Şimdi Ara

Çocuğunu Okula 'Boyun Eğme' Tişörtü İle Gönderen Anne!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
4
Favori
51.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
293 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu okul kıyafeti olayı nereden çıktı ? bizde mavi önlük vardı sonra beyaz gömlek bir de gri pantolon vardı. Liselerde de kravatlar farklıydı bir tek...
  • Kadın haklidir degildir. Tartisilir. Ama ortaokula giden bir cocugu araç olarak kullanmak yanliştır. Gazetede mal. Bari kızın elini yuzünü sansürleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı iken nasıl haksız duruma düşülür adlı çalışmayı izlediniz. İyi günler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kızgınjapon

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Ben geriyi düşünmüyorum, geriye özlem duymuyorum. Ne zırvalıyorsun? Hakaret de etmeyi bırak, haddini bil! Kuzey Kore'ye mancınıkla fırlatırım.
  • Bu halk daha çok boyun eğer bu sisteme .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kıyafet olmalı, okul dağıtmalı görüşüne de katılıyorum ama bizde para vermediğin malın ağzına sıçma kültürü var o da yürümez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim çocuğunda Koca GÖBEKLi beden eğitimi öğretmeni çocuklara şu formayı almayanı derse sokmayacağım diye tüm okulu tehdit etmiş. Cimere vs yazdım bakalım geri dönüş olacakmı. Ayrıca göbekli beden hocası ne verebilir çocuklara. Adamın kendine hayrı yok. Mille eğitim uyuyor resmen..
    En güzeli kara önlüktü. Asıl o zaman herkes esitti valla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 28 Eylül 2018; 16:23:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben üniforma olmalı diyorum lise bitene kadar çünkü bir sürü ülke üniformalı eğitim sistemini uyguluyorlar.Öğrenci olduğun belli oluyor.İti,sapığı okula giremiyor ve zengin fakir öğrenci aynı şeyi giydiği için daha az masraflı oluyor.Serbest olsa her gün farklı kıyafetle gelen biri olacak diğer tarafta fakir olan aynı giysiyi beş gün giyecek.Şimdi ilköğretim ve liselerde kıyafetler nasıl bilmiyorum ama yarın bir gün evlenip çocuğa karışırsan çocuğuna lise yıllarındaki fotoğrafını gösterip serbest kıyafet giydiğini nasıl anlatacaksın?
  • Şu resme bir bakın, zavallıcık, eski püskü, yırtık pırtık, re kadar fakir, okul tişörtü alamamış adresini versin de gönderelim hayrımıza, tanesi 25 tl den aldım kızıma yiğenlerime

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünce doğru, hareket yanlış bence. Okul formaları bence de ücretsiz olarak dağıtılmalı. Fakat '' boyun eğme '' t-shirt ü çocuğun psikolojisini bozabilir. Özellikle bu yaşlarda...
  • Okulda kıyafet serbestisi yok muydu diyenler olmuş.Bu yazdıklarım o arkadaşlara cevaben gelsin.Okul kıyafeti ihram gibidir.Zenginin,fakirin,varlık içindekinin,yokluk içindekinin ayırt edilmesini önler. Kişilikleri yeni yeni oluşmaya başlayan çocuklarımızın her gün aynı serbest kıyafeti giydiği için farklı farklı kıyafet giyen arkadaşlarının yanında küçük düşmesini engeller.Aileye yeni kıyafet al baskısı olacağı için şartlarını zorlayacak aileleri maddi külfetten kurtarır,vs,vs.Bence o yüzden tek tip kıyafet her daim olmalı. Kaldı ki eskiden olduğu gibi ceket,kravat zorunluluğu yok.Cıvıl cıvıl polarlar,tişörtler okul kiyafeti olarak tercih ediliyor.

    Ayrıca bu hanimefendi okul idaresiyle irtibata geçseydi emin olun kiyafet konusunda yardim edilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyun eğme tişörtunu nasıl almış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana gibi ana ellerinden öperim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aenescan1994

    Formaya parası yetmiyormuş. Geçiniz bunları. Ne kadar olabilir bir forma.



    Dese ki formayı almaya parası yetmeyenler için böyle bir destek yapıyorum. Eyvallah. Ben açıkçası formaya parası yetmediğini düşünmüyorum
    Bundan 10 sene önce 200-300 liraydı pantolon-tişört (okulun arması olan)-ceket-kazak kombini "ne kadar olabilir bir forma" ne demek ya? Şu an düşün bakalım bu enflasyonla kaç paradır?

    Ayrıca öyle istediğin yerden alamıyorsun. Bize Çetinkaya denen Bakırköy'deki mağazadan aldırmışlardı. Baya da pahalı bir yerdi, şu an nasıl bilmiyorum. Bir şey bilmiyorsunuz kafadan sallıyorsunuz.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Ayrıca yukarılarda bir yerlerde "aaa aynı pantolon olayı xD" yazıp gülen bir vatandaş var. Söyleyecek çok şeyim var ona da neyse... Bir insan öldü orada İNSAN ÖLDÜ, nesine gülüyorsun pişmiş kelle gibi?




  • helpmexxc kullanıcısına yanıt
    Saç boyamak için illa kuaföre gitmek gerekmiyor. Evde kendi de boyamış olabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • var bak reise oy atmıştır kesin
  • Böyle eğitim sisteminin ta içine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.