Şimdi Ara

çocuk istemiyoruz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
6
Favori
12.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
116 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bortecoder

    Kimse kimsenin her istediğini karşılayamaz. Arzular bitmez. Mutluluk için herşeyi almak sahip olmak değil, imkanlarin icerisinde tamam diyebilmektir. 200bin e araba alıp, yanındaki arkadaşın milyonluk arabasını görüp mutsuz bireyler yetiştirmekten başka birşey dogurmaz senin kafa.

    Ama şurada hem fikiriz. Çocuk yapmamaniz toplum için daha hayırlı. Doyumsuz bireyler yetiştireceğine hiç yetiştirmemen güzel. Sevindim buna.
    Senin verdiğin örnekler uç örnekler. Benim söylediklerim ise her dakika hayatın içinde gerçekleşen şeyler. Merak etme eğer bu dünyaya bir çocuk getirecek isem onun sıkıntı çekmemesi için seferber edeceğim kendimi. Siz diğer tarafta nasıl ödeyeceksiniz o yavruların hakkını onu düşünün
  • Senin kendini seferber etmene gerek yok. O da en az senin kadar güçlü bir varlık. Sonra bağımlı beceriksiz bireyler doluyor memlekette. Anadolu unv mühendislik yerine ozelde dis okuyamayan cocugun drami zaten herkesin basina geliyor demi 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bortecoder

    Senin kendini seferber etmene gerek yok. O da en az senin kadar güçlü bir varlık. Sonra bağımlı beceriksiz bireyler doluyor memlekette. Anadolu unv mühendislik yerine ozelde dis okuyamayan cocugun drami zaten herkesin basina geliyor demi 😂
    Benim kadar güçlü bir valıkmış hahahahha ya cahil cühela ile sohbet ediyoruz 13 yaşında ergenlikten her tarafından hormonlar fışkıran kendine hakim olamayan dünya hakkında bir çok şeyi bilmeyen çocuk mu 30 yaşındaki adam kadar güçlü

    Ve evet özelde diş okuyan çocugun hayat standartları büyük ihtimal daha iyi olacaktır. Neyse blok değerli vaktimi senin saçma sapan argümanlarınla harcayamam




  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Desene ben kendime zor bakıyorum, bende çocuk yapacak o malum popo yok desene sen de bu kadar kıvırmamış olursun, dürüst olmuş olursun artı bahaneyi de Dünya 'ya atarak kendini haksızlıktan çıkarmış olursun ama nerdeeeeeeeee.. Kafalara bak agaaaaa..
    ağır aktroll blokla geç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serserim06

    önce şuursuzca çocuk yapıp, sonra neden çocuk yaptınız diye sorulduğunda çünkü evlenmiştik, çünkü sıra buna gelmişti, çünkü yaşım geçiyordu, çünkü tüm arkadaşlarım yapıyordu, çünkü evliliğimize hareket katar diye düşündük, çünkü hormonlarım gibi tuhaf açıklamalar uydurmaya çalışan biri değiliz en azından.
    Bir tane dennenebilir ama sayi çok dikkat edilmeli bu devirde 2/3 cocuk zor gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru yoldasınız yapmayın, yapacaksanızda en az 7500 tl geliriniz olsun.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Gelir 7250 ama gelirle alakası olmadığını söylemiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi-köpek besle hocam. Boşver çocuğu falan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Condomla nereye kadar
  • Hocam istemiyorsanız yapmazsınız olur biter, bu kadar basit. Çocuk isteyenler kendileri yapsın, baksın, sevsin... Siz gezin, tozun, eğlenin, hayatınızı yaşasın. Herkes çocuk yapmak zorunda değil.
  • Bize ne?!

