz cihaz çevrimiçi görünüyor fakat aradan bir kaç saat geçince tekrar cihaz çevrimdışı görünüyor bir türlü çözüm bulamadık yardımcı olursanız çok sevineceğim.
  • ufukdeniz kullanıcısına yanıt
    selam ufukbey satıcı ile telefonda tüm ayarları yapıyoruz cihaz çEvrimiçi görünüyor fakat aradan bir kaç saat geçince tekrar cihaz çevrimdışı görünüyor bir türlü çözüm bulamadık yardımcı olursanız çok sevineceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahminator

    Bende kısa bir süre önce çocuğuma Q50 model akıllı saat aldım. Saatin İmei değiştiği için Setracker den birtürlü gerekli ayarları yapamıyordum. Uygulama cihazı sürekli çevrim dışı olarak görüyordu. Biraz araştırınca saatin tüm ayarlarını burda söylendiği gibi uygulamaya ihtiyaç duymadan SMS le yapılabildiğini farkettim. Yabancı sitelerden de araştırıp bir çok işlev için SMS kodu buldum. Bunları kendim için güzelce düzenleyip arşivlemiştim. Ama şimdi yeni blog açtım. Hem benim durumumdakiler ve bu forumdakiler rahatlıkla yararlansın hemde bloguma içerik olsun diye paylaştım. Linkini veriyorum. Yaklaşık 40 kadar SMS kodu var açıklamasıyla birlikte. Umarım yararlı olur.

    https://deneysel-nadir.blogspot.com.tr/2018/02/akll-saat-sms-kodlar-q50q60q90.html
    Merhaba ; bende yaklasık 3 ay once alıexpresten Q90 saat aldım 2 adet. Biri malesef ilk geldiginden beri şarj problemi vardı bir sure oyle idare ettik sonrasında bir daha açılmadı kızımın saatı ıse normal bir sekilde çalışıyordu.Yalnız 2 hafta once saatten rehberdeki numaraları aramayı gerçekleşıremıyoruz.Saatı arayabiliyoruz , saatı setrackerden takıp edebiliyoruz ama saatten arama yapamıyoruz.Acaba dakıkası mı kalmadı diye saatteki hattı telefonuma taktıgımda arama yapabiliyorum ama aynı hat saatteyken arama yapmıyor Sorun ne olabilir yardımcı olabilecek varmı ( saatin dokunmatıgı de bozuldu )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talassa -- 26 Haziran 2018; 18:45:49 >




  • omeric kullanıcısına yanıt
    saati aradıgınızda ya da cevap vermek için saatı açtıgınızda volume işareti vardır + ve - şeklinde iki işaret çıkıyor + ya basarak sesi artırabilirsiniz bizimde başımıza gelmişti boyle çözdük
  • Çok teşekkürler dediğiniz gibi çözdüm. Çocuk tuşlara basıp kismis sesini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KORKMAZEREN K kullanıcısına yanıt
    setracker uygulaması ıle kullanıyorsanız uygulama uzerinden tlf zıl sesını kapatabiliyorsunuz
  • Akın Özgüvenç A kullanıcısına yanıt
    su an aynı sorunu yaşıyoruz ancak bizde tlf ilk açıldıgında sebeke yok diyor sonrasındaysa sebekeye ulaşılabiliyor dısardan arama alıyor ancak saatten arama yapamıyoruz ya da mesaj gönderemıyoruz
    aynı hattı kendi telefonuma taktıgımda arama yapabiliyorum , konusabiliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: levoas

    quote:

    Orijinalden alıntı: Dalichka

    IMEI değişimi için mesajı gönderiyorum ama cevap gelmiyor, bu sorunu nasıl çözebilirim bilen var mi?

    imei değişimine zaten direkt olarak cevap gelmiyor. pw,123456,ts# komutunu gönderdikten sonra gelen cevaba bakıyorsunuz değişip değişmediğini görüyorsunuz.

