Şimdi Ara

Çocuk Gelişimi okumak mantıklımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu sene ygs lyseye gircem.Çok programlıda çocuk gelişimi okuyorum pek sevmiyorum zaten zorunlu olarak okudum ilk teog sınava yapıldığında kontenjan mağdurlarındanım.Ben veterinerlik düşünüyordum ama mf3 dü yani bizim görmediğimiz dersler var.Tm den girip çocuk gelişimi kazanmak istiyorum hedefim hacettepe edebiyatım tarihim falan çok iyi 90 dan aşağı almamışımdır coğrafyada öyle ama göremedik onu neyse çok uzatmayacağım.Sizce bu devirde çocuk gelişimi mantıklı mı olanakları yönünden 4 yılımı boşuna heba etmek istemem lütfen akıl verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangoro -- 8 Temmuz 2017; 14:17:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • burası dh hukuk pdr psikoloji dışında işsizsin kardeş
  • Nihilus Reyiz kullanıcısına yanıt
    zorlaya zorlaya onlarıda işsiz yapan gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangoro -- 8 Temmuz 2017; 14:28:19 >
  • Evet döner ayran karşılığı avukat bulabiliyormuşuz

• çoçuk gelişime hep kızlar gidiyor,
    2. olarak okumanı tavsiye etmem bulunduğum meslek lisesinde bile 100 den fazla kız mezun oluyor her sene
  • lnsurgent kullanıcısına yanıt
    ama genellikle mezun olanlar 2 yıllık falan tercih ediyor bizim okuldaki kızların hepsi gerizekalıydı geçen yıl barajı geçen bile 10-15 kişiydi ama ben 2 yıllık değilde 4 yıllık hacettepe istiyorum bir de kendimi geliştircem he bir de mezun olanlar direk öğretmenliğe yöneliyor ya ben sağlık alanında çalışmak istiyorum inşşş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu uplayayım bilgili birisi varsa bir şeyler danışacağım yakında çocuk gelişim düşünmüyorum bu arada :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.