    Başlığa bakıyorsun -> çocuk istemiyoruz
    İçeriğe bakıyorsun ortaya sürülen herhangi bir fikir veya soru da yok. O zaman tekrarlıyorum; BİZE NE?!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 2 Mayıs 2018; 17:37:58 >
  • Osvajac kullanıcısına yanıt
    Neyseki Ortaçağ'da yaşamıyor, bazı şeyleri artık daha iyi düşünebiliyor ve anlamlandırabiliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Mayıs 2018; 9:26:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serserim06

    onu kendi bencilliğimizden dolayı dünyaya getirip, belli bir yaşa kadar onunla olup sonra ölüp giderek yalnız bırakmak istemiyorum.

    hayatını yaşarken mutlu olduğundan daha fazla üzüleceğini bildiğim için bu saçma dünyayla uğraşsın da istemiyorum.

    bebekler ya da çocuklar sizin oyuncağınız veya eve geldiğinizde biraz vakit geçirip stres atacağınız şeyler değildir. dünyaya sizin aynınızdan birtane daha getiriyorsunuz ve sırf kendiniz için. bu dünyanın ona nasıl davranacağını hiç bilmeyerek.

    bu durum benim ve eşimin anlamlandırmadigi birşey. evet, içgüdüsel olabilir. evet, bebekler dünyanın en güzel şeyleri olabilir. ama hep bebek kalmayacaklar ne yazık ki.
    Hay ağzın bal yesin. Çok güzel açıklamışsın. Üstelik bunun bir bencillik olduğunun farkındalığıyla... Bunun bir bencillik olduğunu kabul ve itiraf etmek cesaret ister. Toplumlarda, toplumumuzda o cesaret yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Mayıs 2018; 18:54:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

    >Etraf kötü insanlarla dolu olduğu için çocuk yapmayarak kötü insanların çoğunluğuna katkıda bulunmak.
    güzel özetlemişsin. ayrıca arkadaşta etliye sütlüye karışmayan çekingen bir tip seziyorum. direk çocukla uğraşamam de geç. bu tip açıklamalara daldığında psikolojini gözler önüne seriyorsun.

    hayırlısı ile bende evlenirsem 2 çocuk yapıp onları en iyi şekilde yetiştirmek istiyorum ki, doğru olduğuna inandığım ideolojimi devam ettirsinler, ülkelerine katkıda bulunsunlar. ortalık cahilden, it kopuktan geçilmiyor.
  • Korucu aile olabilirsiniz, çocuk esirgeme kurumuna başvurup bir çocuğun bakımını üslenip o çocuğa destek olabilir hafta sonları evinize getirip birlikte vakit geçirebilirsiniz

    Bence böylesi daha güzel, o çocukların bir kimsesi olmak çocuk yapmaktan daha doğru

    İnsanlar hemen çocuk yapıyor, halbuki zaten kimsesiz bir sürü çocuk var onları evlat edinseler ne dert kalır toplumda ne keder.
  • Neden evlendinizki ozaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye konusunda haklısınız maalesef bu ülkede çocuk sahibi olmak suç akıl işi değil ama Avrupa da mümkün çocuk sahibi olmak zira bizim ülke gibi boktan değil oralar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ne diyorum

    çocuk dediğin özgür olabilmeli , sokaklarda oynayıp bisiklete binebilmeli. hayatı bilgisayar, tablet , televizyon , telefon olmamalı. adam akıllı, mantıklı bir eğitim alma hakkı olmalı en azından. e bakıyosun bütün cocuklar ev , dersane, okul arasında koşturuyor. sosyalleşme dediğin sey avm gezmek olmuş. herkes stresli herkes gergin. e niye bi gergin daha eklensin ki nüfusa.
    Nerde yaşıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya hiçbir zaman güvenli olmayacak zaten sen sanıyor musun ki şuan etrafında özel korumaları olan devlet başkanları bile güvende ? Kafaya koyan adam her koşul şartı izler eninde sonunda o devlet başkanını öldürür. O öldürmese bile konuşurken kafasına spot düşer yine ölür. O yüzden hiçbir zaman güvende değiliz güvende olmayacağız.
  • Ooo en sevdiğim ^_^ Eşinizle beraber Idiocracy filmini izlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.