    Alıntıları Göster
    ben bu mesajı gönderiyorum ama hiçbir cvp gelmıyor ne telefona ne de saatın ekranına




  • Arkadaşlar bende kızıma saat aldım herşey tmm fakat o bizi arayabiliyor biz onu aradığımızda meşgul çalıyor, konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende kızıma saat aldım herşey tmm fakat o bizi arayabiliyor biz onu aradığımızda meşgul çalıyor, konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcatel ve wiky hakkında yorumları öğrenmek adına girdiğim bu yolda sayenizde çinden ürün almaya karar verdim. Bütçeme sağlayacağınız katkı için şimdiden teşekkür ederim. Yorumlarda daha çok Q50-90 ürünlerinden bahsedilmiş. Ancak Vm50 Q360 adlı yeni bir ürün var ve kameralı bir model. Bu ürünü kullanan var mı? Bahsettiğiniz kodlar bu ürün içinde geçerli olur mu? Farklı satıcılarda benzer ürünler var ama sanki üreticileri farklı gibi duruyor. Bu konuda öneiniz olur mu? Vereceğiniz değerli bilgiler için şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar bu Q90 nın ID numarasını değiştirme sansı yok mu?
    Satıcıdan aldığımız ID numarasını yazma yapılamıyor mu?
    Saygılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: applegros

    Ankarada yaşayan arkadaşlara yardımcı olurum hertürlü bağlantı sorunu Server ip apn problemi düzeltiriz
    Hocam merhaba Vm50 Q360 modeli almak istiyorum bunun ayarlarından anlıyor musunuz ?
  • Iyi günler bizde çocuğumuza glide red 8989 model saat aldık, hattı aldik, taktik, se tracker yükledik onu da açtık ancak telefon numaralarını sos kısmını doldurdugumuz zaman "ekipman internete bağlı " diyor ve numaraları kayıt yapmıyor. Çözüm bulmaya çalıştım ama başarılı olmadım yardımlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talassa

    ben bu mesajı gönderiyorum ama hiçbir cvp gelmıyor ne telefona ne de saatın ekranına

    Alıntıları Göster
    saate takılı olan hatta sms paketi olduğuna emin olun. yani hat sms gönderebilsin.
  • Cihaz cevrimdisi hatasi...
    q90 saate stracker uzerinden ulasmak icin ugrasiyorum. Tum ayarlari yaptim aslinda. Saate telefon acilabiliyor, saatten baska numara aranabiliyor. Sinyal var, internet isareti var. Bimcell 128kb sim kart var. Internet paketi, sms paketi var. Icerisinde para da var. Sorun cihazin setracker da cevrimdisi gorunmesi. Aslinda problemin kaynagini buldum, fakat cozumu henuz bulamadim. Sorun sim kartta. Vodafone sim kart taktim. Hicbir ayari degistirmeden, direkt uygulama da gordum cihazi. Ayni sekilde bimcell 64kb sim kart taktim, yine hicbir ayari degistirmeden telefonla cihaz haberlesti. Uygulamada cihazi haritada gorebildim, sesli mesaj alip gonderebildim. Cevrimdisi hatasi gitti yani. Benim 128kb sim kartin ayarlarinda problem olabilir, fakat bimcell.in uygulamasinda degistirilebilecek fazla secenek bulamadim. Yardimci olabilecek birileri varsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahgurbuz -- 30 Haziran 2018; 16:54:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tahminator1 T kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğiniz sms kodlarını bütün akıllı saatler modelleri için uygulayabilir miyiz? Biz glida ewd 8989 aldık ama se tracker eski sürümde çevrim dışı yeni sürümde ekipman internete bağlı diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski ve yeni surum sanirim ayni alt yapiyi kullaniyor. Ekipman internete bagli! uyarisi yanlis ceviri gibi. Cunku giriste dili ingilizce yapip denerseniz ayni durumda no networking equipment yazdigini goreceksiniz. Muhtemelen cihaziniz setracker sunucularina baglanamamis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahgurbuz -- 30 Haziran 2018; 16:52:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.