Cnn Türk haberciligi ( Yeni A haber)

-
-
bu cnn türkü amerikadaki merkezine şikayet etmek lazım. bi ara çokça şikayet etmişlerdi diye hatırlıyorum. düzelir gibi olduysa gene bozulmuş
-
Son zamanlarda dikkatimde. a haber in yan çarı olma yolunda ilerliyor. Tartışma programlaı desen tartışma falan yok hep aynı adamlar ve bi tarafı nasıl güzelleriz diye uğraşıyorlar. TV favori listemden çıkarmaya az kaldı.
-
CNN demirörenindi herhalde
Demirören = Erdoğan bunu bilmemek bu kadar zor değil?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İzlemiyoruz, size de tavsiye ederim. Kapatın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
CNN Türk uzun zamandır böyle aslında. İktidarın borazanlığını yapan leş bir kanal. A Haber v2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
chp de iş olsa bunların CNN lisansını iptal ettirirler...
ahaber le yarışıyorlar saçmalama konusunda.
-
Bundan 10 sene önce de şikayet etmişlerdi. Demirören grubuna geçtikten sonra daha da vahşileşti yandaş TV olarak. Yani anlayacağınız CNN International buna seve seve göz yumuyor, destek veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıkıntı ne tam olarak burada ?
Beğenmiyorsanız izlemezseiniz olur biter bu kadar basit !
-
Sabah akşam PKK övüp HDP'lilere sürekli propoganda yaptırtan Merdan'ın kanalı Tele 1 mi izleyelim?
-
cnn i izleyen tele 1 de izler..
-
Ben gerçekten merak ediyorum, bu zamana kadar bu yandaş kanalı favorilerinde tutmana sebep olan şeyi...Sen en az 2 sene geç kalmışsın
En Beğenilen Yanıtlar

bu cnn türkü amerikadaki merkezine şikayet etmek lazım. bi ara çokça şikayet etmişlerdi diye hatırlıyorum. düzelir gibi olduysa gene bozulmuş |
CNN demirörenindi herhalde
Demirören = Erdoğan bunu bilmemek bu kadar zor değil? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X