|
Etrafımda bu şekilde çok kişi var evi olmadığı için kirada ve iyi bir işi olmadığı için maddi anlamda zorluk çekiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Etrafımda bu şekilde çok kişi var evi olmadığı için kirada ve iyi bir işi olmadığı için maddi anlamda zorluk çekiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Memur olmasanız 2 katı geliriniz olacağına inanıyorsunuz peki neden bırakıp yapmıyorsunuz? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Zaten iyi bir eğitim vermeyecekseniz hiç çocuk yapmayacaksın o ilk şart ama en azından bunu yapmasan bile 1 ev bırakırsan yine iyi 2 side yoksa o çocuk ömür boyu sana söver < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Şu ülkede babadan direk daire araba vs gören alan kaç kişi sayabilirsin, herkes hazıra konmak istiyor, karşısına çıkan fırsatları değerlendirse insan yeterince sermaye yapar. Herşeyin yolu asgari ücret - memur maaşı ile çalışmaktan geçmiyor, şuan memur olmasam 2 kat daha fazla gelirim olabileceğine inanıyorum, girişimcilik özendirilmiyor toplumumuzda, halbuki başka ülkelerde Üniversiteyi sadece kültür artırmak amaçlı okuyan bir sürü insan var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Eğitimle bir şey olmaz gene zenginin yanında maaşlı çalışmaya devam. |
|
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922 ------------------------------------------------------------------------ Referans Paylaşım Konuları: https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 |
|
Arkadaşlarımın çoğu hiç çabalamadan ev ve araba sahibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA1F81A1F -- 27 Nisan 2025; 14:30:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Eğitim alınca zengin mi olunuyor? En iyi ihtimalle eğitimli köle olursun |
|
Hazıra konmakla alakası yok dünyaya geldiğin ailenin sosyo kültürel maddi durumu senin hayatını doğrudan etkiliyor çocuk sahibi olma evlilik yaşını bile etkiliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çok para kazanırsam bu sefer de yokdan çıkarım diye korkuyorum, neyse şaka. Ankara'da oturuyorum, mobilyacılar şuan bol bol ürün kurulum için insan arıyor. Kadınlar için de girişimci ruhu varsa bir adet içli köfte 55 liraya satılıyor, bir kaç yer ile anlaşılıp düzenli şekilde dapıtılabilir pastahane çay ocağı vs imkanlar var. Hem evde olup hem de aynı parayı bir kaç katı ile kazanabileceğiniz imkanlar bulun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 27 Nisan 2025; 15:52:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet muhakkak, durumu iyi olup 3-4 milyar lira serveti olduğu halde zırnık koklatmayan Ferdi Tayfur gibi adamlar da var. Öyle ahlaksız bir düzen içerisindeyiz ki baba oğluna acımıyor, umarım daha iyi günlere uyanırız hep beraber. Bizim aile hazır ellerine geçmiş 1.5 milyon dolar baraj parasını batırdı son 10 yıl içinde ama yine de fırsatlar çıkıyor insanın karşısına gayret etmek lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|