Şimdi Ara

CO-OP Oyun önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
25.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla eşli oynayabileceğim, online olmayan ve hikayesi güzel bir oyun arıyoruz. l4d tarzı bölüm geçmeli olmasın istiyoruz. hikayesi olsun, finali güzel olsun bizim için o önemli. tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

• Borderlands 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yazıyı yazmadan önce konuştuğumuz oyun buydu aslında. bende de var oyun, oynamışlığım var. bunu listeye ekledim hocam sağolasın

başka öneri varsa beklerim
  • up. halen daha arkadaşla oynanacak oyun arıyoruz...
  • steame CO-OP bölümüne girip istediğin şeye göre filtrelemek daha kolay olmaz mı?
    https://store.steampowered.com/tags/en/Co-op/

örneğin: Co-OP ve Action u filtreledim

ne güzel puan bazlı, ücret bazlı, kalite bazlı, çıkış tarihi bazlı liste. Her birisinde yüzlerce binlerce inceleme yazısı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 23 Aralık 2018; 15:48:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Durruk

steame CO-OP bölümüne girip istediğin şeye göre filtrelemek daha kolay olmaz mı?
    https://store.steampowered.com/tags/en/Co-op/

örneğin: Co-OP ve Action u filtreledim
    https://store.steampowered.com/search/?sort_by=Released_DESC&page=1&tags=19,1685

ne güzel puan bazlı, ücret bazlı, kalite bazlı, çıkış tarihi bazlı liste. Her birisinde yüzlerce binlerce inceleme yazısı var.
    istediğimiz, oyunun offline olması. steamde online çoğunlukta çıkıyor. sanırım aradığımız tür "yerel eşli oyun"

bu kategoride de bilmediğim oyunlar mevcut.

dün araştırdım biraz. sniper elite 3 var sanırım hikayeyi eşli oynayabileceğim. o da multi oyunda normal hikayeli mi gidiyor tam emin değilim.

strateji de düşünüyoruz. northgard, age of 2 veya 3...

ama önceliğimiz fps/tps aksiyon oyunu.

hayatta kalma olarak the forest oynamıştık o da hep aynı şeyleri tekrarladığı için zevk almadık bi yerden sonra.

• Yazımı değiştirdim. Filtreleri kullanarak istediğin gibi değiştirebilirsin. Fakat ağdan oyunlar biraz yalan açıkcası.

arpg severseniz steamden "Grim Dawn" a bakın. Hem ucuz hem de expansionu az ve sevdiğiniz bir türse yüzlerce saat oynama imkanı verir.
  • Durruk D kullanıcısına yanıt
    öneri için teşekkürler. oyun bana güzel geldi. arkadaş da beğenirse alabilirim.

demek istediğim buydu işte. bu tarz oyunları daha önceden oynamışlığım yok, dolayısıyla bilmiyorum pek. küçükken şu oyunu oynamış ve baya sevmiştim.

direkt bu oyunu hatırlattı bana bu önerin. bunun gibi önerilere ihtiyacım var. fiyat olarak da 30 liraya kadar çıkabilirim.

• Bu türde 2 tane güzel oyun var zaten.

1. Path of exile (online)
    2. Grim Dawn (poe kadar contenti yok ama en iyiler arasındadır)

zorlarsan listeye blizzard ın dandik diablo 3 ünü koyabilirsin. B ir halt değildir ve çok sıkıcıdır. Blizzard Fanboyları tersini savunur ama bu türün en büyük özellikleri arasında build çeşitliliği gelmesi gerekirken, diablo 3 de her rolde tek bir build iyidir.

Torchlight 2 de bir alternatif olabilir biraz eski ama.

Fakat grim dawn içerik ve kalite olarak iyidir. Her ne kadar ufak bir firma yapmış olsada türü seven hemen hemen herkes oynamıştır. Zaten steam incelemelerine bakarsan anlarsın.

satın alırsanız eğer Grim Dawn - Steam Loyalist Items Pack ı almanıza gerek yok. Destek için kozmetik bu.
    Ayrıca istemezseniz Grim Dawn - Crucible Mode DLCı da almanıza gerek yok. Ayrı bir mod bu. Defans yapıyorsun, yaratıklar akıyor üstünüze doğru.. Eğlenceli olabilir bu ama almazsanız 30 liradan daha aza orjinal oyunu ve content dlc sini birlikte almış olursunuz.

+

borderlands 2 goty ve level capi arttıran 2 tane expansion var. Bunları alırsanız da eğlenirsiniz.
    goty içinde gerekli bir çok dlc var + level cap arttıran 2 tane expansion vardı. Gerisi gereksiz/eğlence için. beğendiğinizi alırsınız. indirim ile bunlarda 30tl civarı tutar.

bütçe çok düşük olduğundan pek alternatifiniz yok açıckası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 23 Aralık 2018; 16:11:34 >

• Durruk D kullanıcısına yanıt
    bu grim dawn multiplayerda hikayesi var mı yoksa level atlamaktan ibaret mi ?
  • dying light ve forest
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

dying light ve forest
    Fena oyunmuş yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.