< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
EGM tarifesine referans bulursanız veya enerji tarifesine geçiş için uygun enerji firmasından elektrik alıyorsanız onlar zaten en ucuzları. Bu haklarınız yoksa en ucuz yolla müşteri hizmetlerini arayıp faturasıza geçmek istediğinizi söyleyin. Sizi faturasız birimine bağladıklarında bu ucuz tarife isteğinizi o birimle paylaşın size ucuz tarife önereceklerdir ama güncel zamlarla büyük ihtimalle uygun teklif bile 6GB 1000DK 105TL olarak önerilecektir. Bir de şuan taahhütü varsa taahhüt bittikten sonra 5555e tekrar SOZ yazarak taahhüt vermeye çalışın bazı tarifelerde aynı fiyatla 1 sene daha taahhüt mümkün olabiliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 13 Aralık 2023; 0:38:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Türk Telekom'un Yeni Ailece Tarifelerini incelemenizi öneririm: 5.000 dk ve 10.000 sms standart... 15 GB: 243,76 TL 30 GB: 289,46 TL 50 GB: 345,32 TL 100GB: 462,12 TL Ek faydalar:
Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?GroupName=Yeni%20Ailece%20Tarifeleri&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber |
|
|
Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
|